Aspirante optimiste >20 ani (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

GEANY CM mi-a venit in Z23.mi-am mai facut 2 teste si au iesit negative.acum sunt Z7 si cand m-am dus la baie,ce credeti ca am gasit? albus de ou ce nu am mai vazut de anul trecut.acum, nu stiu ce sa fac?sa opresc tratamentul si sa ma apuc de prestat?nu mi-am luat TB,nu am facut teste.la cate zile ar fi ovulatia daca azi am gasit albus?

http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabitule a venit la 18 zile..iti dai seama ce dereglata sunt...Maine m-am programat la doctor.Sunt ingrijorata...
Ancutule vezi ce face stresul????Iti mai trebuie TB si teste de ov????Mie sincer nu.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Gabitzu37
Nana, imi pare rau ca nu s-a intamplat luna asta, o sa-l rog pe Mos Craciun sa va puna un bebe in burtik de sarbatori!

Gabi

. Multumesc mult!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Olivia, La mine temperatura orala inainte de ovulatie variaza intre 36.3 si 36.5. Am vazut pe fertility firend grafice cu temperaturi sub 36 asa ca esti ok, nu-ti face probleme!

Ramo, nu fi ingrijorata, se rezolva! Observ ca toate fetele care au luat ac mai mult timp, dupa ce le-au oprit au avut dereglari...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Nana ne luam de minuta amindoua si trecem peste invazie optimiste...
La mine inca n-au venit,dar semne sint...asa ca fruntea sus,si sa ne pastram credinta ca Dumnezeu ne va ajuta pe noi toate sa ne tinem in brate....

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Da, Gabitzu, am vazut si eu pe FF. Stiu ca in faza foliculara TB e mai mica. Sper sa fie ok si sa creasca in faza luteala, ca sa-mi dau seama cand si daca ovulez. Ei, acum sunt la inceput si de-aia imi tot pun intrebari. La teorie stau bine, practica ma omoara

------------------------
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gabi multumesc si pupici.
Ramo nu imi mai trebuie nimik asa ca am renuntat cam la tot.
Acum intru ca musafir sa vad ce faceti voi care imi sunteti asa de dragi.
Pupicei la fete.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by adela achim

Nana ne luam de minuta amindoua si trecem peste invazie optimiste...
La mine inca n-au venit,dar semne sint...asa ca fruntea sus,si sa ne pastram credinta ca Dumnezeu ne va ajuta pe noi toate sa ne tinem in brate....

ADELA

Adela . Sa te auda DD.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

SELINA...da asta mica se tine cu dintii...scumpa de ea...

si azi e a 3 a zi de cand nu mai am nici o pata...sper sa fie bine si joi fetele daca.i aud inimioara...ar fi prima sarcina cand ajung sa aud asa minune....dau de baut intr.un mare fel!!!!!
azi ar trebui sa am 7 sapt si 2 z dar din cauza ov tarzii am 6s2z!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

m.am luat cu ale mele dar voiam sa va zic ca va astept iubitele...
si va tin pumnii stransi stransi sa va aduca mosul bb.ii pe care ii asteptati atat...pe care ii meritati si pe care stiu ca o sa.i iubiti nebuneste!

oana6+

Mergi la inceput