Inaioana, parchetul de bucatarie pe care il ai este unul special pentru bucatarii sau doar un laminat de calitate?
Multumesc anticipat.
Si inca o intrebare, pentru cine este in tema, poate deveni parchetul laminat nerezistent la greutatea dulapurilor de bucatarie? Asa mi s-a spus, dar nu ma incanta ideea de a combina parchetul cu gresie, sub dulapuri.
Merci.
Nu e special pentru bucatarii, il am in toata casa, este doar de calitate. Din acela rezistent la apa, acizi, trafic, foc...astea. L-am luat in 2000 de la Kronospan, dar nu as putea sa iti spun ce anume model este, ca am uitat. Dar banuiesc ca orice parchet de calitate reactioneaza la fel.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
Citat: |
citat din mesajul lui Dutzi Si inca o intrebare, pentru cine este in tema, poate deveni parchetul laminat nerezistent la greutatea dulapurilor de bucatarie? Asa mi s-a spus, dar nu ma incanta ideea de a combina parchetul cu gresie, sub dulapuri. Merci. |
Noi avem gresie in bucatarie, parchetul nu stiu cat ar rezista la cate imi sacapa mie din mana...
Multumesc foarte mult, Inaioana, Roxanaz, chiar imi doream parchet la bucatarie, am si vazut unul tare dragut...ramane deci sa intreb daca e rezistent la toti factorii enumerati de tine, Inaioana.
Somn usor .