Gresie sau parchet in bucatarie?
Raspunsuri - Pagina 3
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by skiper
Mimitete, este clar ca tu nu citesti. Daca te uitai putin mai sus ai fi vazut ca Nadyana deja isi achizitionase gresia. Poate gresesc dar te-ai "infipt" si tu precum ala care sare in ajutor dupa ce s-a inecat deja omul.
Dar probabil conteaza mai mult ca ti-ai mai adaugat un mesaj la portofoliu . Suzati-mi aciditatea dar chiar nu m-am putut abtine.
Viitor tatic de fetitza ,
Razvan
da' kiar asa???!!!
pe mine poate acest raspuns ma face sa ma mai gandesc inainte sa-mi pun parket in bucatarie....
anca & alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
nadyana spune:
Am revenit, dragii mei!Abia ieri am avut in nou timp sa intru pe DC si sa stau din nou ca altadata pe forum.Ce frumos este....Dar abia acum am observat ca subiectul meu a starnit o mica cearta si imi pare rau
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat in amenajarea casei cu sfaturile si cu experienta lor
Pana la urma am terminat aproape toata curatenia si asta cu doar o zi inainte de Ajunul Craciunului.Si, bineinteles, cu o serie de nervi, asa cum se intimpla de obicei cu mesterii de pe la noi.
Dar, multumesc lui Dumnezeu, a iesit bine.
Poate daca am sa gasesc un pic de timp si, bineinteles, dupa ce fac ordine cat de cat in casa, am sa fac si niste poze.
Va pup pe toti si va multumesc!Va urez succes celor care incepeti sau sunteti in febra amenajarii locuintei!
Rozi spune:
Pentru cine mai este interesat de inca o parere:
gresie de-a lungul corpurilor / front de lucru
parchet in zona de servire a mesei
Bineinteles, daca spatiul permite; cand voi avea timp, voi pune o poza.
grati.ela spune:
ce bine ca am gasit subiectul!!! vreau parchet si gresie doar sub chiuveta si aragaz...sper sa nu gresesc in alegere...actuala gresie, de 9 ani este inca la vanzare pe piata si arata bine dar e rece, rosturile s-au macinat la un an de la montaj... M-am gandit la parchet laminat de trafic intens comercial pt ca montez si in hol...
roxanaz spune:
Gratiela, eu am pus parchet laminat in bucatarie (ca si in hol). si gatesc daca nu in fiecare zi, cel putin odata la doua zile. nu are nicio problema, nu se zgarie (e o nuanta deschisa de pin "ars") si e mai "anti jeg" decat mi-as fi inchipuit.
Roxana
mathilda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daniella4
Arata bine, dar n-am vazut prin Romanaia. Daniella si Alexis 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta" |
uite asta am gasit pe internet dealeri celenio in romania sunt astia:
S.C. Di Livio Impex S.R.L. Romania
Str. I. L. Caragiale, nr. 1
Bacau
Phone: 0040.234.515.698
Telefax: 0040.234.515.698
E-Mail: dilivioimpex2005@yahoo.com
www.dilivio.ro
SC CASA BAMBUS srl
Calea Floreasca 39
Bucuresti
Phone: +40 21 311 52 45
Telefax: +40 21 410 55 27
E-Mail: office@casabambus.ro
www.casabambus.ro
devoska spune:
Kork-ul e o alegere buna pt bucatarie/hol. E "cald", usor de intretinut si daca iti cade o farfurie nu se sparge
Letitia1 spune:
Eu am parchet laminat in hol si bucatarie de ani de zile, se curata usor, nu aluneci, arata bine, tine cal,d este excelent. Ma bucur ca n-am gresie, ca aia poroasa (ca sa nu alunecam) se curata a dracului de greu.
inaioana spune:
Am parchet in bucatarie de 10 ani, nu are nici pe naiba. Si nu numai ca gatesc, dar nu sunt vreo maniaca cu curatenia, mai sare grasime pe langa aragaz, mai ramane pe acolo pana o remarc eu si ea deja s-a intarit. Il curat si cu Triumf de aragaz daca e cazul si nu are absolut nimic. Sigur, trebuie un parchet de calitate, al meu e rezistent inclusiv la acizi, poti stinge tigara pe el - nu are nimic. Ca si curatare e net superior gresiei pentru ca in primul rand nu are rosturi in care sa se stranga mizerie si nu este poros.
Eu recomand parchetul. imi place gresia, mai ales cea naturala, poroasa dar mi se pare potrivita caselor si zonelor meditaraneene, calde prin definitie si mai putin zonei noastre temperate cu ierni cu minus 30 grade. Nu neaparat ca raceala ca nu avem probleme cu caldura iarna, ci ..asa..ca stil.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).