logoped in constanta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dorsilia, stiu pe cineva din Timisoara care va poate ajuta. Daca te intereseaza, trimite-mi un PM.

Edit: acu' am citit pretentiile domnisorului ... in cazul asta nu va pot ajuta ca logopeda de care vorbeam e f buna, dar nu e chiar tanara si cum vrea el

Armina, abea acum am vazut raspunsul tau, multumesc. Vladi are deja 2 ani si 7 luni si am avut prima vizita la logoped pt evaluare. mai avem inca una si apoi ne va spune daca poate incepe sa lucreze cu el.

Betiana, am intrat pe forumul tau. Nu se poate sa fie o pagina cu toate subiectele vizibile, ceva cam ca aici : Toate forumurile in care sa se vada unde sunt mesaje noi? Oricum, felicitari pt initiativa, sunt sigura ca multi parinti vor citi acele discutii.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seila spune:

va rog dati-mi si mie nr de telefon al doctoritei elena fulea,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seila spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamymamy

EU merg la un logoped si sunt multumita noi avem 2.6 ani,
se numeste Fulea Elena langa institutul de marina daca te intereseaza iti dau nr de telefon
ti-as multumi tare mult daca mi-ai da si mie nr de telefon al d-nei elena fulea,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danlili spune:

LOGOPED CU REZULTATE FOARTE BUNE LILIANA IOANA STANCIU
I.GHE.DUCA 49 CONSTANTA
0742087134
CA SA VA CONVINGETI TASTATI "PROFA DE VORBE" SAU LOGOPED STANCIU LILIANA IOANA

Mergi la inceput