Concert Stefan Banica jr. - merge cineva?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am cumparat bilete la concertul de aseara, cu o luna jumatate inainte, cand am mai gasit doar bilete la 40 RON (cel mai scump bilet a fost 75 RON, iar cel mai ieftin 30 RON), pt ca cele mai scumpe (dar cu locuri mai bune), deja se epuizasera! Spectacolul a fost minunat!!! Vom merge si la anul, pt ca ne-a placut foarte mult! A meritat toata cheltuiala (biletele, benzina Cta-Buc dus-intors si hotelul)!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Am fost, pe 15 dec.Am mai fost si in urma cu 4 ani, deci stiam ce valoros e artistu'

Mai fetelor...voce, miscare scenica, pasiune, umor, efecte speciale, trupa de dans, orchestra, aplauze, dans si...Andreea Marin.Calda, amabila, a raspuns rugamintilor de a se poza cu toti cei ce i-au cerut, a dat autograf, am ajuns sa-i multumesc si eu prin viu grai pentru un gest frumos pe care l-a facut pentru mine cu un an in urma pe cind prezenta emisiunea la radio...

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaidinu spune:

Salutare, aveti poze facute la concert, daca da hai sa facem schimb, le postam pe forumul site-ului www.stefanbanicajr.go.ro Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by mihaidinu

Salutare, aveti poze facute la concert, daca da hai sa facem schimb, le postam pe forumul site-ului www.stefanbanicajr.go.ro Multumesc!

Din pacate eu am uitat aparatul acasa in ziua concertului si ce m-am mai ofticat....am facut vreo cu telefonul mobil,insa nu sunt foarte clare

Mergi la inceput