Am cumparat bilete la concertul de aseara, cu o luna jumatate inainte, cand am mai gasit doar bilete la 40 RON (cel mai scump bilet a fost 75 RON, iar cel mai ieftin 30 RON), pt ca cele mai scumpe (dar cu locuri mai bune), deja se epuizasera! Spectacolul a fost minunat!!! Vom merge si la anul, pt ca ne-a placut foarte mult! A meritat toata cheltuiala (biletele, benzina Cta-Buc dus-intors si hotelul)!
Vic & Sebi (04.02.2004)
Am fost, pe 15 dec.Am mai fost si in urma cu 4 ani, deci stiam ce valoros e artistu'
Mai fetelor...voce, miscare scenica, pasiune, umor, efecte speciale, trupa de dans, orchestra, aplauze, dans si...Andreea Marin.Calda, amabila, a raspuns rugamintilor de a se poza cu toti cei ce i-au cerut, a dat autograf, am ajuns sa-i multumesc si eu prin viu grai pentru un gest frumos pe care l-a facut pentru mine cu un an in urma pe cind prezenta emisiunea la radio...
Theiuta
poze cu Nicolas
Salutare, aveti poze facute la concert, daca da hai sa facem schimb, le postam pe forumul site-ului www.stefanbanicajr.go.ro Multumesc!
quote:
Originally posted by mihaidinu
Salutare, aveti poze facute la concert, daca da hai sa facem schimb, le postam pe forumul site-ului www.stefanbanicajr.go.ro Multumesc!