Concert Stefan Banica jr. - merge cineva?

Concert Stefan Banica jr. - merge cineva? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Ne-am luat si noi bilete pentru concertul lui S.B. jr de craciun, in data de 21 decembrie, la un spectacol suplimentar, din cauza epuizarii biletelor pentru toate cele trei spectacole anuntate initial (15,16,17 dec). Ulterior am auzit zvonuri cum ca n uar mai fi nici un spectacol suplimentar. Mi se pare aiurea sa nu fie pt ca noi am luat oficial biletele (nu la bisnita) deci n ucred ca sala palatului si-ar permite sa induca asa in eroare. As vrea sa stiu daca mai aveti cunostinte legate de subiect si daca mergeti si voi la concertul din acest an?

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Initial creeata de danat
Ne-am luat si noi bilete pentru concertul lui S.B. jr de craciun, in data de 21 decembrie, la un spectacol suplimentar, din cauza epuizarii biletelor pentru toate cele trei spectacole anuntate initial (15,16,17 dec). Ulterior am auzit zvonuri cum ca n uar mai fi nici un spectacol suplimentar. Mi se pare aiurea sa nu fie pt ca noi am luat oficial biletele (nu la bisnita) deci n ucred ca sala palatului si-ar permite sa induca asa in eroare. As vrea sa stiu daca mai aveti cunostinte legate de subiect si daca mergeti si voi la concertul din acest an?"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Noi avem bilete in data de 17, acum aud pentru prima data de spectacolul suplimentar, insa in locul tau nu as crede zvonurile legate de anularea acestui concert.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Eu merg pe data de 15 dec. Referitor la spectacolul suplimantar, insusi Stefan Banica jr. a vorbit despre el, spunind ca se adreseaza tuturor celor ce nu au mai gasit bilete la primele trei.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

http://www.stefanbanicajr.ro/main.htm la "concerte" este trecut si cel din 21 dec.
Si l-am auzit si la tv cand a spus despre acest concert, pt. ca a primit numeroase cereri de la cei care n-au mai gasit bilete la cele 3 programate initial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Am vrut tare mult sa merg, nu mai erau bilete. Acum sigur ca sunt vandute si astea pentru 21...

Distractie placuta celor care mergeti, sigur e doar un zvon faptul ca nu s-ar tine si pe 21, nu cred ca ar face ei asa ceva...

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Cat a costat un bilet?

Ca la "Chicago"....hmmm.....no comment

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si eu sunt curioasa cat a costat biletul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

75 ron cel mai scump.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Initial creeata de catalynaa

Am fost in aceasta seara pentru prima oara in viata la un concert de-al lui Banica jr si am ramas profund impresionata...cata energie,cat suflet pune in fiecare piesa pe care o interpreteaza...dupa cele vazute in aceasta seara cred cu tarie ca este printre primii 3 cantareti valorosi ai Romaniei.Pana si sotul a ramas cu gura cascata si credeti-ma ca nu e o persoana usor de impresionat.
Am asteptat sa apara si "Zana Surprizelor",dar nu si-a facut aparitia...oricum per total a fost super si recomand cu caldura celor care vor sa vada un show de exceptie sa mearga zilele viitoare la acest concert....n-o sa regretati.

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Subscriu la cele spuse de Lilanda!
Eu am fost cu sotul pe data de 14.12 - la concertul pentru presa! Nu va pot spune decat ca sotul meu a ramas placut impresionat desi nu-l prea suporta pe Banica! Stie sa faca show si a cantat live 2 ore jumate! SUPER!!!!
Daca puteti mergeti! Nu veti regreta!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput