Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Monique, merci, toate ma incurajati, dar sa stii ca e frustrant.. Tu cum mai esti, mai e putin.. iti tin pumnii si asteptam in curand poze cu bebe al tau!

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

M-am trezit!!!! Fug sa deschid capitol nou!

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roxanica, eu inca sunt bine. maine dimineata merg la spital. asta daca nu imi face bebe vreo surpriza azi, ca e tare cuminte.
banuiesc ca e frustrant, dar ia situatia asa cum e.

39 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am reusit sa pun poze la semnatura!!! Toata sarcina m-am chinuit si uite ca mi-a revenit neuronul!!
Atudor, Mirona, Dandusa, ingerasii vostri rad in hohote, ce fain... Si David al meu rade , dar din prima clipa in care l-am tinut in brate a ras, dr. mi-a spus ca e mai mult o grimasa, semn ca se simte bine, dar nu e ras ras... Astept sa-i vad pe fetisoara rasul ala constient de care povestiti voi. Pe la o luna, 6 sap. vine, ziceti?
Dar chiar asa, eu tot citesc dar nu pricep nimic, explicati-mi si mie clar de cand vede bebe? Ca am citit ca el distinge doar contururi, dar mie mi se pare ca ma priveste fix, sau mi se pare...Si e fascinat de bec si de Tv.
Mai am o intrebare: cand il tin asa pe piept, bebe isi ridica caputzul, mami zice sa nu-l mai las ca e prea repede si sa nu pateasca ceva la coloana sau... Ca e prea firav inca, 3 sapt si un pic. Si la fel, cand il pun pe burtica ridica.. capul.
Si mai am o intrebare: lacrimile au aparut la copilasii vostri, cica ar fi un moment de referinta si tre' notat.

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by asiza

M-am trezit!!!! Fug sa deschid capitol nou!

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

am si eu o rugaminte: poti sa modifici numele bebelinei mele? e alexandra graziella in cele din urma...

multumesc tare mult si saru` mana de capitol nou.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

M_monique, asa este, sa dea Dumnezeu sa fie toti sanatosi si frumosi, ca noi de-abia ii asteptam, nu-i asa??!

Pupicei, Ingeras 39+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!!!

VA ASTEPT CU DRAG LA CAP. URMATOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Buna ziua si bine v-am gasit! Sunt Darius, am 3,700 si am venit pe lume intr-o zi cu soare pe la pranz. Mami este si ea bine si ne puteti vizita incepand de maine dimineata la salonul 7401. Va pup.

Madalina 39+,Darius

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Buna mamici,

Nu am mai intrat demult, nu stiu daca stiti deja, dar am vazut ca in lista cu bebei nu este trecuta si Anateo2004. Am primit de la ea urmatorul mesaj: " pe 11.12 s-a nascut Sebastian. A avut 3.850 kg si 53 cm. Suntem bine amandoi, asteptam sa ajungem acasa."

Felicitari Anateo2004, acum esti mamica si de baietel. Sunt tare curioasa cum a reactionat Teodora, cred ca era tare mandra de fratiorul ei.

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput