Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 26
melinda25 spune:
Va multumesc frumos pentru felicitari, aseara nu am mai apucat sa intru; la noi inca merge greu cu baita, Dominik plange, sper ca pe parcurs sa se obisnuiasca si sa-i placa.
Asiza, mie mi-au cerut adeverinta doar la externare, cand mi-au facut actele pentru iesire. A fost o adeverinta in care se specifica ca xy, angajat la firma... are platite la zi cotizatiile pt CASS de 6,5 respectiv 7,5 %, adeverinta i-a fost eliberata pt a-i servi la internare. Ceva asemanator, nu-i mare lucru. Sper sa te ajute.
Noi inca ne luptam cu bubitele, de aseara l-am dat cu violet de gentiana, ce sa va spun, totul e violet, dar sper sa-i treaca cat mai repede!!! Ati mai patit careva asa?
De cateva nopti nu mai dormim asa mult (eu, care ma "plangeam" ca doarme prea mult), azi noapte a stat treaz de la 12:30 pana la 3:30, timp in care a supt,dar mai ales s-a strambat, nu cred ca l-a durut ceva, nu a plans, doar se strambea si scotea niste sunete ciudate, destul ca sa nu-l lase pe tati sa doarma, care a plecat azi dimineata in delegatie. Cam zombie, ce-i drept...
Cam asta e la noi, asteptam sa mai treaca timpul, sa ne facem si noi un program, cat de cat. Asta cam la o luna, nu?
V-am pupat pe toate si toti, multa multa sanatate,
Melinda & Dominik
asiza spune:
Madaluta, asdar maine e ziua cea mare si pentru tine!!! Ne rugam sa-ti dea D-zeu o nastere usoara si un bb sanatos! Sa danseze majoretele si sa cante corul:

Oana
38+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Dia1609 spune:
Buna seara la burtici si la mamici!
am revenit si noi dupa o absenta de fix 2 luni: 6 saptamani am stat la pat ca aveam contractii si era sa nasc pematur, si 2 saptamani de cand s-a nascut bebelina mea... de o saptamana suntem acasa bine sanatoase, dar nu am apucat sa facem nimica, ce sa mai intram pe forum.... am intrat ieri si am mai citit printre picaturi... va invidiez pe cele cu bebei mai mari, ca pareti mai organizate si parca aveti timp de mai multe... sper sa ajungem si noi la faza asta... deocamdata sunt momente cand nu apuc nici sa mananc pana la ora 2 la pranz... desi ma pot lauda cu un copil exemplar noaptea, care doarme cate 5 ore legate dupa ce a mancat...
cam atat despre noi, incerc sa mai recuperez din urma si sa ma uit la poze ..... si cand o sa apuc, o sa postez si eu niste poze, ca acuma nu stiu cat mai doarme Oana
la toate
Dia cu bebe Oana
atudor spune:
Dia, sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa. Bina ai revenit printre noi

Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
lizard spune:
cris multumesc din suflet pentru raspuns. Sper sa fiu si eu la fel de multumita.
Va pupic pe toate.
aelita spune:
luciab,felicitari pt Andrei Nicolas!
dolores,imi pare rau ca esti bolnavioara! insanatosire rapida!
alexandra,in curte e de ajuns.poti sa cresti,de la 5 la 15,si tot asa..
dandusa sa dormi cu luminile aprinse.eu de cate ori imi e frica fac asta,chiar daca nu sunt singura,dar daca al meu a adormit deja,si eu mai bantui,cand merg la culcare ,cateodata,las lumini aprinse pe hol.fac asta si cand pelc de acasa,de multe ori.de catre ori ma simt eu nesigura.si asa imi trece .
marinela,bine ai revenit!
Dia,bine ai revenit!Felicitari pt Oana!
37+
Laura13 spune:
salut fetele!
mult curaj si noroc celor care se pregatesc de marea intalnire!!
felicitari proaspetelor mamici, chiar daca acum nu aveti timp de forum va asteptam cu drag de indata ce va lasa puiutii.
fetelor eu am o MARE problema si din moment ce mi se trage de la voi astept sa ma ajutati. am facut proba suptului (m-a mancat in c..) si bebelusul meu mananca 60-70 ml. la o luna fix. chestia e ca el doarme cam 3 ore ziua, si 4ore, 4 si 1/2 ore noaptea. si tot nu face kk. asa ca intrebarea mea este: nu mananca pt ca are stomacelul incarcat din cauza faptului ca nu face kk? sau e constipat pt ca nu mananca suficient? conform dr. spock e posibil. chestia e ca eu mai mulg cam 10-15 ml dupa alaptat. si eu acu' ce fac? ii dau completare? ca el nu plange de foame. cateodata nu plange nici macar dupa cele 3 ore. ajutati-ma si pe mine ca bocesc de dimineata. acu' cred ca raman fara lapte de cat am bocit.
adeverinta de salariat mi-a trebuit la internare, am vazut ca a mai rasp cineva ce trebuie sa scrie pe ea.
pupici
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
m_monique spune:
asiza in adeverinta mea scrie ca sunt incadrata in munca, si ca s-au platit contributiile la asigurari de sanatate.
hai madaluta 

39 + cu 
Nunta noastra
bulisor spune:
aelita ma sperii, crezi ca vine?asta inseamna ca nu mai avem mult, ma apuca frica mai ales ca aseara nu prea am dormit si parca intrasem in panica ca nu am bagajul facut, hainele bebelinei nu le-am spalat, ce sa mai spun de calcat si toate celalalte, de maine ma apuc de treaba.Chris ma termini cu bebele, sunteti asa haiosi, ma distrati la culme, cine stie cum o sa ma descurc si eu.Bulisor
36+
Mara