Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 25
Yagmur spune:
Danutz, multa bafta maine si nu te mai stresa; cunosc bebelusi nascuti in sapt 42 care sint super sanatosi si mancaciosi...
Uite si fetele ptr tine 

Dolores, sanatate multa si sa te repui pe picioare super repede; tare nasoale sint aceste viroze; eu nu racesc usor, dar vad lumea din jurul meu cat sufera... ai grija de tine 
Alexandra, ce Mark mancacios.... ce frumos.... asa este bine...
Dandusa , venim noi.. ne primesti? Mai ales ca asa imi fac practica cu baitza ptr bebe Luca....
Chris, ce bine ca ai scris de pompa... eu am cautat si nu am gasit si am uitat sa ma mai uit... si care ziceam ca am terminat cu cumparaturile.. dar se pare ca nu se termina niciodata..
Azi am dormit grozav de bine, abia acum m-am trezit din somnul de pranz si sint ametita de cap... ma duc sa ma plimb un pic ca trebuie un pic de aer...
Poate mai intru spre seara....
Pupici
Yagmur 38 + bebe Luca 
RUXMAX spune:
URGENT!
ce tip de pompa imi recomandati?
Pe PM , please.Stiu ca scrie pe forum pe undeva dar sunt asa de iritata ca nu mai pot cauta.
Problema mea sunt sfircurile extrem de sensbile si nu prea mari. Bafta la viitoarele mamici !
Ruxandra-RUXMAX cu bebe Tudor, azi 5 zile
ama.lia spune:
ce doooorrrrr imi e de voi !!!!!!!!!!
felicit proaspetele mamici si mult curaj fetelor care se pregatesc!
m_monique
si bafta multa mami! 

Pe mine nu ma lasa bebe deloc, fac drumuri zilnice la spital si cred ca din cauza asta este mai greu, dar trece orice durere si suparare cand imi privesc ingerasul.
Ne chinuim cu colicii, parca nu functioneaza nimic din cele cunoscute, ni se rupe sufletul cand o vedem chinuita pe micuta.
am o groaza de citit de recuperat, de-abia astept sa va citesc povestile.
va
dulce pe toate.
Amalia si
Stefania (02.12.2006)
ingeras26a spune:
Danutz, pai galeria pentru tine intai!!!

sa ai o nastere usoara, usoara si un bebel sanatos!!!
Pupicei, Ingeras
38+
Maya Maria
roxana c. spune:
Danutz si M_monique, uitati aici ptr voi cu dedicatie:

Asiza, si ptr tine:

Nasteri usoare, fetelor, si sa reveniti iute sa ne povestiti.
Dolores, multa sanatate si fa-te bine cat mai repede!
Miro, nu stiu cum e la catolici, eu am facut ca si Dandusa a fost matusi-mea la biserica, mi-a adus o sticla cu apa sfintita(cred) din care trebuie sa beau dimineata si sa pun in cadita lui Calin la baie, dar cam uit
. La 40 de zile ma duc la biserica sa-mi citeasca preotul si...cam atat.
Spuneati ca nu poti sta la botez sau n-am inteles eu bine? Eu am stat la botez la ambele fete.
Si apropo de botez, ca o tema a zilei de azi sau de maine, cum vreti: cand si unde faceti botezul? Si alta intrebare: se dau invitatii ptr botez? (parca tot pe forum am auzit)Si cate feluri dati la masa: 2 sau 3, in afara de tort si prajituri?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Am intrat de fapt sa va spun ca am fost azi la medicul de fam si Calin a luat 1,5 kg si 4 cm. Adica avem 4500gr si 54 cm lungime.
Am intrebat si eu de Vigantol si mi-a spus ca nu mai mult de o luna sa-i dau dintr-o sticluta. Daca nu spuneati voi, eu habar n-aveam.
Iar in legatura cu botezul, v-am mai spus ca ne-am hotarat ptr 10 februarie. Am vorbit cu un prieten de fam care-i preot si a spus ca daca vrem noi, il boteaza si acasa. Acum nu stiu ce sa fac. Pe-o parte ma gandesc ca totusi mai bine-i in biserica, dar pe alta parte, la meteo au anuntat ca dupa 15 ian vin gerurile alea mari, asa ca as opta ptr acasa.
Masa si cheful il vom face la un restaurant, dar nu stiu cate feluri de mancare sa dam: aperitiv, friptura cu cartofi si salata , tort si prajituri sau sa mai dam in plus si altceva: ficatei cu ceva, sau nu stiu, nu-mi vine acum in cap, (eu sunt anti orez sau sarmale). Voi cum veti face?
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
m_monique spune:
roxana c. eu zic sa vezi cum va fi vremea atunci.
eu am fost la un botez la inceputul lui octombrie si masa a constat in: aperitiv, peste, friptura si tort.
39 + cu 
Nunta noastra
asiza spune:
Mamicilor, cand v-ati internat in spital pentru nastere, v-a cerut Adeverinta de la serviciu???? Va mai amintiti ce era scris pe ea, cum era formulata??? 
Oana
38+ cu
Denis Cristian
Disney bb
madaluta spune:
...Maine este ziua cea mare si pentru noi....la 40 de sapt fix, fix, fix..... Desi astept de mult ziua asta...acum parca m-a luat pe nepregatite.Azi cand am fost la control si mi-a spus k ne vedem maine in spital..am ramas putin blocata....
Va pup si sa ne auzim cu bine...

Madalina
39+,
Darius
poze,