Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 24
danita spune:
mamici va pupic si va doresc o zi frumusica !
zmeul zmeilor doarme acum dupa o criza de plansulici ...
eu tot betiva sunt ....adika imi pierd echilibrul .... dr zice sa nu mai iau maternca ca nu voi mai slabii ...... nici nu stiu ce sa fac . dar nici asa nu e trai :)
D
BeBelusca
dianocica spune:
fetelor eu va tot citesc dar de scris...nu avem timp...
toata lumea
danutz cel mai bun lucru pe care poti sa il faci pt bb acum si maine e sa incerci sa te relaxezi cat de mult.mai mult ca niciodata tre sa gandesti pozitiv, sa fi optimista. gandeste-te cum o sa-ti ti puiutul in brate, citeste ceva pe la nasterea unei stele, nu porcarii pesimiste, nu cazuri tragice...nu poti sa-ti dai seama cat de tare il influenteaza pe bb starea ta...o sa vezi tu dupa.... hai, incearca ceva relaxant, ce-ti place tie mai tare. 
diana
fericita de bb davidutz
ingeras26a spune:
Oaaaau, Miro, ce fericita sunt pentru Lachi! In sfarsit a reusit si ea!!!! 

Hai ca incerc si eu sa dau de ea sa o felicit!
Pupicei, Ingeras
38+
Maya Maria
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....
Va multumesc pentru raspunsurile privitoare la iesitul din casa....
...pentru voi!
Aelita...ai dreptate...asa ma gandeam si eu...oricum il scot prin curte in fiecare zi...am ajuns la 5 minute....
..pentru sotul tau si eu zic sa mai stea bb-lina inca in burtica....

Lory32...si mie asa mi-a zis doctorita sa-i pun cateva picaturi de ser in nas si sa las asa 5 minute dupa care sa-i fac cu pompita de desfundat..numai ca eu nu stiu ca trebuie sa fie serul cald??????...
Si noi aseara am avut program de desfundat nasucul...si a stat asa de cuminte...numai pe la final dupa ce l-am chinuit rau de tot a inceput sa faca urat....si unghiutele le putem taia cand e treaz...nu are treaba...!
Acum doarme la noi in pat.....cosuletul e de decor....si pana la urma tot salteaua e de vine...are colici...
....
Si pe mine ma omoara cu tztiti....papa 10 minute dintr-un san...apoi vreo 5 din altul...trecem la operatiunea ragait...dupa care i-ar incepe sa dea din gurita...!
Noaptea ne trezeste nu plansul lui ci sunetul care il face cum isi suge manutele....daca l-ati vedea....e total...e un mancacios si jumatate....deja avem 60 de cm...am crescut 10 si 4200....deja isi tine capul drept si imi e si frica cand il vad cum vrea sa se ridice...e total...si il iubesc asa de muuuullltttt!
Gata am fugit la el sa vad daca nu s-a trezit.....!
Va pup pe toate........

alexandra
de
Mark Andrei
poze cu Mark
poze
lory32 spune:
Fetelor mersic tare mult pentru raspunsuri, am fost si am luat pompita de la chicco ca alta nu am gasit, am incercat , mai intai am pus ser fiziologic in nasuc(nu o sa mai pun atat de mult, mie mi-a zis pediatra sa ii pun cat de des posibil cate 2.5 ml in fiecare nara!, desi si mie mi s-a parut mult, am intrat si pe site unde spune sa nu pui mai mult de 4 zile consecutiv). Nu am scos mare lucru deocamdata, mai incercam, bebelina face urat de tot la faza asta, abia reusesc sa ii tin capul. Oricum, va pup si mai vorbim, poate reusesc pana la urma sa ii scot mai mult.
doradora spune:
dolores multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede, mami!
eu sunt un car de draci. am fost tampita si am nenorocit o supapa de la pompa de muls, mai are una de rezerva, dar l-am trimis pe alex la ei sa mai ia supape din astea, ca sunt f fragile si se mai intampla cate una, cate alta. ei au zis ca mai au 4 buc, 100.000 in total. ok, chiar nu conta cat. s-a intors alex si pot sa le var supapele pe gat, ca nu sunt bune deloc, iar ei sunt si mai idioti decat mine, de nu isi cunosc produsele.nu mi se pare normal sa cumpar un produs de 5-6 milioane la care unicul importator sa nu aiba piese de schimb. imi pare rau ca nu am ce le face concret, ca dicolo de prostia mea e si mai mare imbecilitatea lor.le-as da cu pompa in cap fiecaruia dintre aia de acolo, zau asa!
chris +
alexandra
bebe alexandra
dandusa spune:
Ne-am trezit,vorba vine....,am dormit foarte bine,dar ne-am culcat tirziu.Aseara imi era frica singura in casa,dupa ce a avut grija Claudiu sa-mi reaminteasca ,ca ,daca suna cineva la usa in toiul noptii...,sa nu ma duc la usa,sa-mi vad de treaba...,ei si dupa ce a plecat el...,ma uitam dupa usi,in sifonier si cind trebuia sa sting vreo lumina...,ma uitam peste umar,ca o nebuna
Mi-era teama asa ca am lasat ceva lumini aprinse pina dimineata.Nu mai vreau sa stau singura...,vine cineva sa stea cu mine?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa 
dandusa spune:
CHRIS,
si eu as spala-o la chiuveta,mi se pare mai practic...,dar baia mea este departe de dormitor,este aerisita non-stop si nu am nici loc sa-mi pun pe ceva...scutecelul ....,deci trebuie sa-mi spal copila in dormitor ,unde este temperatura normala si unde pot sa o infas.
DOLORES,
vai ce ghinion pe capul tau...,ai grija de tine... , eu zic sa scoti capul pe geam sau sa aerisesti bine,sa "fuga"toti micrbii.Tu iei vitamine?Sanatate muuulta
DANUTZ,
of, ce greu trebuie sa-ti fie...,hai ca mai este putin si o sa-ti vezi minunea ce te-a tinut pe jar atita timp...
LORY,
eu am trimis-o pe mama la 10 zile,sa-mi faca molifta.Da,este si mai bine ,ca ai chemat preotul acasa.Voi la ce biserica faceti botezul?Noi vom face in parcul Tabacariei,biserica cea noua si frumoasa, este incalzita.
ATUDOR,
jurrr,ca aseara in timp ce o tineam in brate...,ea dormea...a ris pentru prima oara.M-am distrat copios si am si trezit-o...,nu-mi venea sa cred ce imi aud urechile.
Cind am citit mesajul tau,nu-mi venea sa cred...,ca acelasi lucru vroiam sa va spun si eu...Apoi mi-am amintit de perioada de sarcina ,cind ,daca o graviduta se plingea de durere de masea...,apoi veneau din spate mai multe cu dureri de masele,sau daca vreuna se plingea ca are pofta de nu stiu ce...,mai multe veneau cu aceiasi pofta.Deci,se ia....![]()

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa 
dolores spune:
dandusa,iau vitamine. azi am stat in balcon,l-am scos si pe bebe sa ia aer.abia astept sa-mi revin
nu ar trebui sa-ti fie frica,doar o ai pe crinutza,nu esti singura
si al meu pui a ras in hohote.super senzatia
dolores si
David Cristian
poze dolores
marinelaf spune:
Buna fetelor
Va scriu si eu cu toate ca imi este si rusine de cind
nu am mai scris.
Felicitari tuturor mamicilor.
Noi suntem bine asteptam cu sufletul la gura
marele eveniment.
Am fost la ultimul eco si am fost programata
pe 25 sa ne vada doctorul la spital
(cu tot cu bagaj)ca atunci este de garda.
Abea astept sa nasc.
Ma gindesc cu groaza cum o sa ma impart la doi,
fiica mea si acum la aproape 2 ani se trezeste plingind.
Probabil ca e vina mea ca am prea rasfatat-o.
Sper sa nu fac aceeasi greseala si cu al doilea.
Va pup si va tin pumnii celor care urmeaza sa nasteti.
marinela 38
si
Andreea