Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,
is pe fuga -dar v-am citit pe toate. Va pe toate.

a mea bebelina parca simte mai cand vreau sa scap de ea.Vreau si eu mai mult itmp pentru forum - hop si ea treaza si nu vrea in ruptul capului sa adoarma. Vreau sa plec de acasa .... urla din toti rarunchii. Zau ca nu stiu cum sa ma ascund de ea.
Dupa ce termin cu alaptatul - la fel va simtii? Of of.

Madana felicitari mami - de cand nu am mai auzit nika de tine. -ici la Bianca mica - pe cand vedem ceva poze? Sau ai pus deja - ma intorc la mesajul tau sa vad.
Madana si Ingerasa am primit mesaj de la Mishulina ca LACHI e . YUPIII!!! - deci broscuta mea si-a facut datoria.
atudor felicitari pentru hohotele micutzului. Si a mea a avut o tentativa - dar parca nu as nota-o pana nu e ceva sigur. A tau e mai mare cu 4 zile ... hmmm sa fie a mea mai precoce? Hai ca notez si eu ziua de duminica - sa o tin minte.
Somleac nu stiu daca am mai spus-o - dar nu stica - un bun venit in . Pup. Ai gasit puisorii? Sau nu mai cauti?
lory32 si eu am avut probleme cu mucisorii - am incercat cu pompita si nu am reusit mare branza - apoi mi-a recomandat cineva sa cumpar o para de cauciuc NR. 6 de la un magazin cu produse medicale Cu asta am reusit sa-i trag mult mai mult in nasuc. Ser fiziologic folosesc la greu - cate o picatura in fiecare nara - daca nu exagerezi - poti folosi zilnic. I n m o a i e bine secretiile si le scoti mai usor.
Donia inteles din prima. Saru-mana. Acum nu mai am cu cine sa incerc - mama a plecat home la ea. Sa incerc cu sotu??? La el sta si asa nu tre mirosul meu. Astept o alta ocazie. Poate imi chem o prietena ...numa asa de test - ca-s tare curioasa.

AUZITI???
Fazele astea cu religia, cu cititul sunt si la catolici? e vre-o catolica pe aici? Ca eu - spre rusinea mea nu prea stiu ce si cum se face - la noi sta mama la botez - nu te intreaba nima nimic. HELP!!! Stie careva?

v-am pupacit pe toate nu inainte de a biciuii majoretele pentru urmatoarele fete la grila de start.

you all

Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciab spune:

PE 6 DECEMBRIE S-A NASCUT BEBE ANDREI NICOLAS, la 40 sap ,3150g ,50cm ,apgar 9 ,cu mari interventii prin cezariana pentru ca avea cordonul foarte scurt si era in suferinta fetala. Este bine , mancacios si foarte plangacios si nu mai stiu ce sa mai fac ... in fiecare zi avem repriza de sughit care nu-l lasa sa se odihneasca si mai sunt si colicile . Sper sa imi revin caci am cam cedat nervos.
Luciab si bebe Andrei Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

felicitari luciab . Ce cadou frumos ti-a pus mos nicolae in ghetute!

39 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

luciab, ...felicitari pentru Andrei Nicolas!!! Sa creasca mare, frumos si sanatos!!!

Yagmur, da, am fost la gimnastica...in patul din dormitor si tocmai m-am trezit......eu iau in serios sfatul proaspetelor mamici de a dormi cat mai mult...si ma execut!!!

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by lizard

Salutari tuturor burticutelor si mamicilor.
Cris am inteles ca ai nascut la Euroclinic cu Herghelegiu. Si eu urmeaza sa nasc la inceputul lui ianuarie (cezariana) tot acolo dar sunt cam in pom. Nu stiu daca imi mai face vreo eco inainte de nastere, nu stiu ce-mi trebuie ptr spital, daca sotul poate sau nu sa stea la nastere si apoi cu mine. Offf am o multime de intrebari si nu am cui sa i le pun pana la ultima consultatie. Merita sa ma duc acolo sau dau un car de bani degeaba?

Am vazut pozele cu Alexandra. Are niste buzite tare dragute- sa-ti traiasca.
Va pupic pe toate.

ti-as raspunde pe mesajele private, dar vad ca nu le ai activate, asa ca daca fetele se plictisesc sa citeasca ce o sa scriu eu, scuze.
in primul rand nu regret nici un leu din cele 87 de milioane pe care le-am platit. s-au purtat asa cum nu mi-am imaginat ca se poate, mi-au dat senzatia ca sunt intr-adevar implicati in problemele mele, desi sa fim seriosi, nimeni nu e atat de altruist. si sunt convinsa ca nici la hotel nu se purtau asa de bine cu noicum s-au purtat doctorii, asistentele, infirmierele.repet, am fost amandoi superincantati si nici un moment nu am considerat ca ne-au tras pe sfoara sau ca nu au fost meritati banii astia.
pt spital eu mi-am luat asa: chiloti de unica folosinta, dar inalti, pana pe la buric, sa nu ajunga la taietura, chiloti la fel de inalti de bumbac-pana la urma pe astia i-am folosit, tampoane de noapte cu multe picaturi-la inceput iti dau ei tampoane sterilizate, mie de joi pana vineri, iar de sambata am trecut pe tampoanele mele normale. nu i-am intrebat daca au si ei, ca tot le cumparasem, haine de iesit-adica in principiu ciorapi curati, ca am incaput bine merci in pantalonii de gravida, laptopul, ap foto, incarcatoare si cam atat. iti dau ei camasa de noapte speciala de alaptat, papuci, halat, periuta de dinti, pasta, gel de dus, pieptane.
noi am luat camera vip, ca sa incapa bine si alexandru, plus ca avea si 2 fotolii si o masuta, sa ne desfasuram cum trebuie. am platit in plus, desigur, cazarea si mancarea lui, si am ajuns la 87 de milioane, dar in conditiile in care erau de fapt vreo 80., fata de 76, sau cat e pretul cezarienei.restul de vreo 7 milioane au fost medicamente de -ale mele, care nu au fost standard, mi-a prescris dr altceva. deci am dedus ca alex-cazare+masa+vip- ar fi fost vreo 4 milioane.ca or fi fost 4, ca 6, nu mai conteaza, am plecat tare, tare multumiti de acolo, si conteaza f mult sa ajungi acasa relaxat, inainte de a incepe circul cu un bebe mic si 2 parinti nepriceputi.
ultima mea eco cu el a fost la 32 de sapt, si mi-a zis ca mai trebuie si la 36, dar a fost plecat atunci si am facut-o la cealalta doctorita care face eco la euroclinic.dupa aia am avut programare la el in sapt 38, dar a avut operatie, si nu am intrat decat sa stabilim data. iar printesa si-a facut aparitia in prima zi din sapt 40, cu o zi mai devreme decat ce stabilisem noi. la mine incepusera contractiile din ziua precedenta si m-a chemat sa ma vada, prilej cu care a controlat colul si a facut o eco ffff rapida sa vada de lichid cat mai e.
cred ca tre sa discuti cu dr daca are voie sotul in sala. din experienta mea iti spun ca s-au purtat exceptional si nici un moment nu i-am simtit absenta lui alex-noi nu am vrut sa asiste el, plus ca am fost semi constienta, si mare lucru nu avea ce sa imi face el fiind acolo.in schimb, lui i-a fost tare greu cu asteptarea, dar a avut o verisoara care i-a tinut de urat.
vezi ca trebuie sa vorbesti cu anestezistul. e un tip super, dr steriade, seamana cu mitica popescu la figura. am vb cu el la tel, mi-a dat dr herghelegiu nr lui, si m-a chemat, m-a consultat, s-a uitat la vertebre sa vada pe unde face epidurala, mi-a facut un istoric medical si m-a pus sa fac si un ekg. consultul lui +ekg=1.100.000 parca. vezi ca te intreaba daca ai mai facut anestezii, eu i-am zis ca nu, dar de fapt se referea si la cele la dentist. f amabil, mi-a dat sfaturi la niste nelamuriri care nu tineau musai la el, si nu prea voiam sa il mai sun pe dr h pt ele, ce sa mai, eu nu am decat cuvinte de lauda pt spital, pt doctori, pt cazare, tot, mai putin idioatele de receptioniste pe care le-as concedia pe capete, ca fac o reclama tare proasta spitalului. de altfel, ai un chestionar in camera, si le-am raportat pe cretine.
fiecare persoana are insa propriile standarde. eu si alex am fost extrem de multumiti, si nu putem decat sa le dorim si altor paciente care ajung pe acolo sa plece cu aceleasi sentimente pozitive si cu multumirea ca ai reusit intr-adevar sa faci tot ce e mai bine pt copilul tau si sa ii oferi tot ce e mai bun.
daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere in masura in care stiu.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

doamne, nu e trezit pt masa care sa nu fie asociat cu o tona de caca mirositor... alex zice ca e arma biologica...si partzurile sunt la fel de mirositoare, te dau afara din camera...

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dragele mele...vigantol 2picaturi zilnic, sticlutza se schimba la 30 de zile.
davidutzu are 4.360kg. azi a fost dr.pediatru si mi l-a cantarit,ascultat etc

sa va zic de mine acum....acum 2 seri incepuse sa ma doara sanul stang rau de tot...nu am luat in seama...am zis ca cine stie de ce.ieri dimineatza m-am trezit cu o stare de rau.......de nu va izc.mi-am luat temperatura si aveam 38.nu stiam ce sa fac ca se apropia ora de masa.am sunat la pediatra,pe moment nu a raspuns.am sunat la mama,i-am prezentat situatia.nu stiam daca afecteaza laptele temperatura asta.initial am vrut sa cumpar lapte praf,mama a zis ca decat sa-l trec pe lapte praf mai bine ii da sora mea laptic de la ea..ea inca alapteaza...nu am mai apucat sa ajung la ea ca a raspuns dr.a zis sa iau eferalgan..si ca nu afecteaza febra,alaptatul.m-a intrebat ce temperatura am..in fine..am luat eferalganul in 15 min mi-a scazut febra...in jum de ora aveam 39,frisoane...in fine...am mai luat inca o pastila(efervescent).
fetelor asa am tinut-o pana la 11 noaptea.am facut febra 40.eram terminata,nu mai stiam de mine.m-am muls ca am crezut ca e din cauza laptelui.a sunat cristi la salvare sa intrebe ce-i de facut.i-au zis sa iau algocalmin,dar ca treb intrerupt alaptatul si daca laptele nu se degradeaza in 48 de ora pot sa reiau.nu va zic cat am putut sa plang.eram gata gata sa-l trec pe lapte praf...noroc cu mama.a venit la mine si nu mi-a facut algocalmin injectabil,a incercat alte metode.m-a bagat la dush rece, m-a dus mai mult pe brate tarash,sosete cu otet,tricou cu otet,prosop rece pe cap...2 eferalgan doza shoc....nu scadea..iar dush,frectie cu spirt..iar tricou cu otet..pe la 2 noaptea mi-a scaut la 37.am avut noroc cu soacra..ieri a stat mai toata ziua cu bebe.eu eram varza.si a fost si el destul de agitat din cauza mea.daca nu ma-m bazait...nu vroiam sa pateasca ceva bebe.toate bune si frumoase,la ora 6 dim tempt 38 cu 9.am luat iar 2 pastile...mi-a scazut febra,insa ma simt slabita,ma doare la ceafa.m-a consultat si pe mine dr.mi-a zis ca e viroza.nu stranut,nu tusesc etc.la ora 14 continui cu eferalgan.ma gandesc ca am stat o luna de zile in spital...mediu cat de cat steril,iar cand am ajuns acasa si am inceput sa ies din casa..mi-a pus capac,sistemul meu imunitar e scazut...sper sa-mi revin.vroiam sa-l scot pe bebe din casa ca e soare,dar mi-e teama pt mine..e prea devreme sa ies.
v-am pupat

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor!
Intru si eu pe fuga, tot in formula 2 in 1 dar pe ultima suta de metri. Maine ne prezentam la spital pentru inducere, fiindca se pare ca nu se poate altfel. Si tare cred ca pana la urma ajung tot la cezariana, desi nu as fi dorit asta pentru nimik in lume. Sunt si fff nervoasa fiindca daca tot o sa fac cezariana, mai bine o programam acum 2 sapt. cand aveam DPN.Asteptarea asta m-a omorat...sunt cu nervii la pamant dar incerc sa ma imbarbatez singura fiindca bebe o sa aibe nevoie de mama lui calma si rabdatoare. Faza e ca am auzit povesti horror cu bebelusi nascuti dupa termen si daca bebe are probleme o sa-l bat pe dr. fiindca m-a tinut atata...Devin paranoica, toata lumea mi-a zis ca asteptarea e mai groaznica ca durerea de la nastere si pe cuvant ca au dreptate!!!
Asiza, Ingeras, Monique uitati niste pentru voi, pentru vineri si sambata. Hai sa auzim de bine si sa ne vedem mamici cu bebei sanatosi in brate!
Va pup pe toate!
Danutz, 41s +2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dolores saraca de tine! Asa e, umbla o viroza nenorocita, ai mare grija de tine. Uite si curaj pentru bebe David.
Mai bine nu iesi din casa pana nu-ti trece, fiindca timpul asta anormal de calduros pentru luna decembrie, e mediul ideal pentru microbi. Nu degeaba iarna e data de la DD cu frig si inghet, ca sa omoare toti virusii...se pare ca nu avem parte de ajutor din partea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutz, iti tzin pumnii pentru maine...Doamne ajuta sa fie totul bine, las' ca nu-i nici o tragedie daca ajungi la cezariana...uite, pupici si majorete pentru tine:

Dolores, saracutza de tine...scapi de una si dai in alta!!! Te pup tare de incurajari si insanatosire grabnica...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput