Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
lory32 spune:
Fetelor,
La faza cu kaki in cantitati industriale ma alatur si eu,la inceput m-au apucat toti dracii, cand vedeam ca nci o stergeam bine si ea -pac din nou, si uite asa de vreo 2-3 ori, acum m-am obisniut, stam mai mult timp la schimbat pentru ca oricum ii place sa stea despuiata, ii pun si cate un servetel dedesubt ca face tot una prosopul de pe salteluta. iar impotriva iritatiilor, eu nu mai folosesc Bepanten, ci Cutaden- are o consistenta mult mai buna decat primul care e cam flescait- si nu avem nici o iritatie.
Nici la noi nu a aparut bubita de la vaccin pe manuta, pediatra mi-a spus ca poate aparea mai tarziu sau chiar deloc si ca este ok
aelita spune:
Donia,acu o pun de-un miting contra ceaiului !!!
pai,da,sa nu aud ca umflati burtile la copii cu asa ceva!
io mai stau 
merci pt urari!
chris e belea cum isi mananca mainile de foame,Alexandra!!
ei,lasa draga,nu mai lua tu dupa matusa.ca nu esti umlfata!
si oricum,asta nu ar insemna ca iti sta rau!
fetelor,de atatea majorete am mancat la carnati,ca am zis sa apuc !! asa ca am zis ca daaacaa ma iau asa neshte dureri,ma duc la spital si or sa imi zica aia: nasti pe dracu!!! esti plina de carnati,de-aia te doare! o sa explodezi precum purceaua! treci la clisma si acas' cu tine!ca n-ai nici pe drak' !
asa ca ,nici gand sa nasc!nu mai vreau,na!
defapt mi-era si cam lene,si nici bagajul nu-l am pregatit.
biine,am eu asa o banuiala ca nu il voi avea pan' la final.
37+
Donia spune:
quote:
Originally posted by aelita
fetelor,de atatea majorete am mancat la carnati,ca am zis sa apuc !! asa ca am zis ca daaacaa ma iau asa neshte dureri,ma duc la spital si or sa imi zica aia: nasti pe dracu!!! esti plina de carnati,de-aia te doare! o sa explodezi precum purceaua! treci la clisma si acas' cu tine!ca n-ai nici pe drak' !
asa ca ,nici gand sa nasc!nu mai vreau,na!
defapt mi-era si cam lene,si nici bagajul nu-l am pregatit.
biine,am eu asa o banuiala ca nu il voi avea pan' la final.37+
Ha, ha, eu tot asa m-am umflat de ciorba de fasole cu ceapa verde, ca dupa nastere m-as cam abtine de la fasole si ceapa un timp.
Subscriu cu bagajul. Ce atata graba?
lory, am citit ca bebelusii inca nu stiu sa respire pe gura, deci e important sa aiba nasucul liber, altfel devin agitati. Eu as folosi pompita de nas la bebe - am citit ca trebuie folosita cu blandete, adica daca bebe se sperie si se lupta sa scape trebuie lasat un timp sa se linisteasca si apoi se incearca iar. Si ca nu se foloseste serul fiziologic mai mult de 4 zile la rand pentru ca irita mucoasa nazala.
Uite un link:
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyills/babycold/482.html
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:
Buna dimineata!!
Donia si Aelita, ma alatur si eu mitingului...NU ceai pentru copii..
...Meey, da' nu subscriu la faza cu bagajaul...ia apucati-va voi frumusel si trantiti tot ce-ati cumparat intr-o geanta si gata!!! Ca v-apuca nasterea si voi n-aveti bagaj...

Madana, FELICITARI pentru Bianca-Andreea!!! (frumos nume)...sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa! 
Dandusa, mersi de raspuns! 
Dianocica, 
Aelita, Panaa, ati pus voi majoretele deja pentru mine...Pfiuuu, ma ia cu emotii...mai lasati-le putin in pace ...
V-am pupacit pe toate...
Oana
38+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Somleac spune:
Loryeu i-am tras bebeului meu mucii de la 2 saptamani, ca a luat de la frate-sau o viroza. Am folosit batista bebelusului.Asta pentru ca e atasata la aspirator si trage destul de bine nu trebuie introdusa in nasuc e suficient sa o pui acolo la nara si vin mucii ca speriati. Nu mi se pare ok sa-i lasi acolo muculetii mai ales ca se pot suprainfecta.
Cu cititul la biserica, eu am iesit afara din a 3a zi de la nastere si nu mi-a citit nime nimic. Intre timp am botezat gombotu, dar n-am intrat in biserica . Vineri merg si eu sa-mi citeasca molifta aia de 40 zile, sa pot si eu sa intru in biserica, ca i-as duce pe pruncuti ca e asa frumos in perioada asta cand se canta colinzi.
A si parca intreba cineva daca nu e prea frig in biserica pentru botez. Eu l-am botezat pe Matia in 1 decembrie si a fost frig si ceata. A facut baie complet si n-a patit nimic. La noi mergea incalzirea in biserica si au mai pus calugarii un radiator suplimentar chiar acolo langa.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
lizard spune:
Salutari tuturor burticutelor si mamicilor.
Cris am inteles ca ai nascut la Euroclinic cu Herghelegiu. Si eu urmeaza sa nasc la inceputul lui ianuarie (cezariana) tot acolo dar sunt cam in pom. Nu stiu daca imi mai face vreo eco inainte de nastere, nu stiu ce-mi trebuie ptr spital, daca sotul poate sau nu sa stea la nastere si apoi cu mine. Offf am o multime de intrebari si nu am cui sa i le pun pana la ultima consultatie. Merita sa ma duc acolo sau dau un car de bani degeaba?
Am vazut pozele cu Alexandra. Are niste buzite tare dragute- sa-ti traiasca.
Va pupic pe toate.
ingeras26a spune:
Madana, felicitari!!! sa-ti traiasca printesica si sa se faca mare, ca frumoasa presupun ca este deja :) 
Donia, tare fetitza ta :)) poate stie ea ce stie, nu??
Melinda25, La Multi Ani! sa fii sanatoasa si fericita!
Tudor, La Multi Ani sanatosi!
Elena, felicitari, sa-ti traiasca baietelul! imi pare tare rau pentru mama ta...
M_monique, hai ca mai ai puti, putin:)
Aelita, incepem galeria?? Uite si de la noi: 

Atudor, de ce nu suni dr sa-l intrebi? Poate este normal, dar poate nu...
Panaa, tare sotzul tau :) pai el ti-a facut tie cadou bebelul, sau invers :)) al meu este nascut pe 5 dec, printesa o sa se nasca pe 16 dec, iar eu sunt pe 16 ian...suntem toti pe aici, in iarna:)
Yagmur si eu le am calcate, am bagajul facut gata, pt ca cine stie? Daca nu mai vrea sa stea pana sambata? Ca eu nu prea stiu ce e aia sa stai cuminte...
Chris, frumoase poze...
Lory, este indicat sa ii scoti mucisorii tot timpul cand are...foloseste o pompita romaneasca, incearca sa o gasesti la farmacie. Nu prea se gasesc, la mine asta a fost primul lucru pe care i l-am luat lui bebe.
Asiza 
Fetelor, ieri a fost tati la Chicco ca au primit in sfarsit sterilizatoarele pt 4 biberoane si ne-a luat...am sterilizat suzete, biberoane, pompitza de nas, tot.
Am primit si comanda de la Bebelus, adik chilotzii de unica folosinta, tampoanele de sani de la Sanosan, geanta pt bebe (i-am luat de la Graco) si jucaria pt carucior, pt bebelina sorei mele, nepoata si finutza mea :)
Trebuie sa mai iau pompitza de san de la o prietena si gata bagajul!
Acum ma duc sa sun la coafor, sa-mi fac programare pt vineri, ca de' tre' sa fiu frumoasa la marea intalnire, nuuu?
Pupicei, Ingeras
38+
Maya Maria
m_monique spune:
buna dimineata.
noi tot in formula 2 in 1. vineri dimineata mergem la spital cu bagajul. asta daca cumva nu-mi face bebe vreo surpriza si se hotaraste sa vina mai repede.
eu m-am apucat sa mai spal o tura de haine pt. bebe, ca luni seara am primit 2 saci de hainite de la o prietena. dar mi-e asa de lene sa calc. o sa le las pregatite si le calca soacra mea.
ingeras26a si eu am fost la coafor si mi-am facut suvite. as fi vrut sa ma tund putin si sa ma aranjez dar bebe nu m-a lasat. aseara vorbeam cu asistenta doctorului, si ea imi spunea ca nici nu ma primesc la spital nearanjata.
39 + cu 
Nunta noastra
atudor spune:
Fetelor raportam: aseara la orele 22:24 bebe a ras in hohote pt prima oaraaaaaaa
. Mami a fost asa emotionata, ca i-au dat lacrimile si a fugit repede la carnetel sa noteze evenimentul
Yagmur
si pe tine si
si pe bebe Luca. Tot “roacher”?
Uite ce pregatesc pt tine:

Felicitari Madana!!!!!!!
Sa fie sanatoasa Bianca Andreea, cumintica si mancacioasa

Aelita, si pentru tine bagam forja-n majorete

Donia, 4 U too

Chris, am folosit eu pampersi mai mari…still the same, tot pe langa face. Dimineata l-am gasit ud pana la piept saracutul…
Ana
lui
Tiberiu Mihai 31.10.2006
poze Tibi
Yagmur spune:

Felicitari Madana! Multa bafta si tie si Biancai Andreea care sa fie si cuminte si mancacioasa....
Atudor, a si dat din cap cand citeam ce ai postat.. se pare ca tot "roacher" a ramas.... sa vedem saptamana viitoare cat de mult se agita.. pe uscat...
Ingeras, bagajul e aproape gata... desi inca am lucruri acum in masina de spalat.. cred ca maine seara va fi gata 100%..
Dandusa, astept poze cu baitza... sa le studiez profund.
Sint fericita ca am vorbit azi cu un medic pediatru la telefon si mi-a placut mult de ea. Mi-a fost recomandata si are cabinetul aproape de unde stau.... o sa vina acasa cand voi ajunge eu (cred ca chiar de Craciun vin acasa).
Aelita, deci.. fara ceai... am inteles, sa traiti!!!!
Asiza, iarasi esti matinala dar unde ai disparut? Iarasi la gimnastica? Esti atat de sportiva...
Monique, uite majoretele ptr tine 

Pupicesc si restul fetelor, mamici si viitoare mamici...

Yagmur 38 + bebe Luca