Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Si noi am avut pprobleme cu pisu care trece prin pampers, asa ca nu mai plangeti ca daca si mie mi se intampla la la 3-lea. La noi se intampla mai ales noaptea si nu pentru ca dormea copilu mai mult de 2 ore si se umplea pampersu. Nu, cred ca de aia ca-i mai fain sa schimbi patu si copilu noaptea cand toti dorm. Ca urmare am luat marcile la rand si ne-am oprit la Libero. S-a mai intamplat si cu astia dar mult mai rar.

Roxanica 2006 cu pompa de la Avent mulsul nu dureaza asa mult si nu e nici dureros. Plus ca e o minune pentru stimularea lactatiei.

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

atudor ce e aia cicatricea BCG??
Carla2005 eu abia astept sa avem programul tau, bebelusul meu deocamdata l=mai suge si la 2 noaptea, apoi la 6 diomineata, dar normal este ca, in timp, copilul sa renunte la suptul de la 2. asa ca bravo voua!

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, eu si burtokul am fost la gimnastica de gravi...tocmai ce-am ajuns acasuca...

M-a sunat si Marcela...maine o vor externa...totul este foarte bine cu ea si bb-lina...are laptic mult si bb-lina e cumintica foc, mananca, doarme si face kk...Va da ea detalii maine probabil!

Revin...ca mai am de pupacit pe cateva dintre voi...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

alexandra poti sa iesi afara inainte de molifta, nu ai voie sa intri in biserica. sunt 2 molifte: cea de 8 zile (nu trebuie sa te duci personal la biserica, poate sa se duca cineva in locul tau, cu un castron si busuioc si lumanare), si molifta de 40 de zile. nu stiu cu aia cum e ca mai am pana atunci.
apropo de biserica, noi facem botezul sambata, mi-e tare frica sa nu fie frig in biserica. voi ce ziceti, sa il rog pe preot sa vina acasa?

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Ingerasa, hai ca ne gandim una la alta, poate functioneaza si telepatia, chiar daca suntem departe una de alta, si trece repede, repede...oricum, eu sunt ok momentan...dar parca vad ca sambata ma apuca panica...da' trebuie sa mergem...Va pup pe toate care ma incurajati si va ganditi la noi: Roxanica2006, Chinico, Miro, Yagmur, Alex, Bulisor...sper ca n-am uitat pe nimeni! ....

Chinico, eu am uitat complet de cadourile pentru Craciun...Vad eu daca mai iau ceva sau sa se multumeasca toata lumea cu Denis al meu!!!! Si zici ca mai ai putin si tu...se pare ca incet, incet, Odiseea noastra se apropie de sfarsit...parca ma apuca melancolia acuma...Hai, spor la cumparaturi...

Fetelor, poate mai verificati si listuta cu sarbatoritii lunii...c-asa ar fi frumos!!!

In legatura cu molifta...si eu intentionez sa chem preotul acasa, ca e prea frig in toiul iernii sa merg cu bb...dar oare la fix 40 s se poate face doar sau oricand PANA la 40 de saptamani...

Alex, zici ca in cosulet, sub asternuturi stau colicii......smecherut Mark al tau!!!
Melinda, ma bucur ca sunteti bine...ai incercat Bepanthen pe iritatiile lui Dominik? Sper sa va treaca repede repede...Si faci chef de ziua ta??? ...te pup...
Miruna25, cum esti???

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miro, multam frumos

Pupicei, Ingeras 38+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Sarbatoritii de azi,sa ne traiti,sa fiti sanatosi si frumosi.
MELINDA,LA MULTI ANI!!!
TUDOR,de MAMAANA,LA MULTI ANI!!!

ASIZA,
ne-am luat cu bbeii si am uitat de dragutii nostrii ,care si ei ne-au urat noua...,nu?Iertare,maria ta!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Laura13, in spital le-au facut vaccinul BCG sus pe antebrat. In mod normal, ca reactia a organismului ca "s-a prins" trebuie sa reactioneze cam dupa 4, 5 saptamani, supurand si formandu-se o zgaiba acolo care apoi cade si ramane cicatricea. E, la noi nu s-a intamplat, semn ca nu s-a imunizat copilul. Cu botezul, stai linistita, se spune ca in biserica nu patesc nimic

Ana lui Tiberiu Mihai 31.10.2006

poze Tibi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

Sarbatoritii de azi,sa ne traiti,sa fiti sanatosi si frumosi.
MELINDA,LA MULTI ANI!!!
TUDOR,de MAMAANA,LA MULTI ANI!!!

ASIZA,
ne-am luat cu bbeii si am uitat de dragutii nostrii ,care si ei ne-au urat noua...,nu?Iertare,maria ta!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa

...esti mortala...te pupicesc tare tare...

Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ai dreptate , Asiza!! MELINDA,LA MULTI ANI!!!
TUDOR,de MAMAANA,LA MULTI ANI!
Dandusa, multumesc pentru sfaturi, o sa incerc si eu cu David sa-l spal asa la pliuri si poponet si poate e mai bine. Dar sa fie crema de galbenele mai buna ca renumitul Bepanten??
Somleac, eu am pompa de la Nuk, si probabil cu orice pompa mulsul dureaza putin si nu e dureros daca ai lapte siroaie si mai vine si usor... Merci de PM si de sfaturi, dar se pare ca treaba cu alaptatul tot nu merge la mine. Reusesc sa mulg doar in jur de 70 ml pe zi, ii dau lui David cu biberonul.
Atudor, cu vaccinul mie mi-a zis pediatra ca nu e obligatoriu sa se formeze acolo o chestiutza, ca nu stiu cum sa ma exprim. Sunt copilasi la care se formeaza o asemenea reactie ai altii la care nu, nu inseamna ca nu si-a facut efectul.

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput