Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
porumbita80 spune:
BUNA GAGICELOR
Noi suntem bine chiar foarte bine papaciosul meu o sa-mi manance urechile a marit cantitatea si papa cam 180 ml. de lapte in timp cand doarme eu ma storc si ii pregatesc laptele plus ce suge de la piept si asa doarme 4 ore noaptea chiar 6, daca nu-i dau cantitatea asta urla ca trenu zici ca-i nemancat de o luna intr-o noapte am crezut ca inebunesc manca la jumate de ora ma dureau tatele de nu mai puteam dar am trecut si hopul asta sa vedem cat am sa rezist fara completare de formula ma lupt cat pot. ceai ne place de tei si baby calm ultima vreme nu am avut colici.Eu am ajuns la kg care le-am avut inainte de sarcina , paciosu meu o sa ma faca manechin la sigur.beau la ceai de imi vine rau. Eu duminica am facut 26 si am sarbatorit cu sotul fara sa iesim in oras ca printul nostru nu ne lasa.
BAMBO uite sunt aici mama ce printesa ai creca Mario al meu o sa incerce s-o cucereasca sa vedem pe cine alege printesa pe Rares sau pe Mario si inca cate candidaturi va avea e frumoasa foc.
Apropoo de baita noi facem zilnic inca de cand am venit acasa
cu buricutu noi am pus spirt si baneocin si totul a fost ok.
Pot sa zic la pampers am trecut la nr.3 ca 2 ne strange la pulpite.
Sunt fericita ca vine mama la noi nu am vazut-o de 2 ani va dati seama voi avea cel mai fericit craciun cu baiat scump si mama linga noi.
Imi cer scuze ca nu am scris de mult dar am citit mereu
Felicitari la toate mamicile
La burtici mult curaj noi va asteptam ca sa trecm toate la clubul scutecelor
KOKORINO de tine nu am uitat ai niste bebei superbi si tu la fel. Sa stii ca mereu ma gandesc la tine si zic daca tu poti face fata la doi atunci si eu trebuie sa pot si uite asa trecem.
Multi pupici la toate fetele.
Bambo poate organizam itr-o zi o plimbare in trei ca si Ramsan sta aproape de noi
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
www.photos.yahoo.com/stelastratulat/
Mirona spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Mey!!! Da' numa' io nu alaptez??? Ca iar ma apuca crizele! Vad ca le mai dati bebicilor lapte praf, dar numai drept completare dupa titi, dar eu??? Ma duc acum la David si il chinui iar cu o tata in gura, desi...
ROXANA si DAVID MIHAI
ROXANA si toate fetele care nu aveti lapte:
INCERCATI CU GALACTOGIL. E o cutie alba cu granule albe - la farmacie cu acest nume - galactogil - se rontaie pur si simplu, sau se dizolva in apa, lapte, ceai, etc.
Trei linguri (de supa) pe zi. GARANTAT veti avea lapte dupa primele doua zile de tratament.
Eu intretin laptele apoi cu ceaiuri. Costa cam 430.000 si merita toti banii.
Revin dupa baitza fetitzei. Sper.
Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
roxanici spune:
Vin si eu cu o intrebare: am vazut mai demult, la una dintre mamici o camera de bebe care avea norisori pe tavan si apoi a fost decorata si cu o lampa frumoasa in forma de soare.
Nu mai retin la cine era si nici pozele nu le mai gasesc....as vrea sa stiu cum au fost facuti norisorii...cu mana libera, cu sablon, cu ce a fost lipit sablonul de tavan?
Va sunt recunoscatoare oricum, chiar daca nu aflu raspunsul acum. DE la voi am aflat foaaaaarte multe lucruri folositoare si va admir foarte mult.
Gata, am gasit pozele, chiar la Mirona erau ; daca mi-ai da si cateva indicatii...
roxana 25+
RUXMAX spune:
In 2 vorbe: am un baietel sanatos si frumos, nascut pe 8 dec, ora 12.35, cezariana la Municipal, 3250 gr, 48 cm. la 39 sapt.
Suntem acasa si nu avem lapte in tizte decit putin dar deja ma pindeste mastita. Deci: Help!!!
Pe Desiree n-am intilnit-o desi eram in aceeasi zi programate.
Voi ce stiti de ea?
Ruxandra su bebe Tudor Alexandru
aka spune:
Salutare. Mai venim sa scriem si noi cateva noutati despre noi. Am fost azi la doctor. Si mi-a facut control, dar din ala adevarat , cu degetelele pe unde nu trebuie. Si acum ma doare burtica rau...Si mai am niste secretii rozalii, doctorita mi-a spus ca sunt normale...A ascultat-o pe bebelusha cu o palnie. Si cam atat. Sa ne mai ducem luni sau marti. Incep sa beau si eu ceai de frunze de zmeur ca am vazut ca a avut efect la unele fete. Dar mai intai mai am un examen miercuri, poate ma lasa bebelusha sa ma duc. Si dupa examen o sa incep cu baile fierbinti, il punem pe tati la treaba...Am luat lectii de la voi, poate are efect si la mine.
In rest m-am apucat si eu sa fac o salopetica pentru bebelusha dupa modelul Aelitei. Dar mai am mult pana termin.
Admir bebelushii vostri in fiecare zi, si ma minunez cum mai aveti timp sa intrati sa ne spuneti cum va descurcati.
Ma duc sa stau un pic in pat, poate imi trece burtica.
Monique tu unde nasti? Si cum? Cred ca raman printre ultimele gravidute .
Va pup pe toate .
Monica 39+
doradora spune:
sunt mandra sa va spun ca baita de azi a decurs ca la oamenii normali, dar fara experienta, deci incepem sa ne incadram in limite..
dianocica - scrie pe net ca e normal sa te ia somnul cand alaptezi, si la mine e la fel, dar trag de mine, sa nu o asfixiez cumva pe bebelina.
lavi-mie mi-au zis ca doar bananele crude, nu stiu care e treaba cu portocalele, dar scriindu-ti mi-ai facut o pofta de mandarine...
roxanica - pai daca nu vrea sanul ca atare, mulge-te si da-i din biberon, important e continutul
dupa ce suge, in general eu golesc cu pompa
danutz-merci de raspuns
deeaA - pe elevit scrie ca se ia in sarcina si dupa alaptare, si cand l-am intrebat pe dr, mi-a zis sa il iau in continuare
cam atat deocamdata. va pup. sper sa treaca cu bine noaptea, ca deja nu imi mai tin capul drept de somn.
chris + alexandra
bebe alexandra
Mirona spune:
am terminat baitza si papitza - acum tati ne tine pe umar si noi ne-am refugiat in forum.
A plecat si mama de la noi -deci pot sa-mi revin. A fost totusi si un ajutor - dar si un mare stres.
Revin cu ce am notat din cele citite si cu cateva raspunsuri:
Donia tu parca imi spuneai de faptul ca as fi putut sa las bebelinei un tricou de-al meu si nu mi-ar fi simtit dorul. Ptiiii da ce idee. E super.
Tot tu m-ai intrebat de ce tre sa pap dupa fiecare alaptare. Asa ne-a sfatuit asistenta maternala care a fost la noi. Putin - dar trebuie sa pap dupa fiecare alaptat - sa se refaca laptele. Multe lichide, lactate si ceva carne fiarta, macaroane, mamaliga, cereale - astea ajuta la lapte.
m-monique - eu stiu ca burtica intai urca si abia apoi coboara - e chestie de zile. Asa ca si pentru tine. si curaj.
Danita incerc si eu sa te ajut:
1. daca ai seminte - pune 20 seminte la o cana de apa de 200 ml. Daca ai ceai instant - gen HIPP - o lingurita la 100 ml.
2. a mea cand nu e satula cauta in continuare cu guritza ba in stanga, ba in dreapta - chiar daca adoarme - ea tot cauta - dar te pui cu fomista mea???
3. eu stiu ca doar o data pe zi trebuie umblat la buric - doar schimbat pansamentul (cu spirt sanitar).
4. nu are bai ca nu-i spalat pe cap. Cand ii cade buricul poti sa-i faci zilnic -dar mai bine la doua zile acuma iarna. Pana la 6 saptamani - timp in care el se mai curata inca - poti dupa baitza sa-l ungi si pe cap cu ulei. Trec garantat orice cojitze.
Laura tu ar trebui sa consulti un medic cu constipatia asta, zau.
Lory ma bucur ca ai scris si ca esti bine - nu pot vedea pozele cu Catrinel. Stai pe pace ca vine si ea organizarea - pe mine ma enerveaza doar fazele cand vomita - deja restul ... ca nu sunt organizata, ca nu mai am timp de casa, de mine ... deja ma lasa rece.
Hai ca ma vazut si pozele. Super bebelina ta. -ici la micutza.
chris fii pe pace - la fel de idioti ne-am crezut si noi cand am speriat bebelina la prima baitza. Incet numai si totul va reveni la normal - dar un altfel de NORNAL.
roxanici am facut norisorii asa: i-am desenat intr-un program de desenare - gen Corel. I-am tras la imprimanta A3. Apoi am decupat norul. Norul l=am aruncat si a ramas partea de hartie din care l-am decupat. Aceasta am lipit-o pe tavan din loc in loc cu scotch. Tavanul era dat cu tifel in care am pus culoare albastra. Norii i-am dat cu pensula si cu tifel nu prea diluat- deci mai gros, pasta. Dupa ce am umplut sablonul, am asteptat putin sa se usuce - cam 5 minue - dupa care am luat sablonul jos de pe tavan si am retusat cu o carpa umeda marginile norishorului. Spor la treaba.
Cam atat fetelor - hai ca iar am scris pentru o saptamana. Fug sa mai pun niste poze.
pentru cele care urmeaza si CURAJ.
-ici pentru toti piticii de pe topic. si pentru mamici.
you all.
Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Somleac spune:
Salut fetelor, ma primiti si pe mine printre voi?
Ma numesc Mihaela si va urmaresc mai de mult, dar n-am scris pentru ca am considerat ca daca nu voi putea tine pasu cu voi la scris n-are rost(eu am lucrat pana in ultima clipa si sunt mamica de trei copilasi). Dar acum nu ma pot rabda sa nu ma mandresc si eu cu dolofanul meu.
Deci am nascut pe 31 noiembrie, nastere normala , cu epidurala care n-a mai avut timp sa-si faca efectu ( dar a fost buna pentru cusutul de dupa) , un baietel de 3600, pe nume Matia Stefan. Apgar 10.
Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/
cristina1974 spune:
Buna seara, fetelor!
Asiza,eu am zis ca ma intorc repede la treburiel mele, legate de firma,ca ma asteapta un milion de chestii de rezolvat. De alaptat, alaptez fara probleme,insa trebuie sa ma storc cu pompa si sa-i dau, ca altfel, deocamdata, nu accepta. Am sa incerc eu sa o pacalesc,sper sa tina,dar pana atunci....Oricum,are si asta un aspect bun: ma storc, pun in frigider, si nu mai trebuie sa stau eu langa ea non stop,o poate hrani si altcineva. Eu am lapte cat pentru o gradinita,daca nu ma storc la 2 ore, simt ca mor de durere de sani.
Fetelor,mie mi-au trecut lohiile complet,complet,asa ca......are noroc tati ca e frig afara, si nu ma incumet sa ies prin gradina, insa fugareala e inevitabila. Si el se intinde ca pisoiul,si-mi face tot felul de apropouri,asa ca mi-am sunat medicul sa vad care e treaba si cand am dezlegare. Si stiti ce mi-a zis? Ca daca nu ma doare nimic,si nu mai curge nimic, si ma simt in stare, sa nu stau pe ganduri, asa ca....
Aelita, pe fetita mea nu o cheama Georgiana,si mult mai simplu:Georgia.M-am chinuit eu azi cu pozele, m-am lasat pagubasa, insa mai incerc,il astept si pe tati sa vina acasa, poate e mai luminat la minte decat mine.
Acum va las,urez bafta multa fetelor care vin la rand sa nasca, si numai bine la toate .
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia
cristina
dandusa spune:
ZINA,
nu ies in fiecare zi ,desi mi-ar place mult ,dar singura nu prea imi place si cum tati lucreza de noapte...,este mai dificil.Pina acum am scos-o la doua zile.Daca nu bate vintul,daca nu este ceata sau temperatura nu este mai mica de 0 ...,avem verde la iesit,asa ca iesim.Pina acum am avut parte de vreme frumoasa,de acum incolo....Ar trebui sa o scoatem la prinz cind temperatura este mai mare,dar eu am plecat la prinz de acasa ...,sa zicem ..si cind m-am intors acasa era seara(fusesem in vizita),deci nu este nici o tragedie,daca te apuca seara...Important este sa iesiti,este cel mai indicat.Sau ... pune caruciorul in dreptul geamului si imbraca bb gros ca pentru afara .Eu ii pun doua costumase,doua caliulite,fular si un costum gros de fis si gata...
PANAA,
m-ai facut sa rid,esti simpatica,ma bucur ca te-am inspirat.Cum merge acum baita?Plinge la baita?
Revin la disutia cu feonul meu.Mai devreme ...,m-am bagat la bucatarie,am zis ..,daca i-am facut baita si a mincat bine...,trebuie sa doarma bine.Da...,de unde?Ma duc la bucatarie..,pregatesc sa fac o placinta si cind eram eu cu toate alea imprastiate...,la 5 minute de cind adormise...,se trezeste,bai frate...si fugi la ea...,impac-o,adoarme-o...,apoi fugi iar la bucatarie...,si dupa alte 5 minute plinge iar si ...,povestea se repeta de patru ori.A patra oara,ma duc la ea...si in loc sa o iau in brate,ca urla cit putea...,ii dau drumul la feon...si ce credeti?!?A TACUT fata mea!Apoi ii pun feonul pe burtica si adoarme...,eu fug la bucatarie si cu urechea spre dormitor sa nu cumva sa plinga..,da,da..,vezi sa nu...A adormit...dusa,asa mi-am terminat si eu placinta si am mai intins si o masina de rufe si am aranjat si sifonierul lui tati si ca sa vezi ce poate face un feon...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa