Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
panaa spune:
RALUCA_U noi n-am iesit pana acum.....ne facem curaj sa iesim....pt.inceput, probabil in jurul blocului....apoi....intram in gashca.....
Mirela Ana Mihaela
dolores spune:
iti respund unde stiu: lui david i-a cazut buricul in a 5-a zi..in spital...tot acolo am vazut ca ori de cate ori veneau sa-l spele ii curatu buricul cu compresa sterila cu spirt....si o lasau acolo...eu continui sa fac asta zilnic....il sterg la buric cu compresa cu spirt dupa care pun pudra baneocin
eu pe david l-am spalat pe cap de a doua zi de cand am ajuns acasa si nu a facut cojite..daca ar fi facut cred ca ar fi fost din cauza ca ar fi alergic la ceva ...nepotica mea care acum are 1an,ea facea cojite,si sora mea s-a dus la farmacie unde i-au preparat doamnele de acolo o crema.pupici
quote:
Originally posted by danita
salut fetelor
am citit asa printre randuri ce ati scris si rpd rpd spun si eu probeleme mele :
1. ce concetratie are ceaiul de fenicul ? adika cate seminte si cata apa ....tre sa pun ?
2 . cim imi dau seama ca bb nu se satura de la tzitzi ?
3 . nu ia cazut buricul , prietena mea zicea sa ii pun un tampon cu alcool de 70 grade de fiecare data cand il schimb . ce ziceti ?
4. are o satpamana de cand l-am adus acasa si nu l-am spalat pe cap .. imi e teama sa nu faca cojite . voi ce ziceti ?
cam atat acum ...pupici !!!!
D
BeBelusca
dolores si David Cristian
poze dolores
Raluca_u spune:
Panaa de ce nu iesiti? printesei ii va face f bine aerul. noi stam deja cate o ora si depinde de zi dar iesim si de doua ori uneori.
noi te asteptam eu stau aproape de intersectia spre piata minis - deci cred ca sunt cel mai aproape de tine. acum iarna nu stiu cat se va aduna gasca dar sa vezi la primavara ce ne facem de cap cu bebei in parc.
pupici
Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
panaa spune:
Multumesc mult DANDUSA pentru pupici!!! Si ca sa fac dovada dependentei mele de acest forum......vreau sa va marturisesc ca pt a-mi putea tine fetita cum trebuie la baie, am "tras" cu ochiul la pozele DANDUSEI cand o spala pe crinuta.....asa ca acum, cand o spal pe ana dupa ce face kk o tin exact ca dana pe crinuta in foto.....THANKS!!!
aaaaaa, intrebare: ce temp tre'sa fie afara pt a o putea scoate pe bebelina?
PENTRU TOATE FORUMISTELE....sper sa recuperez cat mai repede.....
Mirela Ana Mihaela
panaa spune:
OOOOOOOO, RALUCA_U suntem vecine!!!! N-am iesit pana acum pt ca dr ped a zis sa asteptam pana la 3 sapt...... asa ca.....as vrea maine sa iesim..... dar nu stiu exact care tre'sa fie temp pt a scoate bebelina afara si cum s-o imbrac......i-am luat ieri un costum de ski, cam mare, este pt.6luni, dar mai mic n-am gasit.......
Mirela Ana Mihaela
panaa spune:
RALUCA_U apropo, eu stau pe intr.barsei, in M12, vis-a-vis de liceu, de trez ilfov...
Mirela Ana Mihaela
Laura13 spune:
panaa pentru a scoate bebelusii afara tre sa fie peste 0 grade. si foarte imnportant sa nu bata vantul. te sfatuiesc si eu sa iesiti afara si noua ne face foarte bine, bebe adoarme pana la coltul blocului.
Laura lui Daniel
Poze Daniel
aelita spune:
chris,bine ati venit acasa!haha catai aventura cu baita ati facut !!!"asa ca viitoare mamici, luati aminte de la 2 idioti ramasi prima data singuri cu copilul si nu faceti ca noi!
" bai ati fost de coma,ca in filme !!
ingeras eu cu sutiene si chiloti..am mereu impresia canu am,nu stiu de ce.si cand nimeresc unul care sa imi vina bine,iau 6 sa scap.apoi ele stii ca se cam scamoseaza,se fac bretelele alea cam ciudate,eu as vrea daca s-ar putea sa fie mereu noi doua din ele le las mereu noi,sa stiu eu ca am acolo neatins,ca babele,numai mamaia mai facea asa.si restul le folosesc pana cand mi se pare mie ca nu mai arata bine,si haida,altele.
acum am luat doar doua ca nu prea am fost convinsa de ele .
am fost ieri in carrefour si am gasit unele pt alaptat,dar urate rau mi s-au parut,eu vazusem de muult nu stiu pe unde unele mai frumoase.astea mi s-au parut urate rau,si un alb care parca era ingalbenit ,cred ca la prima spalare arata ca naiba.si scria bumbac 90% si restul 10%,dar mie mi se parea de plastic suta la suta..
Daca nu gasesc alt model,pana la urma iau macar unul din ala..pana gasesc altceva.
ruxandra"Asa ca acum a devenit strangator. Strange si strange (kk ) pan ce explodeaza. Si atunci sa vezi veselie, da pe-afara ! Si trebuie sa-l schimb cu totul.. inclusiv body, costumas.
" durereeeeeee!!!
dolores crezi tu ca il tii in pat pana cand se regleaza cu respiratia?? gataaaaa,nu il mai scoti pe printisor de acolo!!
yagmur ia lectii de la chris
dianocica " stai sa vezi, ca noi, in primele 3 zile, i-am murdarit toate bodyurile, ca n-am fost in stare sa punem nici un pampers ca lumea. si s-a udatde fiecare data...
"radem,radem,ca noi nu avem,sa ne vezi si pe noi !!
fetelor : zaharul si orice indulcitor e INTERZIS pt bebelusi !!!!ca si sarea si altele..nu dati NIMIC in afara de lapte !!!
si iar si iar : NU DATI CEAI ! Doar cel pt colici,in doze prezentate de farmacist sau medic.
ziceti ca formula nu tine de sete,dar nu se face laptele praf cu apa?sau e alt fel de lapte?
daca e cu apa,apoi apa ii e deajuns.oricum,pt sete,pt cat ii trtebuie organismului,i-ar fi buna apa,nu ceaiul,ceaiul tine loc de medicament,nu e nul.dati pt colici,sau pt spalaturi externe,sau pt ce va recomanda farmacistul,atat cat e nevoie,nu il introduceti in alimentatie.
in afara romaniei nu o sa vedeti pe nimeni cu ceai,deci ar trebui sa va dea de gandit.
si v-am mai scris,ca noile programe de sanatate tot bat pe tema asta,sa nu se dea nimic in afara de lapte pt ca e periculos pt sanatatea copilului.creeaza un dezechibru nutritional.sunt studiate si studiate de laboratoarele din toata lumea,deci e demonstrat stiintific,de ce sa ne luam dupa babe si dupa catova pediatri care au ramas neinformati ??
si nu zahar,sare,miere PANA LA CEL PUTIN 6 LUNI.Multe interzise pana la un an .mai e pana atunci,dar trebuie stiute: oul interzis pana la un an,peshte,..si multe altele pe care noi le credem bune,pt bebei nu sunt bune.uleiul de masline,suc de portocale pana la 4 luni..lamaie..
Nu le incarcati ficatelul si rinichii cu ce nu au nevoie!
Lavinia,scoate copilul afara,de doua ori pe zi ! E important ,super important pt cresterea lui si somn,si dezvolare! Nu raceste,il imbraci adecvat si nu ii faci decat bine! Nimic pe fatza,ca va sta in carut,in ladou,acolo are adapost,nu bate vantul la el.daca ploua,ii luati protector din ala de plastic pe deasuptra carutului.
mult mai repede va raci daca va creste inchis in casa,si cand va iesi ,...
danita daca ai sampon special pt el,nu face cojite de la sampon.daca face,face ca isi curata si el pielicica.dar trebuie sa il speli si pe cap,macar la cateva zile.
danutz,41 sapt FIX FIX FIX,ca scrisesei ca ai 41 plus deja,si credeam ca implinesti 42 si zic cat te mai tin asa ???
uraaaa,deci esti gata gata! abia astepti,cred!
hai cu danutzuuuuuuuuuu
dandusa,ce bine dormiti acum!!!
zina,bine ai revenit!
cu somnul,nu stium,trebuie sa vezi ce nu ii convine lui de se foieste atata.o fi prea cald,o fi prea imbracat,baga termometrul in camera si vezi cate grade sunt.sa nu il invelesti prea tare,noua ni se pare ca le e frig,dar lor nu le palce prea infasurati.noua ne e frica sa nu raceasca,si le facem prea cald in camera..scoate-l ziua afara,la aer.
poate reusesti asa!
daca zici ca nu plange,deci nu il doare nimic,ci dpoar se foieste..
roxana ii trec bubitele,nu te nelinisti,si lasa-l pe tati,ca nu e de la mustata lui.
panaa,mititica de ea,s-a chinuit si ea cu sangele inghitit..bine ca atrecut!
nu cred ca de atunci vomita,asa fac multi,adica toti,vomita si toate mamicile se sperie.dupa o juma de ora e cam devreme sa ceara papa,incearca sa o faci sa suga mai mult,o mai targi de nasuc cand i se face lene,si ea mai trage.
nu prea se reface laptele,adica nu are aceeasi consistenta,dupa o jjuma de ora,si de-aia nu se satura si cere iar repede.
dar daca ia bine in greutate..asta e important!
"Acum pot "vorbi" pt.ca scorpioanca doarme la mami in brate....patutul are tepi...."
dandusa "stii cum a tacut cind a auzit primul zgomot facut de feon?Vaaaai,nu-mi venea sa cred...,am zis ca asta este salvarea noastra,de atunci de cite ori o doare burtica...,bagam feonul in priza si daca il pui si pe burtica...,adoarme garantat in 5 minute,la noi asa s-a intimplat de fiecare data.Pe bune.Incearca si tu
" misto faza!! o sa o retin
Lorym , Catrinel e o scumpa!!ce brad maaaaaare a facut mamiii!!!ce frumos doarme ea pe tati!ce fetzisoara de fericita are!
37+
bamboletta spune:
Lorym- ce printesa frumoasa ai si grasunica wow a-ti facut si bradutul
mersi pt pontul cu sala de alaptare chiar ii ziceam sotului daca ar fi sala de alaptare in moll ar fi super si el zice da de unde vezi sa nu fie si iaca ca este
Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
Zina spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor.
Dandusa, voi iesiti afara in fiecare zi, indiferent de vreme? Mie mi-e teama cand e frig. Ce hainute dai la bebe? Si cat stati afara? La ce ora se iese?
Eu l-am scos pe bebe afara numai de 2 ori, stiu ca nu e bine, dar...
In concluzie: bebele meu mananca de 8 ori/zi, si acum ii dau cam 120 ml/masa. Deci, 960 ml/zi, oare e prea mult la aproape 7 saptamani?[/i]
Oana, nu stiu de ce nu mai am asa lapte cum am avut, cred ca de la stres, oboseala...Mi-e ciuda rau, dar nu am ce sa fac.
Va pup,
Zina si bebe Rares