"15" , filmul lui Nicolaescu

"15" , filmul lui Nicolaescu | Autor: Andreea_k

Link direct la acest mesaj

Acum 2 zile am vazut si eu in sfarsit filmul "15" a lui Sergiu Nicolaescu si vrea sa va spun ca m-a marcat profund .
E de departe cel mai tare film al sau si zic eu cel mai tare film romanesc.
Vi-l recomand cu tot sufletul , vizionati-l ca merita.Este plin de substraturi si mesaje iar finalul este demential.Am plans si nu mi-e rusine sa recunosc.
Daca il vedeti , poate intrati pe subiect si il comentam.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ruleaza pe undeva?
Sau unde l-am putea vedea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Eu l-am vazut pe DVD .Era luat de pe.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

E frumos, la fel si Orient Expres. Insa 15 are o profunzime aparte.
Un alt film romanesc care mi-a placut a fost Margo, pe asta l-am vazut recent...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

L-am vazut si eu mai demult. M-a impresionat mai ales sfarsitul care e foarte tragic...
Nu mi-au placut scenele care reprezentau revolutia, revolta oamenilor de pe strada mi s-a parut prea fabricata, nu erau naturali deloc.

Mergi la inceput

Am vazut si eu Orient Expres dar nu prea mi-a placut.Adica nu atat de mult ca 15.
Margo n-am vazut dar o sa-l caut daca mi-l recomandati.
Chiar daca nu sunt pe subiect , totusi , filmele astea 2 care au tot fost premiate pe afara, le-a vazut careva ?Cum or fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Am vazut filmul pe DVD. Mi-a placut!Am urmarit si materialele despre modul in care a fost realizat.
Subiectul este destul de cunoscut si rodat dar modul in care a fost regizat il pune mai bine in valoare.
P.S....si mi-a placut Mihaela Radulescu la nebunie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Mai fetele aici vorbim de filmul "15" al lui Nicolaescu sau de filme romanesti in general? Si oricum "Orient Expressul" chiar daca e tot al lui Nicolaescu nu se poate compara cu 15. Au subiecte total diferite si epoci total diferite. E ca si cum ai compara mere cu pere. Mie mi-a placut Orient Expressul pentru ca imi plac filmele din acea epoca.
Margo il are ca regizor pe Ioan Carmazan, nu l-am vazut asa ca nu imi pot da cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si mie mi-a placut mult "Orient Expres"! "Margo" intentionez sa-l vad asta seara!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Oana, desi eu am deschis subiectul tot eu l-am extins catre filme romanesti asa ca nu mai conteaza daca se cheama "15" sau daca vb despre filme in romanesti

Mergi la inceput

Hai ca n-am avut somn daca nu am vazut si Margo asa ca m-am pus pe treaba.Interesant , e drept dar nu stiu de ce in ultima vreme in mai toate filmele romanesti se vb ff porcos.Nu sunt o sfioasa dar totusi...
In rest , un film OK , Cristina Cioran e de senzatie.

Am putea schimba titlul subiectului in "filme romanesti noi" dar nu stiu cum sa fac.Ce ziceti , schimbam sau deschidem altul ?

Mergi la inceput