"15" , filmul lui Nicolaescu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

quote:
Originally posted by Andreea_k

Hai ca n-am avut somn daca nu am vazut si Margo asa ca m-am pus pe treaba.Interesant , e drept dar nu stiu de ce in ultima vreme in mai toate filmele romanesti se vb ff porcos.Nu sunt o sfioasa dar totusi...
In rest , un film OK , Cristina Cioran e de senzatie.

Am putea schimba titlul subiectului in "filme romanesti noi" dar nu stiu cum sa fac.Ce ziceti , schimbam sau deschidem altul ?

Am vazut si eu filmul in seara asta si sunt de aceiasi parere cu tine.Este o mare nevoie de cuvinte vulgare!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Andreea daca tu ai deschis subiectul numai tu poti sa ii schimbi si titlul in "filme romanesti noi".
Deci ziceti ca in Margo se foloseste un vocabular vulgar? Pai nu stiu de ce va mirati asa de tare, in mai toate filmele facute dupa revolutie predomina acest vocabular. Din aceasta cauza eu pot sa numar pe degetele de la o mana filmele romanesti de dupa revolutie care mi-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eu n-am vazut "15",as vrea sa-l vad....
Insa "Orient Expres" mi-a placut mult.

Cat despre cuvintele vulgare....nush ce sa zic,intr-adevar,suna urat,insa,daca stam sa ne gandim,reflecta limbajul cel de toate zilele,depinde ce personaje sunt.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu nu am vrut sa fac o comparatie intre filme, trateaza lucruri diferite. Cel mai profund e "15" fara discutie, "Orient Express" pt mine a fost o calatorie intrecut, intr-o epoca frumoasa cu rochii cu crinolina, care evident nu au nimic de a face cu revolutia. Iar "Margo" e povestea unei protituate, deci ... cu totul altceva. Cristina Cioran e potrivita pt un astfel de film. In telenovele sau pe la tv nu mi-a placut deloc, dar filmul asta a prins-o bine.
Si care filme is alea premiate? Ca m-as uita de curiozitate. Desi la Moartea domnului Lazarescu n-am putut sa ma uit sincer. Nu mi-a placut, desi o fi apropiat de realitate.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

"Moartea domnului Lazarescu" reflecta realitatea cruda din spitalele noastre. Este un film tare trist!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

De acord, dar e asa de urat si sinistru incat nu sunt in stare sa ma uit la el 2 ore. Prefer ceva mai vesel, ca si asa e destula tristete sa cunosti realitatea din spitalele romanesti.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput