Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Fetele eu sangerez in continuare cam ca a ciclu ,dar ma simt mai bine ca mi-am facut pofta de mancare....mi-a pregatit al meu si-am mancat ca purcelul!!!!

Am facut Gravibinonul si nu ma mai doare burta de nici un fel!
Acum nu-mi ramane decat sa astept si sa monitorizez situatia ca embrionul sigur nu l-am eliminat (merci Nikole de explicatii.....n-aveam cum sa nu-l recunosc).....la mine e doar sange si ceva cheaguri mici.

Cristina, tu cum facusi mama de-ai luat-o iar de la cap!...Offfff......lasa c-o sa fie bine!
Eu inca mai sper ca o sa am ce sa vad la eco!!!

Pupici

Irda cu bb2 - 6 s
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Alina, n-am ce face, sunt si eu nevoita sa aplic regula voastra: repaus in pat si fara sex.
Nikole, eu la sarcina trecuta am avut contractii mari de tot incepind din saptamana 20. Iti dai seama ca sexul nici nu s-a mai pus in discutie. Dar am incercat tot timpul sa gasesc alternative (), ca nu am vrut sa ma indepartez de sotul meu. Si a mers si asa, ce sa facem.

Cristina, 5+

POZE

Ar fi timpul sa ma gandesc si eu la niste alternative, desi sincer nu imi arde deloc, chiar ma ingrijoreaza aspectul...ar fi prima oara cand fac ceva din obligatie mai mult....offff, sper ca starile astea sa aiba leg. cu sarcina si sa inceteze curand, ca nu e bine deloc...

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetele cu petele, va rog sa stati linistite si sa nu va agitati. vaicariti-va pe aici, luati medicamentele dar mai presus de orice sa fiti optimiste si sa ne incurajam reciproc. Conteaza ceea ce ganditi!

Si eu am tras o sperietura, prosteasca de altfel, cu constipatia asta a mea care ma termina. Nikole eu si la prima sarcina am avut o criza de constipatie asa de mare incat mi-a scazut tensiunea si am crezut ca dau ortul popii, dupa care am iesit afara si mi-am revenit spectaculos... asa mi se intampla si acum, imi scade tensiunea si zilele trecute dupa ce "rezolvasem" problema am ramas blocata deoarece tot wc-ul era rosu, nici nu se vedea altceva... nu stiam ce sa cred dar mi-a revenit repede cand mi-am dat seama ca mancasem 2 zile salate de sfecla rosie la greu... Insa inainte sa mor cu gandul ca mi se intampla ceva, incerc sa fac scheme logice sa imi explic una si alta si tot eu ma linistesc singura.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

He, he, he, Jadi, si eu am patit-o odata de la sfecla rosie. Exact ca tine, m-am crizat toata, dar mi-am dat seama repede de unde mi se trage si m-am linistit.

Cristina, 5+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

bai fetiliii!
da de ce oare nu mi.e mie greata deloc?voua cand a inceput sa ve fie?in ce sapt?ca eu am dupa eco azi 6 sapt.si dupa calendar 7!da eco e valabil!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

JADI aoleooooo ce ma mai lupt si eu cu constipatia!azi am iar 3 zile!
nu mai stiu ce sa mai bag!da maine ma ocup numa de asta!

oana6+

Mergi la inceput

Jadi ce simpatica ai fost...e f bine ca puteti manca sfecla rosie, e foarte sanatos , mai ales in sarcina...
eu stiu ca in primele luni de sarcina, tensiune poate scadea f mult(eu deja sunt hipotensiva), si in ultimele luni, creste!

OANA, stai calma lipsa greturilor nu spune nimik relevant, foarte bine ca nu ti-e greata, uite eu iar am stomacul in gat, dupa doar o cana de lapte!
Pe mine m-au apucat greturile, cand am intratin sapt a 6-a , exact in ziua cand am facut 6 weeks.
cum adika dupa echo 6, si dupa calendar 7?
adika 6 sapt de la conceptie?si dupa calendar , nu ar trebui sa fie 8 atunci?
eu varsta sarcinii nu o pricep si gata, cand zic ca m-am luminat, apare ceva ce imi da teoriile peste cap...

Nikole7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mie doctorul nu mi-a interzis nimic, desi am pierdut prima sarcina in saptamana a 7-a, de fapt, in afara de a ma examina fara manusi, a-mi face eco si a ma chema la clinica nu mi-a zis nimic. Asa incat incerc sa invat de aici ce am voie si ce nu.

Alina, hai sa-ti povestesc cum am eliminat eu embrionul... am avut sangerari gen mici pete maro vreo 3 zile, apoi am fost la eco cu sonda si cand a scos aia sonda a iesit plina cu sange rosu si a mai curs si pe pat o gramada. Evident ca s-a grabit sa ma asigure ca ea nu l-a deranjat cu nimic pe BB. Mi-a dat sa iau utrogestan. Intre timp am inceput sa am crampe cam ca ina doua zi de ciclu. Am continuat sa sangerez din ce in ce mai abundent, iar a doua zi dimineata am ouat embrionul. Scuze pentru detalii, dar poate ajuta pe cineva sa afle cum mi s-a intamplat mie. Asadar, am scos tamponelul si embrionul a facut fleosc in WC, fara sange, fara nimic. Evident ca m-am speriat, apoi am luat un bat si am inceput sa-l studiez. Arata cam ca o felie de portocala (scuze de comparatie), un ghem oval ca un cheag de sange dar mult mai tare si cu vinisoare albe de jur imprejur, ca niste ate. Am sunat-o pe doctorita cu sonda si a zis, din descriere, ca probabil am eliminat embrionul cu tot cu placenta. Alti doctori mi-au zis ca era normal sa-mi mai faca macar o ecografie sa vada daca a ramas curat locul, insa ea a zis ca e OK si putem incerca sa avem alt BB in 2 saptamani. Ideea e ca eu am facut efort fara sa stiu ca n-am voie: in saptamana a 4-a am venit din concediu si am carat bagajele de la aeroport, apoi m-a apucat pe mine sa fac curatenie si sa mut televizoarele cand sotul nu era acasa... Asa incat am invatat ca nu am voie sa ridic greutate si sa fac efort fizic.

Nikole, cand plangeam zi si noapte ca nu mai suportam greturile, mama care-si doreste foarte mult o nepoata m-a intrebat daca m-am gandit la chiuretaj, ca ar cam fi timpul, ca mai tarziu nu-mi mai face nimeni... Ea ma enerveaza zilnic cu cate ceva, insa de data asta am inteles-o, pentru ca a vazut cat ma chinui. I-am zis ca nu omor copii si am mers mai departe.

Pe mine de vreo 2 zile m-au mai slabit greturile, aseara chiar am intrat in bucatarie sa fac o prajitura. In schimb, am un gust de cocleala in gura de parca as fi lins sinele de cale ferata. In plus am si niste crampe si dureri de mijloc, dar se pare ca sunt normale. Acum, paranoica de mine se gandeste: de ce mi-e brusc mai bine? A patit ceva BB ? Sau placenta mea a invatat sa numere saptamanile si s-a prins ca trebuie sa inceapa si ea sa produca hormoni ?

Scuze ca m-am intins la vorba atat de mult, daca v-ati plictisit schimbati postul

Carla, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor nu e musai sa aveti greturi, eu la prima sarcina nu am stiu ce sunt alea greturi... mirosul era mai acut, sanii durerosi si parca nu aveam chef de anumite mancaruri. In rest nimic! Asa ca nu va panicati!

Carla, e bine ca le-ai zis fetelor ca sa nu se mai gandeasca la cine stie ce sf-uri!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Carla,eu bantui de zor forumul ca nu am somn...asa ca ma bucur mult ca ai aparut...inseamna ca nu numai a mea mama a luat-o pe aratura.
Nu stiu, poate le e mila de noi, ca ne vede ca ne chinuim....oricum noi le iubim asa cum sunt...
Carla, sa nu mai muti de data asta nici macar un scaun, menajeaza-te cat poti, offff,se pare ca intr-adevar fiecare org. e diferit, ptr ca tu ai eliminat sarcina cumva altfel decat tiparul clasic...imi pare rau pentru cele intamplate...
cat despre raul care a incetat...pai e si cazul ed acum, sa te slabeasca greturile, si sa incepi sa ai pofta de mancare, pofte de anumite alimente,de acum incepe perioada mai usoarasi cea mai frumoasa...dar tot nu ai dezlegare la mutat mobila.
Samburelul tau e maricel acum, poate pui poze de la echo...

Nikole7+

Mergi la inceput