Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nenea doctoru' fara manusi nu mi-a dat poza de la eco, ca cica ecograful ala nu mai face poze. Vreau sa merg in alta parte inainte de sarbatori si atunci voi pune si poza samburelului. Acum imi pare rau ca nu am avut macar aparatul foto la noi. Oricum, l-am vazut amandoi si i-am vazut si inimioara batand si ni s-a parut un copil tare frumos Adica era foarte bine proportionat, cu toate cele la locul lor si de dimensiuni normale.

Apropo, mama a luat-o pe aratura de cand m-a nascut, nu e nimic anormal, iar faza cu chiuretajul e chiar blanda. Si eu sunt hipotensiva si cand vreau sa-mi creasca tensiunea o sun pe mama.

Vad ca am fost norocoasa ca am eliminat astfel embrionul si apoi s-a curatat de la sine locul. Cred ca "de vina" pentru asta e si viata sanatoasa pe care incerc sa o am de cativa ani. Oricum, daca am ramas insarcinata dupa 2 luni jumate inseamna ca totul a fost OK dupa ce am eliminat primul embrion. Evident ca trauma psihica a fost mare, era prima sarcina, prima data cand ne hotarasem sa nu ne protejam si se si prinsese samburelul... Asa, ca amuzament, sotul meu m-a linistit spunandu-mi ca la fiecare ovulatie si la fiecare contact sexual protejat se "pierd" niste copii, asa ca nu trebuie sa ma stresez prea tare, si sa incercam in continuare.

Eu cred ca sunt campioana si la pofte si la greturi. Adica n-am mai auzit pe cineva care sa vomite numai dupa suc de lamaie sau juma' de gref sau zeama de varza. Chiar daca imi fac pofta discutiile voastre despre mancare, ma bucur sa citesc astfel de lucruri fiindca asa imi mai vin si mie idei ce pot manca. Sotul meu in schimb e nemaipomenit, nu numai ca imi intelege poftele dar imi si gateste si-mi aduce in camera, ca sa nu fac eu efort. In ritmul asta, mai ca-mi vine sa fac si BB2... Va dati seama cata grija avem amandoi acum sa nu fac vreun efort, nici capacul de la borcan nu ma lasa sa-l deschid daca e sigilat

Deni, te intrebasem mai demult dar cred ca nu ai vazut... unde ai gasit sutien de sport si cam cat costa ? Eu n-am gasit nici la supermarketuri si nici la magazinele de articole sportive. Pe cantar nu m-am ingrasat, insa am pus 7cm in talie, abdomenul e inca plat, dar sanii parca sunt siliconati si tot mai grei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cred ca am vazut mesajul dar nu stiu de ce nu am raspuns! In genere sa nu va luati dupa mine ca eu sunt mana sparta si nu prea ma uit la preturi. De fapt chiar daca m-as uita, nu imi spun prea multe. Spre exemplu nu stiu cat costa painea si nici kilu de cartofi, mai stiu doar ca o cutie de lapte nestle junior e in jur de 20 de lei si pampersii in jur de 55. In rest ceata, sunt dislexica la acest capitol.

Bustierele din bumbac le-am vazut la mothercare si erau 2 la set si cred ca erau in jur de 150 lei adica o groaza de bani. Eu de acolo am si niste sutiene si albe si negre si chiloti de gravide. Eu am mai cumparat la prima sarcina din carrefoure bustiere sport, nu din bumbac, de la Pompea cred ca erau in jur de 25-30 lei. Cred ca se gaseau si prin selgros.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Carla, ce dulce esti...
O sa ai un copil minunat, abia astept sa pui poze, si mama ta se va topi dupa nepotica sau nepotelul ei...

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat sa va zic, eu beau cafea, mai fac si altele dar nu va zic pe aici. In schimb nu fac sex spre disperarea sotului meu care e a doua runda de stat pe mantinela si destul de repede, ca sa zic asa abia ne refacusem dupa prima nastere (nu va pot povesti cum e primul sex dupa ce nasti, nici virgina nu cred ca am suferit atat de mult ). In plus e convins ca dupa doi copii o sa fiu expirata asa ca il tot incurajez ca o sa fac niste operatii estetice sa traim fericiti pe langa copii, hehe.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Nikole, m-ai topit, sa te auda DD ! Iti mai povestesc de maica-mea pe parcurs, cate putin cat sa nu fim off-topic, ca e util sa facem schimb de experienta

Deni, scuze, ramasesem cu ideea de sutien de sport, nu bustiera. Adica acela cu cupe separate si cu bretele mai groase, eventual incrucisate pe spate si neaparat reglabile.

Ma apuca o foame seara si noaptea, ceva de speriat, si mananc, chiar daca dupa aceea vizitez baia. Poate tot ramane ceva si din mancare Am mancat acum 5 mandarine si abia mi s-a deschis pofta de mancare. Aseara am bagat o cratita mare de macaroane, acum mi-am facut paine prajita cu branza topita si carne presata cu aspic. Abia am citit ca branza topita nu e facuta din lapte pasteurizat si teoretic nu e voie. Dupa ce-mi ies bine analizele nu ma mai ating de ea.

Carla, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Am uitat sa-ti zic, Carla, ti l-am vazut pe macho man fara manushi cand am fost in Elias la Tutunaru. Un figurant nesuferit si cu cercel in ureche...Nu mi-ar fi inspirat incredere fata lui daca imi spunea cineva ca el e vestitul Tutunaru(eu mergeam la el prima oara si nu stiam cum arata). Bine ca nu era el, ci Parvu....si atunci mi-am adus aminte de povestea ta...
Dragele, voua v-a dat doctorul interdictie la ...Mie nu mi-a zis nimic de asta dar si eu am o teama ca in urma unui contact avut cu vreo 2 seri in urma a aparut sangerarea, nu de alta dar a fost numai ceva maroniu(deci nu era proaspata) si nu a durat mult, bine, acum si poate datorita tratamentului... Oricum pe sot l-am avertizat ca cel putin pana pe 18 cand merg la consult si intreb daca e cazul sa revnim la o viata cat de cat normala, nu vede decat cel mult variatiuni pe tema, contact pur si simplu...PAUZA! La sarcina trecuta daca nu au fost probleme, nu ne-am abtinut voit, dar atunci la vremea asta varsam intr-una si cred ca vreo luna si jumatate s-a impus abstinenta din aceasta cauza, nicidecum medicala..
Azi am fost cu piticul pe la KIdex si am intrat si la Luxury Show, aveam niste invitatii prin serviciul sotului. Acolo lux cu adevarat!
Acum sunt rupta de somn, nu ma intrebati ce mai caut iar pe net la ora asta, cred ca sunt putin masochista...

Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am uitat sa va spun. Azi am facut la camera de garda a spitalului ortopedic Foisor a doua injectie de Pregnyl. Stupoare, nu m-a durut deloc, dupa ce la prima injectie m-am ridicat de pe pat congestionata toata....Nu am descoperit insa cauza: ori mana mult mai usoara, ori asta mi s0a facut cu seringa mai mare, deci cu ac mai gros si parca mai citisem pe aici ca atunci cand e acul mai gros doare mai putin!

Cat despre avort, doamne fereste, nu vreau sa va sperii dar eu din 3 pierdute doar la 1 am vazut saculetul cum il descria Nikole, la celelalte doua cred ca se dezintegra totul in chegulete mici, care insa se eliminau cu ceva febra si mari mari dureri...De jale sufleteasca, nu mai vorbesc...Dar la noi nu va fi sa fie acum asta, suntem o grupa cu noroc, DAAAAA?????

Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Andra, esti tare ! M-am tavalit pe jos de ras impreuna cu sotul cand am citit experienta ta cu Parvu. N-ai idee cat de mult ma bucur ca devine cunoscut

Carla, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ce mi-e dor de Bucuresti....

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Nikole, uite ca tocmai am vorbit cu maica-mea si mi-a crescut tensiunea Auzi ce-mi zice: "mai plimba-te, mai fa ceva prin casa.." !!! Adica nu pe afara, prin casa asa, ca sa nu stau in pat !

Draguta, nu ? Daca ma ridic de la calculator am crampe si dureri de spate si mama zice sa ma plimb...

Carla, 9+

Mergi la inceput