Bine, fetelor, treceti-ma si pe mine.
UM 25.10.2006 (dar a fost avort menstrual, a inceput mai devreme, a tinut vreo 3 saptamini, data o pun ca si cum totul ar fi fost normal).
DPN 2.08.2007 (zic eu, doctorita zise ca-mi zice in ian.).
Sunt si eu tot o varsatoare (27ian1979).
Sa fie intr-un ceas bun!
Doamne-ajuta!
Seara buna!Iata-ne acum putin la vorba.Aseara am cazut la datorie alaturi de Codruta!Am adormit cred inaintea ei.Fetelor mie imi e atat de somn seara.. si la fel a fost si la prima satcina.
Carla asa este,acidentul de care ai auzit la Tv avea amanunte despre bunica mea.Nu am ce face,viata merge inainte si sunt sigura ca ea ar vrea sa le fie bine copilasilor mei!
Nikole stiu ca bananele pot duce la constipatie,sar'na de grija.Cat despre culoare trebuie sa scri intre cele 2 paranteze ceea ce vrei sa apara cu alta culoare.
Ioana75 ma bucur ca e bine mititelul,sa creasca sanatos!
Andra stiu ce spui de greturi,imi e groaznic si mie,nici nu stiu ce sa mananc.Totul e la inspiratia momentului.
Cristina 26 fi binevenita!
Sarcina usoara si BB sanatos!
Amameda stiu ca nu poti astepta chiar pasiva rezultatul testului,dar trebuie sa fi increzatoare,asa vei transmite lui BB o stare de bine!
Ralluca te primim cu mare drag!Sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara,un BB sanatos si papacios!
Jeni 71spor la invatat si capul sus,este o perioda de vis pt noi!
nicoll_mada
si
Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN