Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.z spune:

jadi nu fii suparata, eu ma duc la Tineretului este o dr foarte draguta eu ma duc joi daca vrei pot sa iti dau adresa.
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna burticute!
Sunt o mamica fericita de bb iulie 2006.
Imi era tare dor de discutiile despre greturi si am intrat sa va citesc si
1. Felicitari monicutza_bb ca nu am apucat sa zic la piersicute .
2. Olgutza multi pupici de la mine si de data asta o sa fie bine.
3. Si nu in ultimul rand Cristina_ana felicitari pt sarcina si multa bafta sa dea Domnul sa-ti fie bine acum!
burticoasele si aveti grija de vi si dormiti ca sa fiti fresh pt intalnirea cu minunile voastre. O sa va mai citesc din umbra cat imi da voie Vladimir alias Osama bin Laden!!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Nikole, ce e ala ginger care te ajuta pe tine sa treci mai usor greturile? Ca nu ma prind deloc

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc jadi. Cind iti faci bi-testul? Eu stiu ca trebuie facuta si eco detaliata atunci; tie ce ti-a zis doctorul? Ma gindesc ca poti "uni" eco pentru bitest cu eco morfo de trimestrul 1. Te intreb ca nu sint sigura in ce zi sa ma inscriu si eu la bitest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, eu la prima sarcina am facut triplu test pe la 18 saptamani. Acest bi test te scapa de triplu test? Ca nu prea mai inteleg. Sau alta cheltuiala,alta distractie, nu de alta, dar cred ca voi cheltui pe sarcina asta cat am cheltuit sarcina + primul an de viata la Dragos...

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Andra,
Ginger este ghimbir : o radacina care o gasesti si la Metro.
Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Andra,
Bitestul nu te scapa de triplul test; dar daca sunt probleme ti le spune de pe acum. Eu merg saptamana asta la dublu test.
Mioara

11+

Mergi la inceput

andutzy, daca combini triplul test cu bi-testul, obtii o probabilitate de corectitudine de 95%. Triplul test are "doar" ~70% probabilitate de corectitudine (daca imi amintesc corect).
jadi, astept sa-mi zici in ce zi si ce saptamina ti-a zis tie dr sa-ti faci bi-testul ca sa ma programez si eu. Eu am uitat ce mi-a zis ieri dr, dar a fost destul de ferma in ce priveste ziua maxima.

Mergi la inceput

Mioara, bafta la bi-test. In ce zi a saptaminii 11 vei fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor mai primiti o viitoare mamica? Aseara am avut testul pozitiv, apoi dupa cateva ore pete de sange curat, f curat, nu mult, doar o pata, am stat in pat iar azi dimineata eram ok, am mai facut un test pozitiv si acesta deci voi fi mamica.

UM 14 octombrie, DPN 21 august si sunt la a doua sarcina. Am un baiat de 5 ani (nascut pe 30 iulie) si acum ne-am dori o fetita insa ce o fi numai sa fie sanatos.

Am sa citesc din urma sa va cunosc mai bine si sper sa avem sarcini usoare.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput