Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristina si raluca bine ati venit si hai sa ajungem toate in iulie ce sarcina bine si bb sanatos!
nikole se vede ca esti in forma....
sper sa-mi revina si mie azi.si sa-mi ti pumnii....

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata graselor in devenire!

In primul si primul rand, felicitari Ioana pentru eco! Ma bucur ca suntem impreuna multe fete de dincolosha . Eu ma abtin de la orice fel de suplimente de genul Elevit, mi-e ca o sa ma fac cat casa poporului!

Bine ati venit Cristina si Raluca sarcini usoare si bblusi sanatosi!

Anya habar nu aveam ca sunt 2 lucruri diferite, acum stiu, pot sa ma dau si eu desteapta! Eu nu stiu am asa un mod de a-mi simplifica gandurile, zic ca nu are ce sa mi se intample si atunci dorm linistita, asta nu inseamna ca nu sunt alerta cand aud si vad ceva, drept pentru care imi fac si bitestul la o zi dupa eco... e mai scump decat triplu test.

Nikole nici nu ma gandeam ca va fi altfel! Eu tot zic ca durerile tale de burta sunt de la constipatie iar daca sangerarile s-au oprit chiar nu mai ai de ce sa iti faci griji!

Oanabbb eu zic sa va luati doar o saltea !

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

radeti voi radeti fetelor...da eu m.am speriat raaau!
pai sa te trezesti dupa o noapte nedormita plina de cosmaruri in ditamai bubuitura si aruncata in sus....ca barbatu.meu atata a ras ca.i dadeau lacrimile!

sunt fericita ca a mai trecut o zi...a 4 a fara nici o pata si de unde la inceputul sarcinii mi.au imbuibat capu ca e SEU apoi ca o voi pierde...acu incep sa sper...de la zi la zi mai mult!ma mai abtin totusi putin pan la eco!

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.z spune:

buna la toate fetele, eu tot cu pete spee sa treaca, bine ati venit Cristina si Raluca sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine peste toate si sa ne vedem in iulie-august cu bebei in brate frumosi si sanatosi.
ma bucur pentru tine Nikole ca nu mai ai pete este foarte bine ca stai in pat eu nu pot lipsi de la servici, dar am noroc sa stau pe scaun ma mai pot lungi pe el si apoi la scoala asa ca ajung acasa la 9 seara si mai sunt si in curatenie noroc ca ma ajuta soacra si sotul,o sa astept pana joi sa ma duc la dr sa mai imi faca o eco sper sa fie bebe acolo bine prins,voi sunteti ametite de la utrogestan ca eu abia mai vad sa scriu.
va pup si vb mai tarziu.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

CarlaV, mioara 2004 , multumesc pentru incurajari, m-ati mai linistit.
Am zile si zile, cand imi e rau , cand imi e bine. Adrevarul e ca nu am vomitat deloc pana acum , dar am avut senzatia aia pacatoasa de "stomac in gat".
Sincer sa va spun eu cred ca am deja burtik , este normal? de la 8 saptamani sa se vada?
As fuma o tigare si as bea o gura de cafea dimineata de nu pot sa va spun!! Oare ii fac rau lui bb daca nu ma mai abtin?
VIO (Agri) spune-mi si mie cum e doctorul Calomfirescu de la Elias? Esti multumita de el? Nasti cu cezariana sau normal? Trebuie sa-mi aleg si eu un medic si nu stiu la cine sa merg.Pot sa aleg intre dr Vladareanu si Dr Calomfirescu. Sunt intr-o mare dilema...

pup dulce burticile dragalicile!!

sorina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Feteleee, am implinit 6 saptamani, deci am intrat in a 7-a, da? Va rog frumos!!!!

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Estecri, cu o gura de cafea nu ii vei face rau, dar cu tigara...SIGUR DA! La fel cum ii facem rau lui bb daca stam in mediu in care se fumeaza, deoarece acum orice substanta respirata/ingerata ajunge la el si samburelul este in plina formare!
Cat despre burtica, eu deja imbrac pantalonii de gravida deoarece nu ma mai incape nimic si am doar 6 saptamani! Si la sarcina trecuta mi se pare ca am trecut la haine de garvida pe la 8-9saptamani!

Andra6+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare fetelor,
Cred ca din cauza vremii mi-e asa de somn ca as putea adormi pe scaun. Sunt la servici asa ca nu pot dormi dar parca niciodata nu m-am simtit atat de adormita.
Cristina si Raluca bine ati venit!!!

Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Si eu deja port pantaloni de ...
Sa stiti ca sunt super!!!
Pana saptamana trecuta am avut o pereche de pantaloni mai larguti cu talie joasa, dar care au inceput sa ma sufoce.
Ii simt foarte bine la burta si sunt dintr-o stofita mai groasa, pentru vremea asta.
Mioara

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Imi facusem programare pe 28 la CMU ca sa imi fac eco de trimestrul I si ma suna azi sa imi zica ca de sarbatori clinica va fi inchisa si ma poate reprograma pe 8 ianuarie pentru eco. Mama ce a fost la gura mea, decent, dar am facut-o pe aia cu oua si otet si i-am spus ca nu e normal sa se intample asa ceva si sa nu stie dinainte sa ma programez ca urmeaza sa petreaca de sarbatori. Mi se pare super aberant pentru o clinica particulara sa faca asa ceva. Ori hotarasc din octombrie ca inchid, nu programeaza si cu 2 saptamani te anunta ca inchid de sarbatori!

Acum treaba nasoala ca nu imi mai gasesc loc pentru eco de trimestrul I... voi pe unde v-ati mai programat... sunt super nervoasa!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput