Mamici de iulie - august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Imi pare nespus de rau pentru fetele care ne-au parasit! Cuvintele sunt de prisos, dar ne vom ruga pentru voi ca sa puteti trece peste aceasta situatie. Aveti incredere in Dumnezeu!
Pentru constipatie (si eu am probleme - de altfel aveam si inainte) eu iau miere inainte de masa, cate lingurite pot, cu apa. Asa mi-a zis doctorul si sa stiti ca a mers! Si sper sa mearga in continuare.
ANA

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, asta voiam sa aud de la tine, ca nu mai ai nici o pata. Vezi daca esti cuminte ?

Alina, nu ma invidia pentru torturi, ca nu stiu sa gatesc decat dulciuri, in rest daca trebuie neaparat sa nu mor de foame, ma descurc cu o salata. In schimb, sotul meu face mancaruri elaborate, combina condimentele de se intreaba toata lumea de ce e atat de buna mancarea, iar maica-mea a invatat multe de la el ! Asa e, sa ne traiasca barbatii, imi pare rau ca al tau e plecat iar...

Carla, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello fetele! Am venit de la analize, mi-am luat si pe ultimile, cele gratuite si cele de imunitate! Doamne ajuta sa iasa bine! Uite ca intru si eu in randul celor cu greata urata, dimineata deja am avut prima tentatita de a varsa...mi-am adus aminte brusc d ce simteam in primele luni cand eram gravida cu D si ma rugam nu stiu cate ore pe zi la buda....

Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CARLA...da sunt tare bucuroasa ca au disparut si nu mai am rabdare pana joi cand tre sa fiu la dr sa.i aud inimioara...

si totusi...mie nu mi.e greata deloc!da deloc!mi.e putin ciuda pe chestia asta pt ca m.am ingrasat f tare...si din cauza statului in pat...eu duceam o viata fffff activa...iar acum am pus mai mult de 2 kg!am sa ma mai cenzurez putin mai ales la chestii cu multe calorii!

oana6+

Mergi la inceput

Apropos de multe calorii....aseara in sfarsit am ajuns la Mc-ul visurilor mele si am mancat un BIg Mac cu cartofi prajiti. MI-a ajuns in fiecare molecula a corpului meu, cu asa pofta l-am mancat...

Mergi la inceput

eu abia astept sa ajung in bucuresti sa mananc la chinezesc...
ai taiteii aia mici si subtiri care ti.i dau garnitura...sunt bestiali cu pui cu urechi de lemn!
na ca am zis.o si acum iar ma vor certa fetele cu greturi!

sorryyyyyyyy...

oana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andra, ai facut un calcul cat te costa toata analizele ? Unde le-ai facut ? Ai facut si cele din secretia vaginala ?

Carla, 10+

Mergi la inceput

da si pe mine ma interesraza analizele ca joi le fac si eu!!!

oana6+

Mergi la inceput

Toate analizele ma costa 560 RON. Fara cele de secretie, alea inca nu intra in calcul cat imi bag utrogestan cu pumnu' zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.z spune:

buna dimineata, abia ma pot tine dupa voi in wk nu am putut sa intru, dar este a5-a zi cu pete mici dar exista,abia joi ma duc la dr, fetelor sa ne ajute Dumnezeu sa incepem saptamana fara pete si fara greturi.
Imi pare rau pentru Irda si ZisaCami cuvintele sunt de prisos si va inteleg perfect si eu am pierdut 2 sarcini,ma rog pentru voi sa aveti cat mai repede BB2 in burtica.

6

Mergi la inceput