Imi intra frig pe langa termopane

Imi intra frig pe langa termopane | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

In iarna asta am observat, ca la geamul pus acum 3 ani intra frig pe langa garnitura de cauciuc. Simt "briza". Si parca se aude mai mut de afara decat in celelalte camere. Nu mai am certificatul de granatie, care nici nu stiu cat a fost valabil. Oare mai pot rezolva ceva?
PS: sper ca nu ajung la purfix

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns phieg spune:

quote:
Initial creeata de codruta_grg

In iarna asta am observat, ca la geamul pus acum 3 ani intra frig pe langa garnitura de cauciuc. Simt "briza". Si parca se aude mai mut de afara decat in celelalte camere. Nu mai am certificatul de granatie, care nici nu stiu cat a fost valabil. Oare mai pot rezolva ceva?
PS: sper ca nu ajung la purfix

asa crestem noi

Buna,
Inseamna ca:
1. ferestrele tale s-au "lasat" din balamale. Se pot regla foarte usor, dar ptr. asta trebuie sa apelezi la o firma care monteaza PVC....care sigur se vor deplasa contra cost.
2. O alta cauza ar mai fi arcuirea profilului de tamplarie dar numai in cazurile in care ferestra nu ar fi avut armatura sau a fost de proasta calitate.
3. Alta cauza..imbatrinirea garniturii de cauciuc.deschide ferestra si uitate la ea cum arata, daca e taiat sau crapata-rupta pe undeva, daca nu unge-o cu ulei siliconic.

Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc, am sa studiez garnitura, dar m-am gandit oricum sa ii chem pe cei care ni le-au montat sa isi dea ei cu parerea

asa crestem noi

Mergi la inceput