Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 8

iancuta spune:
iancuta spune:
 Tudor nu se mai trezeste noaptea de cand avea 7 saptamani. Nu stiu daca are legatura dar va zic ce am schimbat atunci:
1. L-am pus sa doarma pe burtica  - si doarme f bine pt ca elimina gazele si chiar ragaie fara sa se trezeasca. Inainte la fiecare gaz sau eructare trebuia sa se trezeasca pt ca ii crea un disconfort pe spate sau pe o parte.
2. Am inceput sa-i dau din ambii sani papa pt ca cerea mai rar si pana ajungea sa suga din al doilea san imi plesnea de lapte. Si de atunci doarme si el bine si mi s-a reglat si mie lactatia. Oricum cred ca la fiecare bebe difera. Eu i-am dat din doi pentru ca mi se si parea ca seara nu se satura dintr-unul.
Itzi incearca sa deschizi filmuletzul din semnatura mea. Acum tre sa mearga. 

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Buna fetelor!
M-am bucurat prea repede cu Milumilul. Nu l-a acceptat. Nu i s-a facut rau, dar pur si simplu n-a mai vrut sa manance si a stat treaza azi noapte pana pe la 1 si ceva. Foarte greu a adormit, era asa de agitata...
A primit si Maria de Mos o "mama omida" . O puteti vedea in poza asta si in urmatoarele 2.
. O puteti vedea in poza asta si in urmatoarele 2.
 de
 de  Maria Cornelia (20.09.2006)
Maria Cornelia (20.09.2006)
 Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

alessia80 spune:
alessia80 spune:
 'neatza!
KATIA- no comment! Foarte frumos... Katia va invata extrem de multe de la tine. Va fi foarte mandra de asa o mami!
YUPIIIIIIIIII

cred ca am scapat de lapte! Acum ma fac doar o data in 24h!... si fara pastile, fara comprese reci, fara sa-mi leg sanii.... ofer consultanta gratuita
 cred ca am scapat de lapte! Acum ma fac doar o data in 24h!... si fara pastile, fara comprese reci, fara sa-mi leg sanii.... ofer consultanta gratuita
SUSA- ce voinic ai
ALEXXIA- eu cred ca Thea a castigat
PUTZURUCA- si al meu a uitat ce-i aia 'afara'
LILI- cum il speli in cada?
LEXI- frumoasa foc Maria ta...cu sau fara omida
 pt micii sarbatoriti!
 pt micii sarbatoriti!

notquiteso spune:
notquiteso spune:
 buna dimineata :) vad ca nu exista icon pt mama zombi. Noi azi-noapte am avut  . Nu stiu ce are grasa mea, s-a defectat. Dupa ce ieri a fost incredibil de cumintica, aseara au apucat-o bazdacii, si a cerut papa, si m-a tras de tzitzi pana la 4 dimineata. Atunci am cedat nervos si am incercat sa ii dau formula, dar nu a vrut nici cu biberonul, nici cu lingurita. Am pus-o pana la urma din nou la san si a adormit acolo, dar doar pana la 7 jumate- 8. Dupa care a reinceput fugareala dupa tzitzi..Am baut toata dimineata ceaiuri de tot felul, sa mai fac si eu ceva laptic, ca m-am trezit cu doua chestii dezumflate in sutien, nu cu tzitzi asa cum aveam de obicei... Pediatra mi-a zis sa nu ii dau cu biberonul, ci cu lingurita, desi am vazut ca voi le suplimentati cu biberonul. In fine, o sa incerc diseara sa ii dau cu lingurita, desi nu stiu cum o sa fac, ca tot ce nu e tzitzti scuipa afara. Nici suzeta nu o mai vrea. A molfait-o alaltaieri un pic pana a adormit, dupa care a scuipat-o si asa a ramas.
. Nu stiu ce are grasa mea, s-a defectat. Dupa ce ieri a fost incredibil de cumintica, aseara au apucat-o bazdacii, si a cerut papa, si m-a tras de tzitzi pana la 4 dimineata. Atunci am cedat nervos si am incercat sa ii dau formula, dar nu a vrut nici cu biberonul, nici cu lingurita. Am pus-o pana la urma din nou la san si a adormit acolo, dar doar pana la 7 jumate- 8. Dupa care a reinceput fugareala dupa tzitzi..Am baut toata dimineata ceaiuri de tot felul, sa mai fac si eu ceva laptic, ca m-am trezit cu doua chestii dezumflate in sutien, nu cu tzitzi asa cum aveam de obicei... Pediatra mi-a zis sa nu ii dau cu biberonul, ci cu lingurita, desi am vazut ca voi le suplimentati cu biberonul. In fine, o sa incerc diseara sa ii dau cu lingurita, desi nu stiu cum o sa fac, ca tot ce nu e tzitzti scuipa afara. Nici suzeta nu o mai vrea. A molfait-o alaltaieri un pic pana a adormit, dupa care a scuipat-o si asa a ramas.
Voi cum v-ati convins bebeii sa pape si formula?
Alessia: salopeta cu ren are si grasuna, dar o sa ii fac poze de Craciun, cu brad si tot tacamul. Iar in fustita ( una din cele aduse) o sa o imbrac de Anul Nou. Pana atunci poate ii gasesc niste strampi draguti, ca nu o pot lasa cu bulanasele goale. M-am uitat si dupa niste pantofiori frumosi, da' n-am vazut pe nicaieri pe aici prin zona. Daca stii tu ca au pe undeva, spune-mi si mie.
Pumpam mamici si grasunei. By the way, cred ca suntem cei mai "grei" de pe site :) Toti bebeii nostri sunt niste dolofani frumosi

_Ralu_ spune:
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by adameasca
In dimineata asta Luk are un singur scop: sa-mi trezeasca fata. Parca e o moara stricata. Spune intr-una: "Eu vreau ca s-o deranjez".Tac-su il cearta si el riposteaza: "Mai incet ca trezesti fata, tati!!!"
cand tu si simona povestiti de baieti, eu ma prapadesc de ras si moooor de dragul lor. aveti niste copii f isteti si n-aveti de ce va supara pe ei! m-ai binedispus....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

_Ralu_ spune:
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by alexxia
daca tu ma mananci si eu te mananc pe tine
Gata fug la Kidex.

doamne ce par frumos are thea! cred ca as mota-o toata ziua....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

_Ralu_ spune:
_Ralu_ spune:
  la multi ani pt sarbatoritii de azi!
 la multi ani pt sarbatoritii de azi!
mai fetelor, se pare ca numai eu am program de voie dimineata! pai eu dorm cu alexia pna pe la 12-1! papa in somn pe la 6-7, apoi tot in somn pe la 9-10, si se trezeste singura abia pe la 12-1. bine, ca de culcat nu ne culcam niciodata mai devreme de 1-2! dar nici nu depasim 2.30. dar ne-am obisnuit cu programul asta!
lexi, de unde ati luat-o pe omida? ca atre faina e! vrem si noi!
offf, se pare ca s-a trezit si pisica mea, ca tot intr-un somn o tine de aseara!
aaa, katia, ce misto e rochita rozzzzz! super katia, ce pot sa zic?
vad ca va laudati cu soti harnicutzi! al meu face de toate nu ma pot plange, dar la bucatarie e dezastru! nu stie sa faca absolut nimic! sa vedeti ce sandvisuri face....mori de ras...ce paine poate sa taie...de cartofi prajiti nici nu poate fi vb. cica lui ii plac asa....mai cruzi!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria  care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

_Ralu_ spune:
_Ralu_ spune:
 ha, ha....in ultima poza de pe yahoo, katia doarme exact ca alexia! noi ne prapadim de ras de ea! si in timpul asta mai face si tot felul de fete, stramba din gurita, se incrunta....
mai nou, alexia, e indragostita de-a dreptul de punga de pampers! daca o pun in pat langa ea, se uita de parca ar vrea s-o hipnotizeze si o apuca cu manutele, si trage de eaaaaaa! si tot asa trage si de pampers! nu pot s-o mai tin in pampers ca trage de el, pana-l desface! 
aaaa, si o mare realizare, am uitat sa va zic! stiti ca aveam probl cu constipatia! am incercat cu tot ce se putea: termometru, lactulose, duphalac, supozitor cu glicerina, masaj pe burtica, exercitii cu piciorusele, ceai de musetel....nimic! tot la 3 zile reuseam si atunci cu supozitor sau termometru!
pana intr-o zi cand am lasat-o in pace. nu i-am mai dat nimic. nici ceai, nici duphalac...nici n-am mai stimulat-o in vreun fel si....a facut singura! nu pot sa-mi dau seama de la ce! si a facut nu o data, ci de doua ori in ziua resp. si de atuci, de vreo sapt si ceva, face singura de vrao 3 ori/zi. e de consistenta normala, nici tare nici moale.....nu stiu efectiv de la ce!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria  care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

_Ralu_ spune:
_Ralu_ spune:
 am mai facut un album cu poze inramate
unele le-ati mai vazut, altele sunt noi....cam de la pag 4 incolo sunt mai noi!
poze noi nu prea am mai facut. mai dam si noi timp de odihna fotomodelului, ca deh, am cam extenuat-o si dupa aia nu mai vrea sa colaboreze....
o intamplare fericita...

gripo spune:
gripo spune:
 RALU, vazut poze, cel mai tare m-a impresionat cea cu darul pentru tine . Uite si de la noi UNA
. Uite si de la noi UNA