Raspunsuri
alinutza spune:
Nu o am, dar am cautat-o pentru tine.
Insa nu am gasit-o decat in limba engleza.
Daca vrei ti-o trimit.
Porumbita spune:
e perfect!
nu mi-a dat prin cap sa specific ca e ok dc e engleza /germana...
iti trimit PM cu adresa de mail...
MUltumesc frumos!!
pet.cost2005 spune:
O am eu in romaneste ... iti trimit pe PM ...
Petronela
Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.
Porumbita spune:
sarumana de pm/ajutor.. am citit-o...
sunt curioasa, voi ce parere aveti de carte? si de autorul ei in general...
anaisanais spune:
Pe mine, recunosc, Coelho m-a prins, la inceput....Dincolo de fluenta discursului si de usurinta verbalizarii, insa, temele mi se par a fi ''remake'' simple. Fara a dori o minimalizare a ceea ce a scris, imi permis sa exprim o parere, anume, ca se poate inscrie in categoria''manea literara''. Asta este parerea mea... acum daca dati cu pietre, rosii etc.... asta e! suport consecintele parerii...
Porumbita spune:
nu dau cu pietre... :)
senzatia mea e ca "aduna" iscusit teme ale unor carti grele (pe care multi din cititorii lui nu ar pune mana).
anaisanais spune:
Nu stiu daca neaparat le aduna, cat le ''repune''in pagina, iar la noi tonul si in zona culturii este dat tot de oameni care nu prea au pus mana pe carti la viata lor. Ce vreau sa spun: pana sa nu apara in nu stui ce ziar un interviu al nu stiu carei ''stelute'' romane, care citise o carte scrisa de Coelho, aceste carti stateau de vreo 8 luni in rafturile librariilor si nimeni( ei bine, cu minuscule exceptii!)nu le baga in seama; apoi s-a declansat isteria cumpararii romanelor lui Coelho.La fel s-a intamplat cu Dan Brown;a fost de ajusn sa apara intr-un ziar un articolas despre controversa biblica, si iata cum toata lumea s-a napustit peste rafurile cu carti! Daca s-ar fi scris ca acest roman(de fapt, toate romanele lui Brown) sunt niste carti politiste foarte bine scris, nu cred ca ar fi fost atat de bine vandute! Imi vine in cap ceea ce a spus un francez( de la mama lui!) despre vinul de beaujolais: este un vin prost cu un marketing bun! Asa si cu aceste carti!
olim spune:
si mie imi place foarte mult cum scrie .
Ai putea sa mi-o trimiti si mie, please petronela