Lectura anului 2007

Lectura anului 2007 | Autor: corsge

Link direct la acest mesaj

Voiam sa va intreb ce anume v-ati dori sa (re)cititi in anul care vine sau sa continuati (din restantele anului 2006).
Eu imi doresc sa termin cele 4 carti de pe noptiera ; Dostoievsky "Jucatorul", E. Hemingway "Fiesta", G.Eliot "Moara de pe Floss", G.Liiceanu " Declaratie de iubire" si sa citesc mult, mult, mult, asa ca in vremurile studentiei.Vreau neaparat sa citesc literatura asiatica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Anul viitor imi doresc sa fac rost de cartea lui Stephen King, "On writing", sa citesc mai multi clasici si poate sa ma reapuc de "Crime and Punishment" a lui Dostoevski care mi s-a parut cam greoaie.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

De recitit n-o sa recitesc nimic, nu pentru ca nu mi-ar fi dor de multe carti ci din lipsa timpului. N-am o lista cu carti, imi propun ca macar o carte la 2 saptamini sa citesc, dar de cele mai multe ori nu reusesc!
In alta ordine de idei, ai terminat de curind facultatea de Litere? Nu de alta, dar o carte de genul "Moara de pe Floss" n-am citit-o decit pentru ca era pe lista de lecturi obligatorii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Facultatea de Litere am terminat-o in 2001, deci nu asa curand, insa vreau sa citesc mai multa literatura engleza (si americana), terminand cu franceza secundar, am citit, in consecinta, mult literatura franceza, dar si pentru ca nu m-a convins inca literatura engleza cu nico proza...aproape nimic nu m-a impresionat peste masura ( cu exceptia lui Hemingway). Prefer rusii si literatura de analiza interioara. Romanul preferat este " Crima si pedeapsa" (Dostoiewsky).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roerich spune:

Trezirea Dragonului si Amurgul Zeilor , autor prof Oltea Rascanu Gramaticu , editura PIM Iasi
cRTILE LUI cONSTANTIN cHIFANE dRAGUSANI , fUNDATIA cULTURALA "marco polo " Bucuresti . cartile lui Vladimir Rosulescu , editura SCORILO Craiova , etc

Mergi la inceput