** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 8
pauly spune:
fetelor am o durere de cap de moooor, ii mai degraba o migrena urata.
mi si greata de la durere si ma simt ametita.cred ca ma intind putin.
vali5 eu stau acasa de Craciun, iar de Revelion mergem la nasii nostrii acasa...asata daca au sa ma lase greturile..nu de altceva dar nu vreau sa stric buna dispozitie a nimanui.voi pe unde o sa umblati?cu colinda ?![]()
chiqui mai zine cate ceva ..ne lipsesti.io cred ca iar ai dormitat, te epuizeaza bebe.![]()
12+
poze
Vali5 spune:
pauly, ia un Nospa pentru durerea de cap. Mie imi trece cu Nospa. Si incearca sa te odihnesti un pic si sa stai intinsa.
De Craciun, noi o sa stam acasa, o sa mergem la nasi, la parinti. Iar de Revelion cred ca o sa plecam la Brasov la un verisor de-al meu, si de acolo, directia Bran pentru 4 zile ![]()
Valentina
19+
Poze
chiquitita spune:
Vali, ma mai doare, dar saptaman viitoare merg la control ca fac triplu test.
Pauly am scapat de greturi. De 3 zile nu mai vomit. Mi s-a intetit o scurgere urat mirositoare, sau asa mi se pare mie. In rest nimic nou...
13+
bebeta spune:
cristinamaria la Medsana te-a trimis tot la cabinetul 10? Era o asistenta foarte draguta acolo, la prima ora. vad ca ne ratam la mustata la vizitele medicale. poate reusim sa ne vedem curand. Mai sti ca o sa fim in spital in acelas timp... ar fi frumos! Eu am la dr. Iosup miercuri, pe 20, la 8.00. E vreo sansa sa ne vedem burticile la cmu sapt viitoare sau si acolo suntem in contratimp? Chiar imi doream tare mult sa gasesc inca o burtica la dr. Anca, in perioada apropiata de a mea si iata ca ai aparut!
19+ 
Vali5 spune:
chiquitita,
sper sa fie totul bine la control.
Ce liniste astazi pe aici... Unde v-a disparut cheful de palavrageala? ![]()
Nu a mai fost nimeni la echo, la control, analize?
Valentina
19+
Poze
chiquitita spune:
Chiar am emotii cu triplu test. M-am saturat de introdus utrogestan, parca ma si ustura si de abia astept sa il mai vad pe bebe.
13+
mica0307 spune:
Liviana am fost la Kidex sambata seara. Si mie mi s-au parut multe cam scumpe.
Chiqui la 16 saptamani poti sa renunti la utrogestan daca nu sunt probleme.
Tamaraspt bine ai venit in listuta noastra.
Mica
17+ 
Poze
piticasigogosica spune:
La concertul Cleopatrei a fost o mareeeeee de copii si parinti!Era Sala Palatului arhi-plina.Copilasi de toate varstele de pe la 2 ani pana pe la 10 majoritatea fetitze.Mai ce sa va zic lui Iris zice ca i-ar fi placut,mie nu prea.Pana ca cante Cleopatra ne-au aburit vreo 1,5 ore altii,no-name printre care si Socaciu cu care nu am nimic personal dar credeam ca e vb ce concert pentru copii...si in final Stratan.In final dupa ce toti copilasii ovationau ...cleoptara-cleopatra...vorbeste Stratan care ne spune ca e un copil ca nu a concertat niciodata cum au scris ziarele si ca nici nu va concerta ,ca e un copil si vrea sa aibe o copilarie...ma rog...chestii din astea(eu ma gandesc ca s-au scris multe si a vrut sa puncteze ceva probabil in legatura si cu exploatrea copilului).In final alaturi de tatal ei a cantat 4 cantele dupa album insa impreuna cu tatal si in final vestitul Ghita care a umplut scena de copilasi.Cam atat...
Pauly trim II incepe cu saptamana 13.
Poohy acelea erau miscarile lui bebe si intr-adevar nu se simt non stop acum.Mie bebe mi-a mai dat azi niste semnale ![]()
Liviana pupam baiatul 
Vali aporpos de carat,mi-ai trezit nervii pe sotul meu
,care din fire e tare comod,sau cel putin intr-ale casei.Lucreaza si f mult dar asta nu e o scuza.Si cum nu pot sa las lucrurile nefacute si cum am incetat sa sper ca el se va schimba,fac eu.Si uite asa ma vezi carand sacosi de pe la piata mai mereu.Nu mult ca merg cu masina,dar...Am incetat sa-i mai cer lui ca nu fac decat sa ma enervez.Dar uite asa am sa renunt si eu si ma sa cumpar strictul necesar(mai mut fiindca o avem pe Iris) si gata,poate sa trezeste si musiu vaznad ca nu e aia,ailalta...Ma rog nu as fi vrut sa "dau din casa"
insa uneori nici eu nu mai pot,dar cred ca e vina mea ca mereu le-am luat eu pe toate in piept si duc foarte multe in spate ![]()
Basca ca mai am de carat dupa mine (la clienti)un laptot cu tot cu incarcatorul in jur de 5 kg cred 
Dupa care ma vait de spate....
poze
Iri +16 si Iris
Vali5 spune:
Imi pare rau, piticasigogosica, ca nu te ajuta sotul... Nu sunt eu in masura sa iti spun cum sa procedezi (doar e sotul tau si o mai ai si pe gogosica de care trebuie sa ai grija), dar eu ii spun direct tot ce ma supara (de cand sunt 2 in 1 nu a fost nevoie). Iar cand nu e acasa si am ceva de carat, ma menajez si il astept pe el. Asa ar trebui sa te menajezi si tu, ca doar bebe e foarte important.
Pupici!
Valentina
19+
Poze
dianalaura spune:
1-5 sapt =1 luna
6-9 sapt =2 luni
10-13 sapt =3 luni
14-18 sapt =4 luni
19-22 sapt =5 luni
23-27 sapt =6 luni
28-31 sapt =7 luni
32-36 sapt =8 luni
37-40 sapt =9 luni
Fetelor, eu asa stiu! Si asa arata si la odiseea sarcinii. In concluzie, lunile 1, 4, 6, 8 sunt de 5 sapt, restul de 4. O fi bine, no fi bine...eu oricum ma uit dupa sapt, nu neaparat dupa luni.
In alta ordine de idei, am terminat ciorbica, cu-i e pofta e binevenit la masa...
Vali5, asta am observat si eu, nu prea are chef lumea de vorbe...eu am cam stat toata ziua online, de fapt de dimineata cand ma trezesc pana seara, sunt online. Ramane deschis, chiar daca eu sunt prin bucatarie sau lucrez altceva. Seara mai intra si sotul meu.
dia 17
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat