** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va multumesc pt complimente.
Vali5, din pacate nu toate putem reveni la greutatea anterioara dupa nastere. Eu de ex am ramas cu burta mai flasca si cu vreo 3kg in plus dupa Matei, iar acum imi e teama ca la cele 3 se vor mai adauga unele. Conteaza mult si varsta. Una e sa ai 20+, alta 30+. Am tinut si cura, insa dupa incetarea ei, reveneam la greutatea initiala.
Pauly, poti incerca si cu un paracetamol. Mie imi trece durerea de cap cu asta.
Pitica, deci au fost numai 4 cantecele cu Cleopatra? Apropo de ea, lui Matei ii place foarte mult Ghita (fara tz) si recunoaste cantecul inca de la primele sunete. Are acasa tot CD-ul. Daca se da cantecul asta la radio si pe urma vin alte melodii, protesteaza caci el vrea tot Ghitaaa. sa stii ca te inteleg perfect in problema cu sotul comod. Si eu fac unele chestii singura din acelasi motiv, pt ca trebuie facute si nu ne putem culca pe-o ureche amandoi. Vali5, te acord si cu ce zici tu, insa cand mai ai un copil acasa, nu te mai poti menaja ca atunci cand nu ai nici unul.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor din pacate nu reusesc sa intru cat as vrea, e nebunie la job, plus cu casa si mutarea potentiala nu mai zic!

din pacate am facut puroi in gat si trebuie sa iau antibiotic,mi-au spus toti ca nu sunt riscuri dar sunt f deprimata!

mi-a spus de la spital ca rez la triplu test e 1:1531 dar numai maine vb cu ginecologul si nu stiu daca asta e bine sau nu, voi ce stiti?

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Vai fetelor ce somnic imi este.

Liviana ce tare e Matei. A primit 2 masinute de la Mosu? La petrecere a fost si sotul tau? El este cel de langa tine??

Mica 17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lbelciug, si eu cred ca voi ramane cu kg in plus dupa nastere (am o conformatie mai ciudata, pun repede pe mine si dau jos foarte greu), dar am auzit de foarte multe mamici care au revenit la greutatea initiala. De asta am incercat sa te incurajez.
Cat despre menajat, i-am si scris Piticai ca nu sunt eu in masura sa ii spun ce sa faca, pt ca o are si pe Iris. Va cred ca e mai greu cu un copil mic in casa si unul in burtica.

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

multumesc fetelor ptr sfaturi ....deocamdata am mai stat intinsa si parca m-am mai linistit.
carrie urmeaza tratamentul prescris de doctor si totul va fi bine.fii optimista ptr bebe.
vali5.cat despre revelion cred ca ii super a plecati la munte..o sa va distrati super.

un si ptr mamicile care mai au un copilas si le este mai greu decat ne este noua care avem doar un bebe in burtica.
chiqui de ce nu iei utrogestanul oral?si eu incepusem sa ma irit de la el...si doctorul mio zis sa-l iau oral..ii mult mai lejer.

12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, Matei a primit numai o masina de la Mosu, insa el e "doi o data", adica in permanenta cara cate 2 obiecte (2 masini, 2 biscuiti, 2 covrigi, etc). La petrecere au fost acceptati si partenerii, in poza sunt langa sotul meu.
Carrie, iti doresc multa sanatate si sa iei tratamentul indicat de doctor. Eu cred ca rezultatul la TT este bun, insa nu bag mana in foc. Si pe mine ma intereseaza sa stiu ce valoare poate fi considerata "rezultat bun". Doctorul tau gineco nu ti-a putut da un raspuns?
Vali5, eu iti doresc sa revii la greutatea initiala. Ai avantajul varstei!
Pauly, si de la mine ai un pupic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

O sa plec si eu acasa in cateva minute. Ma duc sa fac salata de vinete si mancarica de fasole verde.

O seara frumoasa,

Mica 17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Carrie, stai fara grija in privinta antibioticului. Si eu am facut puroi in gat si am luat augmentin. Este permis in sarcina.
Chiquitita, ai aflat daca utrogestanul influenteaza rezultatul triplului test? Ca eu l-am oprit de la mine putere. Ca ma saturasem de el si miercuri fac TT.
Fetelor, nu prea ma odihnesc noaptea. Ma cam doare burta. Si nu imi gasesc locul. Cum stau in pat ...parca ma doare si mai tare. Ma simt mai bime daca ma plimb. Plus mersul la toaleta. Acum am pe constiinta ca am intrerupt utrogestanul...dar imi este tare frica de rezultatul TT.
Va pup
Diana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Pitico,comportamentul lui e nortmal,daca lucreaza mult sa nu va lipseasca nimic).Nu te grabi sa-l certi,ca e greu cand mai aveti un copil si la noi e la fel(sde supara daca ridic,iar eu nu am rabdare sa astept sa vina de la lucru seara sa ma ajute(ca m-ar ajuta-dar daca vreau ceva,vreau pe loc).el duce copilul la gradi,eu il aduc,avem program diferit dar ca si tatic nu s-a inventat inca nota pe care s-o merite!E mai mult ca o mama,Recunosc si il apreciez,nu o sa fiu niciodatas la inaltimea lui. ..Poate ca unele eforturi de-ale mele trec neobsdervate,ascundplasa pecare am adus-o ori scot repede din ea,dar el e omul meu...si stiu ca daca ar putea ar face el tot!Barbatii adesea nu stiu pe ce lume traiesc...il iau cu mine la cumparaturi...sa IL LUMINEZ...dAR DE UNDE SA STIE EI CANU MAI AVEM CEAPA?oRI CA-SGATA CARTOFII?Chiar daca gatesc ocazional...Noi vedem altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Diana, parca m-ai fi descris pe mine. Inca nu am aflat de utrogestan, voi intreba dr. Si eu il fac miercurea viitoare.
Pauly eu il si inghit il si introduc.

Chris ce norocoasa esti cu sotul tau. Eu cred ca piticasigogosica se referea la altceva, nu la ceea ce ai descris tu. Chiar ai un sot model.

13+

Mergi la inceput