** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici!

Azi am facut 16 saptamani!

Iri, cum a fost la concertul Cleopatrei Stratan? Chiar a fost bataie?

Veronicka, imi pare rau, chiar nu ma pricep si nu stiu ce sa zic

In legatura cu miscarile lui gagalicimea sa - eu simt seara in general, dar nu lovituri, ci mai mult ca niste invarteli in burtica. Nu stiu cum sa descriu... Parca se framanta ceva pe acolo.

Dar nu simt zilnic :( Chiar eram azi dimineata foarte suparata ca nu l-am simtit de sambata de la 5-6 :( (si nu l-am vazut la ecografie de 3 saptamani)
Ma gandeam ca poate e cumintel ca si bebul lui piticasigogosica si dupa ce scriu, misca. Da nu vrea :((
Insa de la doctor am inteles ca e normal, si abia mai incolo se simt lovituri adevarata - si zilnic.

Am fost si eu la kidex, si mi s-a parut un pic cam saracacios. Erau cateva standuri cu carucioare/patuturi foooarte scumpe (mi-a placut si mie un patut si era 7.000 RON :D). Cred ca era mai amuzant pentru copii :) Ca erau foarte multi pe acolo.

Sambata m-am pierdut o ora prin mothercare, dar si acolo sunt niste preturi... Dar e frumos a stai printre atatea lucruri de bebe :)

Anca 16+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna ziua la toata lumea!
Am reusit, in sfarsit sa citesc ce ati scris, dar in 15 min trebuie sa plec la servici...
Eu am simtit miscarile bb-ului de vreo 2 saptamani, dar azi le-am simtit si cu mana, de-abia astept sa-i arat si sotului!
Am scapat de greturile de dimineata de 3-4 zile, sper sa nu mai revina, in schimb ma apuca dupa ce mananc ceva cu pofta...si sunt constipata in continuare, desi am incercat remediile citite pe DC...
Am ajuns la concluzia ca Elevitul e de vina si am hotarat sa-l iau o zi da, una ba si e mai bine.
We asta am fost la cumparaturi de haine mai largi, intentionam sa-mi iau o salopeta, dar ce am gasit imi erau mari, asa ca mi-am cumparat niste pantaloni cu 2 marimi mai mari, care sa nu ma deranjeze la burtica...Apropo, am gasit in IDM niste salopete dragute, care in Bucur erau cu vreo 400 000 mai scumpe...
Eu merg la dr Iliescu de la Filantropia, mai este cineva la el?
Va pup pe toate!

17+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Brambushca, prietena mea a facut cerclaj ptr ca avea colul un pic deschis, dar n-a stat numai in pat, si-a vazut de activitatile obisnuite. Bine, n-a exagerat...
Pe la 8 luni i-a scos firul si a mai stat asa o luna, a nascut chiar la termen un ditamai bebeloiul de 4,3 kg!

17+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
am reusit sa pun cateva poze unde-l puteti vedea pe Matei fatza-n fatza cu cadoul de la Mos Nicolae si una cu noul meu look. Va rog nu va speriati de fatza mea rotunda, recunosc, am luat deja vreo 4 kg.
Mica, multumesc. In ce zi ai fost la Kidex?
Gudinde, iti multumesc tare mult pt sugestie. O sa incerc sa fac o programare la dr Catalin Haiduc, asa cum mi-ai sugerat, pt luna ianuarie dupa ecografia la dr Iosup. Stii cumva la care din sediile CMU are biroul?
Vineri seara am fost la Christmas party-ul de la firma, m-am distrat bine, am dansat, i-am anuntat pe colegi de sarcina si toti m-au incurajat. Seful meu (cel mare) a zis sa nu-mi fac deloc probleme in ceea ce priveste absenta in CIC, sa-mi iau 6 luni pt cresterea copilului. M-a asigurat ca-mi vor pastra locul si ceilalti colegi vor prelua sarcinile mele. M-am bucurat mult, caci stiu cat volum de munca in suport si un om lipsa se simte.
Duminica am fost la Kidex, unde desi era aglomerat Matei a avut cu ce sa se distreze. Preturile la produse erau cam mari, asa ca nu i-am cumparat decat 2 body-uri. Am participat si la tombola bebelusului, insa pt ca am completat talonul pe numele meu (nu al copilului), am castigat cateva produse cosmetice de viitoare mamica (am vazut ca picii primeau jucarii f frumoase).
Dimineata am fost la CMU pt a mi se lua sange pt Triplu Test iar joi voi avea rezultatele.
Fetele care sunteti la BB2 si la BB1 ati avut epiziotomie, as vrea sa stiu daca aveti o jena jos cand mergeti la toaleta. Eu cam am si mi-e teama ca senzatia incomoda va creste o data cu burta...
Pitica, sa ne spui cum a fost la concert.
jollyies, de curiozitate, cum sunt platite mamele in UK?
Cheburashka, din cate stiu eu cele 2 zile libere pe luna reprezinta de fapt un cumul maximal al orelor necesare pt mersul la control, analize de sarcina, nicidecum special pt odihna ta. In unele firme insa se accepta si varianta asta, eu insa nu am de gand sa le solicit cumulat.
Miniuta, felicitari pt baietel! Sa fii sanatoasa, bebe la fel iar sarcina sa-ti fie usoara!
brambushca, ma bucur ca cerclajul a decurs ok. Sa ai grija sa nu faci eforturi mari.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Fetelor, voi stiti de ce exista discrepanta in ceea ce priveste dimensiunea fatului intre

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP17
si
http://www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-17.htm
?

Ambele masoara de la UM, dar e diferenta de cam 6cm intre 4.8 inch
(x 2.54 = 12.192cm) si 18 cm

Anca 16+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

lbelciug, mereu il admir pe Matei. E un baietel tare frumusel si dragut! Sa va traiasca si sa fie cuminte, sa va asculte! La Christmas party aratai foarte bine! Si nu-ti mai face atatea probleme ca ai pus 4 kg in plus, o sa mai pui si altele si dupa ce apare bb2 o sa revii la cum erai inainte. Ma bucur ca toti colegii si seful tau au reactionat bine la vestea data!

poohy, nu stiu ce sa zic de diferenta privind marimea fatului, dar am vazut si pe alte site-uri diferente fata de DC. Nu stiu acum care e cel bun.

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Lbelciug Matei ii super dragut, mai ales cum se uita asa atent la jucarele.iar tu ai fost sclipitoare..se vede ca i-ti prieste statutul de mamica.

pe DC scrie ca trim II incepe la sfarsitul sapt 13 .

12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lbelciug, super pozele
pauly

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

chiquitita, cum te mai simti? Te-a mai durut burtica?

Fetelor, unde va petreceti sarbatorile?

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!
Bebeta si eu am fost azi la Medsana insa pe la 10... si culmea am programare Joia viitoare insa la ora 13! Las'ca poate reusim sa ne vedem in ianuarie!!
Tamaraspt bine ai venit!
Brambushca ma bucur ca esti bine dupa cerclaj! Sa stai cumintica si sa ai grija de puiut!
Pauly si eu stiu ca intri in trim II incepand cu sapt 14!
O saptamana exelenta va doresc!!

cristina 19+

Mergi la inceput