** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 6

dianalaura spune:
 Tamaraspt, bine ai venit! Deci vom fi 88 de 
! 
brambuscha, ma bucur ca ai scapat cu bine!
Se vede ca e luni, ca vremea afara e nasoala rau...nu prea au chef fetele sa scrie azi...
Si eu ar trebui sa ma apuc de scris...am ceva referate de facut pt masterat, dar nu am chef! asta e! Pana prin februarie cand vom avea examene, tot le voi face eu!
Acu plec sa fac o ciorbica taraneasca! Ii place mult sotului meu, asa ca ii mai satisfac si lui poftele..![]()
dia 17
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat 

pauly spune:
 tamaraspt bine ai venit la noi.sa ai sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
dianalaura si eu tot aman sa fac referatele
...dar pana la urma tot trebuie sa ma apuc.
 eu de aseara am pofta sa pap compot de cirese...si ma si duc sa-mi iau unul.![]()
si mai vroiam sa va spun ca am vazut si eu caruciorul Inglesina , e superb intr-adevar si costa 22 mil, dar merita banii.
miniuta  felicitari ptr baietel.sa-ti traiasca
12+
poze

Vali5 spune:
 'Neata, burtici! (la mine e inca dimineata 
)
Nu am apucat deloc in week-end sa intru pe net si acum iar am de citit vreo 4 pagini 
 Duminica am avut musafiri si am pregatit o masa mare, asa ca... timp de net... A iesit o masa super! O sa va arat si poze saptamana asta. Am vazut ca v-am creat pofte cu meniul meu. Sorry! ![]()
Cum a fost week-end-ul vostru?
irinuca_usa, ce sistem groaznic aveti acolo - doar 12 saptamani concediu de maternitate?!
 Mi se pare ingrozitor de putin! 
mary_lou, suntem si noi doua constantence pe aici, super! Merci pentru ideea de desert de la Carrefour. Pana la urma am facut o placinta cu branza si o prajiturica foarte rapida (multumesc la toate pentru idei, dar asa aveam un chef de gatit... nu stiu ce a fost cu mine) si cand au venit musafirii si mama si soacra au venit cu cate un platou de dulciuri (desi nu stiau de dilema mea cu desertul)
cristinamaria, si eu am o secretie, dar nu e suparatoare si dr mi-a spus ca e normal in sarcina. Dar daca pe tine te supara, foarte bine faci ca mergi la dr. Sper sa se rezolve repede! 
pepsi, ai aflat ce porti in burtica? 
poohy, ai scris ca te rusinezi cand vezi ce gospodine suntem. Nu ai de ce. Si eu ajung de cele mai multe ori la 8 seara acasa si nu mai fac nimic. De multe ori trecem pe la parintii mei sau pe la socrii si mancam. Dar acum a fost o ocazie si a trebuit sa pregatesc o masa mai mare. 
kay, ce frumos, ai auzit cand s-a nascut un bebe! ![]()
pauly, si eu am dureri de spate. Mai bine zis, de mijloc si mai ales seara. Daca stau toata ziua mai linistita, nu prea ma doare, dar sambata seara, dupa ce am trebaluit o zi intreaga, m-a ajutat sotul sa ma intorc de pe o parte pe alta. Dr mi-a spus sa iau un Nospa cand ma doare si imi trece. Spune-i dr tau de aceste dureri.
veronicka, imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Eu nu as putea sa iti raspund pentru ca nu ma pricep, imi pare rau! Sper sa aveti cat mai repede un puiut sanatos si voios! 
miniuta, felicitari pentru 
!
chris27, eu nu il simt in fiecare zi. De exemplu, l-am simtit joi (30.11.06) si apoi abia ieri. Dar nu imi fac griji, inca nu e perioada in care sa il simt zi de zi. Eu zic sa nu te ingrijorezi. 
tamaraspt, bine ai venit in odisee! 
 Si eu am avut mici dureri de burtica, dar nu foarte suparatoare. Mai mult cand ma ridicam brusc de pe scaun sau cand ma intorceam de pe o paret pe alet in pat. 
Dar spune totusi si la dr de dureri.
brambushca, bine ai revenit acasa! Ma bucur ca a decurs totul cum trebuie. Sa stai linistita acum ca sa fie totul bine. 
cristalina, ce copii activi si energici ai! 
 Abia astept si eu sa il simt zilnic pe bebe.
dianalaura, spor la gatit!
Iar m-am intins pe juma' de pagina. Asa fac in fiecare luni ![]()
Valentina 
18+
Poze

piticasigogosica spune:
 Buna burtici
Si noi am intrat in saptamna 16 de ieri.Suntem bine,burtica e si mai evidenta si e rotunjoara si un pic in fata.Cu miscarile nu ne laudam prea tare,adica am mai simtit cate o zvagnire,ultima vineri seara si sambata un pic.Dar ieri nimic si nici azi.Incep sa ma astept de acum,mai les ca sunt la a 2-a sarcina.Azi ma luasera si pe mine gandurile astea..
Pauly cred ca durerile sunt din cauza statului in pat,plus lipsa de activitate.Pe mine m-a durut sambata rau,dar am facut efort ca desteapta(carat.
Cris27,la prima sarcina se spune ca incep sa se simta din spatamana 20,deci fi pe faza.Dar depinde de fiecare mamica.
Mica acum 3 ani caruciorul nostru era 20 de mil 
 cu toate accesoriile,dar l-am primit ca nu cred ca dadeam atatia bani.Desi daca ai nevoie de toate accesoriile...Sincer landoul  nu l-am prea folosit e ca nou.ce altceva era de vazut acolo?
Veronika din pacate nu stiu ce sa zic.
va pup 
poze
Iri +15 si Iris

piticasigogosica spune:
 Tocmai a facut o tumba bebele meu 
,asta fiindca vorbeam ca nu misca.![]()

poze
Iri +16 si Iris

Vali5 spune:
 Am schimbat si noi ieri saptamana. Avem 19 implinite. ![]()
piticasigogosica, ce haioasa ai fost cu tumba bebelului! Ai grija cu caratul, nu te mai obosi si forta. Pune-l pe sotul tau sa faca si daca nu e in momentul respectiv langa tine, il astepti. 
Mama mi-a zis de la inceputul sarcinii, inainte sa fac ceva (orice) sa ma gandesc ca sunt insarcinata. Si nici nu ma lasa nimeni sa fac mai nimic. Sotul nu ma lasa nici o sacosa usoara sa car. Ieri la masa, cum ma ridicam sa ma duc in bucatarie, imediat mai apareau pe langa mine 2-3 persoane sa ma ajute.
Valentina 
19+
Poze

Vali5 spune:
 pauly, dupa calculele mele, primul trimestru are 14 saptamani. Fetelor, daca am calculat gresit sa ma corectati.
Valentina 
19+
Poze

bebeta spune:
 pauly poti sa verifici la odiseea sarcinii in 40 sapt. acolo spune cum evolueaza fatul si mamica in fiecare sapt. iar su poza de la fiecare sapt spune luna. deci poti verifica in ce sapt incepe luna a 4a.
 19+

cam asa ma gandeam si eu.