** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Multe lucruri interesante si de ajutor aici:

http://www.gentlebirthmethod.com/birth_prep_methods.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici,

Ce faceti? Am citit tot ce ati scis in week-end da nu am avut timp sa va si scriu.

Cheburashka care e faza cu concediu in plus pe luna??? Ca nu am inteles.

Liviana cum a fost la petrecere?

Vali vrem poze de la masa organizata de tine. Masa cu bunatati

Am fost in week-end la Kidex. Si ca tot vorbeam de carucioare si patuturi, am vazut intru-un pliant de acolo un carucior Inglesina foarte frumos, cu tot ce ai nevoie: landou, gentuta, scaun de masina etc. Da era 22 mil lei. Majoritatea patuturilor erau insa din lemn. Intrati pe site-ul bebelusultau si o sa vedeti mai multe.

Pupici,
O saptamana frumoasa

Mica 17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

'Neata fetelor!
Am revenit!Chris27, stai linistita! Eu de exemplu l-am simtit pe bebe de 2 ori pana acum..prima pe 7 dimineata, pe la 4 jumate, si aseara pe la 12 noaptea pe a doua. Cel putin cred ca era bebe. Am descris "actiunea" aici pe forum si fetele mi-au spus ca sunt sanse f. mari sa fi fost bebe. Plus ca am mai vb cu inca 2 prietene, una care a nascut acu un an si alta care e insarcinata in 6 luni, si ele mi-au descris primele miscari exact la fel cum am simtit si eu...un gen de bolboroseala, la fel cum se ridica bulele dintr-un pahar cu apa minerala...
In week-end a fost frumos, mi-a placut mult zona muntelui Ignis si lacul Firiza (langa Baia Mare), insa petrecerea a fost cam slabuta...mancare mai putina, muzica..au fost mai multi DJ (improvizati)...a inceput pe la 7 petrecerea, noi am stat pana pe la 11.30, insa n-am putut adormi pana pe la 3 noaptea, ca era petrecerea chiar sub camera unde eram cazati noi...si eu sunt f. sensibila la zgomot, ma trezesc si cand se intoarce sotul meu in pat, mai ales daca face miscari bruste...plus ca pana la ora 8 cand m-am ridicat definitiv din pat am mers la baie de cateva ori...
Pe la ora 4 dimineata ma luase o foame....de nu mai puteam..aveam o ciocolata in geanta, era cat p'aci sa o mananc atunci...insa am fost fata desteapta si am lasat-o pana dimineata, caci spre stupoarea noastra nu am primit micul dejun..asa ca ne-am cumparat o cescuta de cafea si am mancat ciocolata pe post de mic dejun (o ciocolata la 4 persoane).
Si m-a apucat fetelor o diaree... nici acum nu am scapat de ea....ieri am luat Smecta, mi-a fost mai bine dupa, insa aseara am fost la ziua nepotelului meu si acolo am mancat "ca lumea", m-am ferit eu de oua umplute, desi imi plac mult, dar tot am mancat 2 felii cu paine cu vinete cu maioneza...si azi noapte a inceput iar distractia..si nu m-a lasat nici acum..
Am sa imi fac o supica cu morcov si putin orez, cu de aia m-am tratat si alta data, si mi-a trecut.
Acum insa va las, tre sa dau o fuga pana in oras!
Va pupic!
Si noi schimbam azi saptamana, intram in 17. De fapt, la ultima ecografie imi zicea doctorita ca dupa unele masuratori as avea DPN pe 27 mai, iar dupa altele pe 23 mai. Asa ca ori intram azi in sapt 17, ori suntem de miercuri in sapt 17.
In 20 dec avem programare la ecografie, si atunci poate ne vom elucida. Si daca nu o vi rusinos bebe-ul, vedem si ce sex are...

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

cristinamaria si eu tocmai am fost la medsana dimineata pentru examenul de secretie. si mie mi-a dat dr. Anca trimitere... cred ca e ceva in neregula cu secretia. sa vedem. voiam sa-ti spun cum a fost: asistenta de la medsana a fost superdraguta si nu a folosit valve. a lut niste probe cu betisoare. s-a purtat foarte finut.doar ca dupa ce am plecat au inceput niste dureri inauntru. nu foarte mari, dar exista. poate si din cauza pozitieri in scaun, la birou. sper sa nu fie nimic. stiu pe cineva care a facut acest examen la medlife, i-au facut cu valvele si a sangerat dupa... macar de asta am scapat. bafta! si poate ne intalnim la control la dr. anca la cabinet. eu am joia viitoare, la 16.30. la secretie imi da rezultatul abia martea viitoare, deci grabeste-te ca sa nu plece dr. Anca in vacanta.
pepsimie mi-a spus sexul bebelinei de la 13 sapt.
o zi buna tuturor si o saptamana usoara.
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Hello burtici,
Va citesc cind apuc, e adevarat ca am net si acasa si la serviciu, dar reuseasc sa va citesc mai mult la serviciu, acasa omor canapeaua cu lenea mea. E drept ca de prin saptamina 15 mi-a mai trecut oboseala si somnolenta, chiar am trecut la extrema cealalta: ma trezesc noaptea pt a ma duce la baie si dupa aceea ma foiesc cred ca 1/2 de ora.
Va rog sa ma adaugati in lista si pe mine:
UM: 14.08.2006
DPN: 21.05.2007
data nasterii: 10.08.1972
doctorul meu este Ioan Parvu de la Elias, dar la consult ma duc la el la Medsana.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Buna dimineata burticilor!
Am revenit dupa aproape o saptamana de pauza si vreau sa va spun ca mi-a lipsit enorm forumul. Recunosc ca inca nu am reusit sa citesc tot din urma dar promit ca voi recupera. Dupa cum v-am mai spus am fost internata pentru a-mi face acel cerclaj de care aveam nevoie pentru colul meu cu probleme. Operatia a fost destul de ok, in sensul ca n-am simtit nimic fiind adormita de tot. Nici cand m-am trezit nu prea am simtit mare lucru doar ca am rabdat foame ceva vreme pentru ca nu aveam voie sa mananc nimic. Si de acum incolo mai mult repaus decat altceva asa ca o sa fiu mai mult alaturi de voi.

Oana14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Cheburashka va ca te duci tot la dr. Parvu, dar la alta clinica si suntem cam in aceleasi nr. de saptamini.
Eu am avut o sarcina usoara, nu am vomitat, ceva greturi la diverse mirosuri, dar nu exagerat. nici pofte nu am prea avut, dulcurile nu ma incinta deloc.
Nici de ingrasat nu pot spune ca stau prea bine: am luat 3 kg pina la 18 saptamini si maninc normal - oricum dinainte de sarcina mincam foarte multe fructe si legume, mai ales verzituri.
In schimb la inceput am avut probleme la analize, dar s-au rezolvat cu bine.
In schim de vreo saptamina ma doare mai mult burtica: si in partea de jos si citodata sus, mai ales pe dreapta. Am citit ca in aceste sapt uterul va creste mult in marime, poate durerea este pt ca se intind ligamentele...
La ultima echo de la 14+ sapt mi-a spus doctorul ca am placenta situata jos, apasa pe col si sa nu mai fac efort. vineri ma duc din nou la control si sper sa ma lamureasca ce-i cu durerile si sa-mi faca interpretarea la TT.

Pe voi v-a durut burtica?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata fetele,

m-am trezit devreme si m-am dus la analize de sange.trebuie sa-mi fac din doua in doua luni urina si sangele ptr rinichi.(v-am povestit ca eu am avut probleme cu rinichii).urina si urocultura au iesit sterile.. acuma astept sangele sa vad valorile creatininei care ultima oara era un picut mai ridicata.iar maine am programare in Timisoara la doctorita mea de rinichi, dar sunt increzatoare ca totul va fi bine.

eu visez mult , ca si voi de altfel..iar asta ma agita mult...visez lucruri foarte ciudate pe care nu le pot explica, si nu alegatura cu realitatea.

destul despre mine,brambushca bine ai revenit si ma bucur ca ti-a reusit operatia.sa ai grija in continuare de tine si totul va fi bine.ii un pic mai greu cu statul in pat...dar te inteleg ptr ca si eu stau mai mult in pat si stiu ce inseamna.sincer as prefera sa ma duce la treaba linistita, dar bebe ii mai important.

vali5, mica asteptam detalii despre petreceri.

pupici

12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

cris 27 eu am simtit bebelina de pa la 14 sapt, dar destul de slab, ca un sir de bule de aer. nici nu stiam daca e ea. apoi s-au intensificat si de cand e evident ca e ea se simte cam in fiecare zi, doar ca la intensitati diferite. cateodata se simte si din exterior, daca pui mana, alte ori doar in burtica, destul de finut.. la inceput nu se simtea in fiecare zi, ci doar cand si cand. Si nici acum nu sunt chiar lovituri, ci doar miscari. Abia am intrat in sapt. 20. Am inteles ca peste vreo luna jumate o sa ajunga sa dea in diverse organe...
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici,

Am citit cu miscarile bebeilor. Inseamna ca am o racheta (Maria a fost atomica dar cred ca samburica o intrece).
Se simte bine bine cand da din picioare si din afara...Si avem program dimineata si seara de aerobic...hehehe

Ma duc sa citesc tot ce ati scris. O zi frumoasa!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput