** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mersi Lauraa. Eu am mancat de 5 ori ficat luna asta, in care am mancat si pateu si ton si maioneza. Aoleuuuuuu!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,

kay super povestirea ta...si eu am avut emotii cand am citit ce ai scris.

cat despre maioneza....mie i-mi plac mult ouale umplute dar numai cu maioneza de casa.chiar nu pot papa unul sau doua de sarbatori..

pupici

12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Mersi Lauraa. Eu am mancat de 5 ori ficat luna asta, in care am mancat si pateu si ton si maioneza. Aoleuuuuuu!

13+

Ei,acum nu intra in panica, nu e chiar asa extrem de mult. Important este ca stii de acum inainte

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici
Am trecut sa va salut.Eu bucataresc cate ceva.
Maine merg cu Iris la Cleopatra la concert ,m-a inebunit,sper sa-i placa.Fetele care au fost la Expo de copii cum a fost?
Dragi viitoare mamici veti vedea ca momentul in care veti auzi pentru prima oara plansul copilului vostru e UNIC si fff emotionant.Oricat de greu veti fi nascut.Eu am vie in minte imaginea puiutei mele atunci cand mi-au aratat-o :era ata de frumoasaaaa si se uita cu ochsorii mari la mine sa ma vada
W-e placut!

poze
Iri +15 si Iris

Mergi la inceput

si eu am papat in seara asta paine cu salata de vinete , si dupa aia gogosi.voi ce mai papati?

fetelor pe mine ma doare coloana...ii ciudat dar ma doare.v-ati mai confruntat cu asa ceva?trebuie sa recunosc ca a mea ii si un pic mai curbata decat ii normal.(am facut gimnastica)oare sa fie din cauza ca nu prea mai fac miscare, cum eram obisnuita.si inca ceva...ma doare doar seara..si in partea de jos(unde is salele).

iri ce pregatesti bun..

12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

salut la toate burticile am fost si eu printre voi pana in octombrie dar din pacate a trebuit sa ies.acum de ceva vreme , adica 2 luni si.. imi monitorizez temperatura pt a vedea daca nu am o infectie in organism .am fost si internata dar nu mi-au gasit nimic infectios . temperatura mea este f fluctuanta intre 36 cu 6. dimineata la 37 cu max 7 dar nu cred ca este bine medicii nu-mi gasesc inca o cauza si am zis ca poate ma ajutati voi daca stiti daca cumva este daunatoare aceata temperatura pt un viitor puiut pt ca din ianuarie o sa putem incerca si noi din nou sa avem un puiut . sper sa imi puteti raspunde f obiectiv la aceasta problema a mea pt ca sunt disperata nu stiu ce sa mai fac. va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Iri, numai cand ma gandesc la momentul in care o sa imi vad puiutul imi dau lacrimile

O simt din ce in ce mai des pe gagalicea sa :D I-am gasit numele - asa ii ramane (cu i din a)
Maine vreau si eu sa ma duc la baby expo - macar sa iau niste pliante

Mi-ati facut o pofta cu vinetele... Cred ca imi fac si eu.

In legatura cu ce e voie si nu e voie: chiar nu avem voie sa mancam unele lucruri? Ca de exemplu branza topita cu muschi file etc? Mie numai d'asta mi-e pofta si mananc si dimineata si seara.
Doctorul mi-a zis sa mananc ce imi place mie...

Pauly, am mai auzit de dureri de spate si in prima parte a sarcinii. Dar cel mai bine ar fi sa intrebi si doctorul.
Cel mai mare of al copilariei mele a fost ca nu m-au primit sa fac gimnastica - mi-au zis ca sunt prea inalta si grasa. Si acum imi place - mi-ar place sa stiu sa evaluez exercitiile etc... Numai ca mi se pare ca a devenit prea grea si periculoasa pentru sanatatea gimnastelor/gimnastilor. Prea exagereaza astia cu codurile de punctaj

Anca 15+
bebelonel

Mergi la inceput

poohy multumesc de raspuns.sper sa nu fie nimic serios.cat despre gimnastica si mie mio placut...am facut la 7 ani..., am facut de placere nu de performanta.(nu cred ca as fi rezistat)

12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Pauly, sigur nu e ceva grav :) M-am exprimat gresit: am auzit ca fiind normale dureri de spate si in prima parte a sarcinii. Bineinteles, in anumite limite :)

De placere as fi vrut sa fac si eu gimnastica - in nici un caz nu as fi rezistat la altceva :))

Anca 15+
bebelonel

Mergi la inceput

veronicka i-mi pare rau dar chiar nu stiu ce sa sfatuiesc...ii diferenta mare intre temperaturile tale...dar totusi nu am inteles, temperatura aceasta fluctuanta o ai dupa ovulatie sau si inainte?as vrea sa pot sa te ajut ...dar nu stiu cum.

poohy durerile nu sunt puternice...chiar cat sa ma enerveze...dar daca schimb pozitia trec.adevarul e ca stau cam mult in casa si mai ales in pat.(din cauza placentei, care e jos inserata).abia astept sa se ridice...sa pot sa ma plimb si sa-mi fac treburile...si atunci nu o sa ma mai doara, ca ma dezmortesc dea binelea.

12+
poze

Mergi la inceput