** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 2
Arthurana spune:
Vali5 a citit meniul tau si mooor de pofta de salata de beuf si de icre si de vinete si de oua umplute....
O sa visez la noapte. Tare mi-e dor de o masa copioasa romaneasca!!! Imi lipseste enorm!!!
Spor la treaba! Vezi nu te obosi!!!
Mama ce gospodine sunteti voi fetelor. Ce mai gatiti!!! Va admir! Tot respectul.
nikole spune:
Doamne, cine m-o fi pus sa va citesc....
Auzi acolo....salata boeuf si de icre
si oua umplute, m-ati omorat, vorbesc serios!!!!
Acu mi-as misca fundul la bucatarie dar cu riscul meu de a pierde sarcina, nu am voie nici in dus sa stau mai mult de zece minute,cum sa m-apuc eu de gatit....si ici la un restaurant romanesc nu pot ajunge, stau si visez...
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole7+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
Pepsi spune:
vad ca aveti pofte, asa ca nu ma mai laud cu piftia mea, si ce am mai gatit.....
irina, tare rau sistemul, aici e mult mai bine, in total concediu de maternitate si parental ai cam 1 an, dar iei mai putini bani(nu cu mult) si daca itrerupi mai repede ai mai multi bani, important e sa fi lucrat in ultimul an, si sa fi cistigat minim 2000 CAD. e tare nedrept ca tre sa va lasati puii, eu, la primul am stat 1 an si jumate de an fara bani, ca era prea mic sa-l las la gradi, si stiu fete care au stat si mai mult acasa cu puii, de ajunsesem sa ma simt vinovata ca l-am dus la gradi la 1 an jumate, cu al doilea e clar ca stau din nou acasa 1 an, si pe urma o aduc pe soacra-mea mai 1 an. in plus dupa anul de maternitate sint obligati sa-ti tina postul. asa ca ma intorc tot acolo.
adinel, cu intirziere, la multi ani, o sarcina usoara, si un bebe sanatos.
felicitari fetelor care stiu ce au, vad ca baietii sint mai multi. poate aflu si eu duminica, desi am numa 13 saptamini jumate.va tin la curent. weekend placut
Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
poohy spune:
Mary_lou, verisoara sotului meu are cam 26 de ani, deci nu esti tu Si pe sotul ei il cheama Florin. Acum stiu si eu ca e Cta mare si trebuie sa fie multe Mari insarcinate in 12 saptamani, dar am zis daca-daca :) Pe al meu sot il cheama Victor si e din Cta.
Irinuca_usa, Arthurana, nu stiam ca e asa de urat sistemul in state :( Am o prietena care a nascut acolo (s-a intors cand a facut copilul 1 an, acum are 6) si stiu ca l-a dat pe ala mic la cresa devreme, dar nu stiam ca din cauza concediului prea mic :(( Stiu in schimb ca a fost foarte multumita de spital si nastere, zicea ca au avut foarte mare grija de ea, i-au facut epidurala/peridurala (nu mai stiu exact) si nu a durut-o, iar copilul a fost perfect :) Si ea se plangea ca l-a vazut pe bebe (la ecografie) abia pe la 6 luni
Eu ma simt rusinata cand va vad ce gospodine sunteti... Eu si gatitul... Mai rar. De zile speciale ii mai fac ceva bun sotului, in rest - la servici catering-ul ne mananca. Sa ma apuc la 8 cand ajung acasa de gatit chiar nu am chef.
Anca 15+
bebelonel
alina25 spune:
Salutare burtici,
Eu va scriu de la munca ca astazi lucrez si este groaznic dar v-a trece.Noi aseara am fost la spectacol cu samburelul nostru si a fost foarte frumos dar cand am ajuns acasa am mai luat o portie de vomitat(asta este).
Eu merg la dr. Tutunaru -Spitalul ELIAS (daca vreti sa adaugati voi pe listuta multumesc)
Va pupicesc si sa auzim numai de bine.
16+
dianalaura spune:
Salutare fetelor!
Am zis eu ca nu mai intru in week-endul asta...dar nu m-am abtinut!
Peste 10 minute am programare la coafor, asa ca o sa scriu repede repede, sa nu intarziu....am intrat mai devreme pe net..dar daca voi ati fost asa de harnice si ati scris o gramada de pagini de ieri, plus un nou capitol... am avut mult de citit.
Asa...am vazut ca mai avem mamicute noi...BUN VENIT!
De greturi...slava Domnului ca nu am avut nici macar 1!
Burtica mea a inceput sa creasca si ea, inca nu mi-au aparut vergeturile, si eu ma dau cu o crema (ar trebui zilnic dar ieri si azi am uitat...am facut dus rapid si m-am bagat in pat). E de la Aslavital, Emulsie Antivergeturi se numeste, si eu cu argila speciala, uleiuri naturale, vit, A, E, Elastina...si cica atenueaza aspectul vergeturilor aparute in urma unei sarcini sau a scaderii bruste in greutate. cica "previne aparitia vergeturilor si favorizeaza atenuarea celor existente".
Si nu e scump, 19 lei am dat pe ea.
Acum sa nu ziceti ca fac reclama ascunsa sau altceva, ca nu am nici o intentie...v-am inpartasit din experienta mea. Nu stiu daca nu am facut vergeturi din cauza (scuze, se spune de fapt datorita, ca e un lucru pozitiv)emulsiei sau pur si simplu asa e organismul meu, mai rezistent.
Gata, va pupic! E 10 deja, am intarziat...noroc ca e coaforul la 2 minute de mine.
dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat
kay spune:
neatza burtici drage ! stiti ce-am facut ieri? am fost la o prietena internata la Elias, la diabetologie si m-am gandit ca ar fi bine sa merg sa vizitez sectia de maternitate. zis si facut. am coborat pe scari si am ajuns. e ca la fbi acolo. am reusit sa trec de prima usa si mai departe n-ai voie sa mergi decat daca tipi tare de tot si ai o burtica impresionanta... daaaar am vazut cand s-a deschis o usa mare si s-a vazut o sala cu multe cearceafuri si forcepsuri si alte carpe albe si o alta usa pe care scria SALA CEZARIENE si tot acolo cred ca e usa care duce la nasteri normale pt ca am auzit un tipat de viitoare mamica, adica nu prea viitoare si foarte mult mamica pt ca urmatorul sunet a fost un tipat al copilului nou nascut ! am auzit cand s-a nascut un copil !!! va dati seama ca m-a luat cu tremurat si transpiratii, nu stiu daca a fost foarte emotinant momentul sau m-am speriat foarte, foarte tare ! oicum mi s-a parut ceva de pe alta lume ! incredibil ! Va recomand cu caldura maternitatea de la Elias. incredibil de curat, nu poti intra decat cu papucei d`aia ca la Peles, foarte frumos ! eu cunosc foarte bine spitalul, pt ca stau la 2 min de el si toti din familie acolo mergem, asa ca stiu sectii si sectii, dar maternitatea n-am mai vazut-o !
Vali, m-ai omorat cu papa...
alina25 vad ca si tu mergi la Tutu. la cabinet, sau la spital? si cum ti se pare? noi mergem luni !!! vedem bebe si poate mai prmim un filmulet cu bebe inotand prin lichid, ca tare activi suntem !
pup toooooate burticile !
oana11+ (maine facem 12 !!!)
Lauraa spune:
Fetelor,vad ca folositi creme cu vitamina A. Atentie,vitamina A este interzisa in sarcina are efecte teratogene asupra fatului! De aceea nu se recomanda nici consumul de ficat sau altor chestii bogate in vitamina A. Daca dati pe burtica zinic cu o crema cu vit. A sansa ca aceasta sa se absoarba in sange este destul de mare. Eu am renuntat si la crema de noapte cu retinol,am ales alta...
chiquitita spune:
cristinamaria si eu am probleme cu secretia. Dr mea a zis ca am facut o reactie alergica la utrogestan si mi-a dat pimafucin. Mi se pare ca si miroase rau secretia, nu stiu, si mai am 2 saptamani pana la viitorul control.
Lauraadar ficat nu ai voie deloc deloc?
13+
Lauraa spune:
Chiar deloc-deloc nu as spune! dar totusi cu mare atentie! Sa zicem ca o data pe luna este foarte suficient! Si sigur se aplica si la pateul de ficat, consumat cu ocaua miiica!
Laura cu LARA si
Surpriza