Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Se pare ca sunt prima la raport???? Ma grabesc sa anunt -1 kg asa ca....cu toate abaterile pt care vreau bice puternice...am 92 kg.

Cami imi pare nespus de rau dar ma bucur ca nu te dai batuta si ca vei lupta pana vei obtine bb-ul mult dorit!!! Sa iti dea Domnul putere si un bb mic si dulce in burtik cat de curand.

Fetelor...poate sa imi trimita si mie cineva sau sa imi detalieze exact ce tb facut pt modificarea listutei pt cand imi va veni randul??? Ca eu vreau sa ajut dar....habar nu am cum se face!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Asa....si meniul pe azi de care sper sa ma tin:
d: o cana de lapte cu cereale
p: o supa, ficatzei inabusiti cu salata verde
s: ceva fructe

Mi-am propus sa ma tina si intre mese sa mai savurez un iaurt degresat si...oi mai vedea !!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Raport: 72,5 kg.

Miag, multumim de

Dordia, felicitari.
Cand iti va veni randul la lista, te va invata cum sa procedezi persoana care este inaintea ta. In cazul tau, Crystina. Iti va trimite un pm cu tot ce trebuie sa stii pentru a modifica lista.

Zuzilici, tu stii sa modifici lista? Daca ai ceva intrebari, astept pm.

Haideti cu toate la raport.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata frumoaselor !

M-am urcat pe cantar si am 61,2 kg Nu cred ca-mi ating eu targetul de 60 kg, dar ma bucur cand ma apropii de el!

miag, miercuri (teoretic) semnez actele pt casa. Hai sa incercam sa ne vedem joi. Ce spui?

Meniul de azi:
D: cafea + ovaz cu lapte soia
P: orez cu legume si tofu
S: habar n-am cu paine

Tzuni. Revin.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

tzuni...ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

Of Doamne! Cami,imi pare atat de rau..iti doresc multa putere sa treci si peste aceasta incercare..Dumnezeu te va ajuta intr-o buna zi! Ma gandesc la tine!

Carmen, io cu timpul liber stau prost de tot..in weekend nici nu intru pe net.Lilly e bine, s-a intors la gradi, a avut serbarea vineri si draga de ea a fost tare speriata de multime asa ca si-a petrecut tot timpul uitandu-se dupa mine si cand m-a gasit cu privirea m-a fixat tot timpul sa nu cumva sa ma piarda.

Tzuni, felicitari pentru casa!

Pup toate fetele! Ma grabesc sa termin putina curatenie prin casa si apoi am ora de condus..mai am 17 zile pana la examen. Brrr!

Pentru raport: m-am cantarit dupa micul dejun si aveam aceeasi, deci cam mentinere!

Revin si eu mai pe dup-amiaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

pentru raport:stagnez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor! Dar stiu ca ati fost tare harnice la scris!!

Cami, am citit cu sufletul la gura postarile - imi pare tare rau ca rezultatul nu este unul imbucurator - Dumnezeu insa e mare si iti va da si tie ceea ce iti doresti cu atita ardoare!

Tzuni, un si tie sa rezolvi cit mai repede cu apartamentul astfel incit anul nou sa te gaseasca in casa noua!

Eu mi-am cam facut de cap in weekendul asta si tinind cont ca pina la sfirsitul lui ianuarie nu o sa ma mai pot tine de dieta (desi o sa incerc sa fiu cit mai cumpatata), o sa va rog sa ma scoateti din lista si sa ma treceti la mentinere, urmind ca din ianuarie sa re-intru "in lupta" cu greutatea pe care o sa o am atunci!

Am reusit si eu sa vad un film in weekend - "V de la vendetta" - un film cu un scenariu scris de autorii seriei Matrix, fratii Wachovski - desi l-am vazut pe bucati si astfel si-a mai pierdut din farmec, una peste alta mi-a placut.

In ceea ce priveste meniul de azi:
MD: o banana si o cafea, un pateu cu ciuperci
Prinz: mincare chinezeasca (pui cu ciuperci si spaghete de orez)
Cina: iaurt

Va pup si ne auzim saptamina viitoare pentru ca de miine pina vineri voi fi plecata la un training la Medias.

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ptr raport, 61,5 kg.

Pupici.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cami, draga mea....
Nici nu stii cat ma gandesc la tine.Dumnezeu sa te aiba in paza!

_
eu am slabit sub 54, dar sa trecem asa, ca sa fie caaaat mai corect.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput