Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, stai linistita ca nu vin. Ziceam si eu...
Cum a fost la petrecere?

Ombun, . Stim cu toate ca Tzuni e o persoana speciala.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Si eu chiar te-am crezut.
La petrecere a fost ok dovada c-am stat atat de mult. Binenteles c-am dansat pana am facut bataturi in talpa. Lipsa de antrenament si-a spus cuvantul, ceea ce ma face sa ma gandesc din ce in ce mai serios la sala. In rest a fost ok. Am castigat niste premii si cam atat.
Colegii lui Florin de munca deja ma stiu asa de bine, ca la plecare imi spuneau ca ne vedem luni la munca. A fost o chestie tare placuta sa fi acceptata intr-un colectiv atat de bine, chiar daca nu muncesti cu ei in fiecare zi.
Cum a fost plimbarea?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetelor si scuze de absenta prelungita oarecum motivata....multumesc ca nu m-ati sters de pe lista, de cand am inceput scoala din septembrie nu am mai avut timpul de dinainte, este destul de epuizanta predarea in sine, apoi cand ajung acasa Yasmine e plina de energie si trebuie sa-mi dedic timpul ei....din pacate bineinteles ca am pus si kilogramele pe care le-am dat jos pe timpul verii din cauza stressului si a mancatului haotic, dar acum sint hotarata sa ma reapuc in forta alaturi de voi...

Cami, imi pare rau sa citesc vesti triste despre tine , mai ales ca stiu cat de mult iti doresti un copil. Ma rog sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede .

Carmen, sa-ti traiasca al doilea copil si sa te imbucuri de intreaga ta familie

Zuzilici
, salutare, cum a fost vizita in RO? N-am mai apucat sa te intreb....ne pregatim si noi sa mergem toata vara asta in RO si apoi ceva prin Europa....care au fost impresiile de acolo? Ce mai face Isabela?

Noi am sarbatorit-o pe Yasmine, care a implinit 4 ani saptamana trecuta....poze de la petrecerea ei: http://community.webshots.com/album/556240587ESYhkE

Sa ma trageti de maneca, cand observati ca mai chiulesc

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

[quote]Originally posted by Delidana

Miag, imi plac blogurile pesimiste , al tau e dragut. Astept sa citesc mai multe articole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Khristin, multumesc.
Ca sa vezi ca nu te-am uitat, ba chiar am si felicitat-o pe Yasmine: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89197&whichpage=8

Merg acum sa vad pozele.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Tzuni, cum facem sa ne vedem pt banutii de Craciun? Cand ai timp da un tel sa stabilim cand ne intalnim.

..ma apuc si eu sa vad niste filme:'The Butterfly Effect' si 'The Chronicles of Narnia'...

pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Khristin, ai o printzesa tare frumoasa si scumpa!
Tu esti cea in negru/alb? Ca arati bine de tot!

Zuzilici, plimbarea a fost placuta. Tot Iasul era concentrat pe centru, atat de frumos impodobit.
Braduti din metru in metru incarcati de beculete, felinare, stelutze, rozete, mii de culori, mii de lumini.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Carmen, multumim mult de aprecieri si felicitari , precum si celorlalte fete...ma simt aiurea ca nici nu v-am raspuns la mesaje ca n-am mai intrat de multisor pe aici, imi fac mea culpa si promit sa dau mult mai des pe la voi. Duminica placuta, noi ne apucam sa facem bradutul de azi ca nu mai scapam altfel

PS: Eu sint in alb si negru, numai ca cea slaba e cumnata-mea

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Khristin am vazut si eu pozele de la ziua Yasminei. Superbe! Ea o adevarata printesa si tu o mica "vrajitoare" care stie sa-si ascunda kg. in plus de care se tot plange. Chiar asa cum reusesti? Ce vrajitorii faci?
In RO a fost ... Eh! cum sa-ti spun sigur nu voi mai merge prea curand. Probabil si perioada aleasa n-a fost prea buna dar oricum n-am de gand sa scriu aici tot ce nu mi-a placut in RO.Am sa-ti scriu ca mi-a facut placere sa-mi revad prieteni si s-o intalnesc pe Cami. Pentru asta merita sa mergi macar o data pe luna. Dar tot mai bine e daca vin ei aici.
A propos de pozele pe care tocmai le-am vizionat. Mi s-a parut mie sau am vazut acolo si-un premergator? Vreau si eu!!! De unde l-au achizitionat? Please! spune-mi si mie.
Te-am si sa stii c-am sa te trag de maneca daca 'uiti' dinou de noi.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Zuzilici, esti draguta tu , da' stiu io ce stiu cand spun , despre premergator sa stii ca e din RO, aici in Canada cele cu roti sint considerate a fi periculoase si de aceea nu se comercializeaza...si Yasminei i-au luat bunicii unul din RO si ne-am trambalat cu el pe avion (din fericire era din acela care se pliaza usor), dar l-am dat finutilor nostri ca ti l-as fi dat tie acum cu placere...a fost util, imi amintesc ca tare-i mai placea ei sa se invarta cu smecheria aia prin toata casa, si tot asa si-a dat drumul la mers.

In seara asta mi-am facut pachetul de mancare pt. maine, adica legume (telina, broccoli, conopida, ardei si morcovi cu dipping sauce)...cand m-apuca foamea si nervii pe elevi sa am la ce roade fara sa dau iama in paine si dulciuri cu furie cum faceam pana mai deunazi Va pup si pe curand.

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

'Neata!

Va astept la cafea...

Meniul pe azi:
D-cafea+ o banana
G-un mar
P-150 gr piept de pui+salata de varza
G-o portocala
S- iuart+o felie de paine graham