Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza! Haideti la o
Sotul a plecat in piatza de animale cu Ius, sa caste gurile. Eu am ramas cu Munitza acasa. Si e tare cumincior, asta in conditiile in care am privegheat ast' noapte de la 3 la 4 si de la 6 la 7.
Sunt varza de somn....

Delia, multumesc pentru floricica, a fost migalos, dar trebuia facut...
...si cum? vine Tzuni la tine? Ce va invidiez!!!

Tzuni, cine stie, poate tu vei fi imboldul pentru care voi grabi procesul de slabire . Prin mai eu zic ca voi fi ok. Te astept atunci!

Zuzilici, vezi ca prin august, de ziua ta, venim in Canada. Sa te gasim supla si matasoasa

Crystina, tu ce faci in week? Lilly ce face? Se simte mai bine?

Sunt pe aici...

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, drga de tine, mi te inchipui plina de griji si de intrebari si cum din senin iti dai seama ca unii nu merita. te pup.

Zuzilici, de sarbatori gateste sotul (si in week-end). Eu am dreptul 'doar' sa fac dulciuri si o sa-mi dea el comanda in functie de inspiratie. Saptamina asta incerc sa fac fursecuri.

Meniul de azi :
- cafea si croissant
- creveti cu sos de maioneza. pulpe de rata cu navets (navet = o leguma alba fara calorii). tarta cu mere
- salata verde cu cruditati si ceva. Iaurt

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mik, iar ma "enervezi": papi asa buuuunnnnn

Mephala, chiar pleci spre Canada? Daca da, sa-mi spui si mie cum e Zuzilici "matasoasa"

Boxo, io cred ca daca vrei sa ramai la 58 tre sa faci mari eforturi de mentinere. Macar cateva luni sa stai la greutatea asta, sa se obisnuiasca si corpul cu ea si, mai ales, creierul sa o inregistreze ca fiind greutatea ta de zi cu zi!

Delidana, ai renuntat la yoga?

Sa va zic ceva: aseara, nemaiavand timp de cuparaturi si papa gatita, am comandat aici la munca o pizza. Si...minune! AM reusit sa pap doar doua feliute si m-am simtit super-satula! E de bine!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, pai atita ii trebuie sa nu vina.
O intrebare in legatura cu lista cu zilele de nastere: de ce e ziua lui Pisix portocalie? Din cauza ca zilele de nastere sint cu mov, accentul este pe copii. Parca nu asta era rolul listei.
Ma stii pe mine cum sint, cicalitoare.

Mik, tu nu prea maninci cartofi, orez, paste fainoase, asa-i?

Tzuni, am renuntat la yoga momentan, vreau ceva sa ma oboseasca, sa-mi puna singele in miscare si sa-mi sara inima din piept. Yoga e prea moale, m-am apucat de alergat.
ta ce mai face?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici, vad ca sunteti puse pe sotii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni, am renuntat la yoga momentan, vreau ceva sa ma oboseasca, sa-mi puna singele in miscare si sa-mi sara inima din piept. Yoga e prea moale, m-am apucat de alergat.

Delidana ...las ca viu io la tine si "te rezolv"!

Roxo-boxo, hai, sotieste-te cu noi!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cum ma rezolvi? Vreau detalii ca sa stiu la ce sa ma astept.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

bine, fie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Cum ma rezolvi? Vreau detalii ca sa stiu la ce sa ma astept.

...las' sa fie surpriza!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, sa ne spui detalii !

Delidana, orez, cartofi, paste, mamaliga incerc sa maninc la 2 zile. E bine ?

Pup la grup.

Mergi la inceput