Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, pupa matza din partea mea si cere-i scuze c-am masculinizat-o.

Cami, ne pentru tine si pentru puiul mic.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Promit s-o fac

Mik, ce papi bun azi?

M-am intristat azi putin. Sunt oameni pentru care prietenia nu inseamna nimic. Dezamagesc asa...pt ca se simt ei mai cu motz! Azi am sters o "prietena" de pe lista mea de prieteni. Nu merita sa-mi pierd timpul si sa-mi amarasc sufletul pentru oameni care nu merita! Stiu ca citeste forumul si-mi citeste postarile! Sa fie fericita si sanatoasa si de mine...sa uite!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tzuni imi pare rau c-ai pierdut o prietena dar stii si tu cum e: Rudele ti le da Dumnezaeu, prietenii ii alegi singur. Cu siguranta o sa mai vina si altii in calea ta. Poate ca persoana respectiva iti era doar cunostinta nu si prietena. Asa ca uite un de la mine si nu mai fi suparata. A! si poti veni in Canada si fara sa-ti lichidezi toate bunurile din Ro. Eu te-astept cu bratele deschise.
Cami sunt alaturi de tine si ma sa duci la capat aceasta sarcina si sa-ti ti leutul in brate.
Carmen inca o data multumesc pentru reteta.
Delidana am vazut si eu filmul. Ce tie si viata asta...mama, fata si bunica sa 'cunoasca' acelasi barbat.
Fetelor weekend placut tuturor!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ca tot s-a discutat de filme...tocmai am vazut Click ...merita vazut mai ales in perioada asta de vacanta.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, asa e viatza....asa sunt prietenii...

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, cu placere.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, ma bucur sa te revad. Ti-am dus dorul.
Esti sigura ca faza cu prietena nu e doar o simpla neintelegere? Oamenii mai gresesc....
Eu te astept pe aici sa ma vizitezi. Ti-ai rezervat bilet? Sa stii ca perioada aceea este foarte aglomerata pentru ca in aprilie este Anul Nou Tailandez si multi turisti vin pe aici.

Zuzilici, da si ce barbat...
Mi-a placut si mie Click, foarte haios, in special faza in care dadea sonorul ciinelui mai incet cu telecomanda.

Carmen, am vazut ca ai modificat lista cu zilele de nastere, pe baietei i-ai trecut cu albastru si pe fetite cu rosu. Foarte buna ideea.

Ancadragoman, te si eu.

Roxa-boxa, vad ca piticu' ala de pe creier tot nu-ti da pace.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Am vazut si eu Click exact intr-o perioada cand toate filmele pe care le vedeam se invarteau in jurul ideii: familie si mai putin cariera! Si...ma enervam!

Mephala, da...asa sunt prietenii! Unii... Pacat doar ca eu sunt in stare sa ma fac presh in fata lor ca sa-i ajut, sa-i sustin si ei...

Delidana, astept sa vad finalizata cumpararea apartamentului si incep sa fac demersurile pt vacanta.

Zuzilici, prietena mea din Canada a venit in Romania pentru sarbatori. Ma voi intalni cu ea si vom discuta fata in fata conditiile in care sa merg s-o vizitez. Si te tin la curent!

Mephala, si pe la Iasi ti-am zis ca trec, dar nu ma lasi pana nu slabesti, nu? Slabeste repede !

Revin azi. Sunt la munca.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Haha, Tzuni, egoista de mine a uitat ca tu esti acum bagata pina peste cap in treaba cu casa. Tine-ma la curent. Abia astept sa ne reintilnim.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineatza gagicutzelor!

Delidana, ai dreptate, e greu cu piticii de pe creier, dar asa cum stiam de ieri, 57 e o greutate care nu e "sustenabila" pe termen lung, la mine...nu sunt eu... de-asta am si pus mentinerea la 58, altfel in viitor as putea avea numai porcusorul in dreptul numelui, fiindca as oscola permanent in jurul lui 57, ma rog, undeva peste chinuindu-ma prea mult sa raman acolo. Sa vedem ce-o fi maine dimineata...

BTW, am cumparat humus gata facut din Cora. Il gasesc un pic amar, e ok? Pot sa-l mananc garnitura la friptura de pui sa zicem? Habar nu am ... dar pe tine te stiam cu humusul...

Aaa despre Click, ce mi-a placut. La un moment dat, cand a ajuns filmul in punctul ala naspa, cu el cazut pe strata gata sa moara, uau ce m-am speriat ca se va termina rau. Ma rugam sa nu se termine asa ca la ce mood aveam in ziua aia mi-ar fi ruinat inca o saptamana inainte, un final asa de nereusit...io-s adepta filmelor cu happy end altfel e de rau.... Dup'aia, fiindca Kate e superba, am hotarat ca ea e modelul pe care eu vreau sa-l urmez

viu mai incolo,

Roxa

Mergi la inceput

Roxa-boxa, poti sa maninci humus cum vrei. Eu il ung pe piine, asa ca un fel de pate de ficat vegetal; poti sa faci friptura cu cartofi natur sau piure si pui humus pe post de sos. Doar cu carne s-ar putea sa nu mearga, e cam gretos asa....tu incearca, vezi cum iti place. Cel pe care il fac eu nu este amar, insa humus nu are o reteta fixa ca sa zic asa...depinde de ingrediente...

Mergi la inceput