Nou stil de viatza (118)
Raspunsuri - Pagina 25
khristin spune:
Bonjour, am incheiat si eu o saptamana super obositoare... joi la scoala am avut concert cu clasa a 5, am cantat Père Noël in fata scolii intregi, directiunii, parintilor etc.... stressul cat casa, noroc cu cele cateva fete care faceau parte din cor care au salvat aparentele
....in aceeasi seara sotul a avut petrecerea de Craciun, asa ca am mers la un restaurant pana la vreo 11 noaptea, de a trebuit sa-mi iau liber vineri
...si mi-am dat seama ce bine e stai si sa nu muncesti
...aseara Yasmine a avut si ea la randul ei concert de Craciun la gradinita, si a performat copilul la inaltime Jingle Bells
, o sa incerc sa pun si niste poze mai tarziu.
Crystina, multumim de aprecieri incercam sa le impacam pa toate, casa, serviciu, activitati de unii singuri, uneori e cam challenging cu programul asta hectic
...voi cu ce va mai ocupati? Ce examen trebuie sa dai? Iti tin pumnii...

Mik, merci de reteta, ce alte retete frantuzesti mai stii? Sau poate site-uri? M-ai amuzat oricum cum spuneai ca faci gimnastica ![]()
Delidana, ti-am spus ca-s suparata ca din cauza ca n-am timp de sport din cauza altor responsabilitati, si de aia mi-s frustrata, incerc sa-mi aranjez programul de asa natura incat sa-mi fac si ceva timp pt. mine....dieta n-am inceput, o voi incepe insa, dar trebuie sa o combin cu sport...noroc cu vacanta asta peste 5 zile, cand sper sa ma mobilizez. Mai da ceva idei de sport, please 
Zuzilici, mai esti under the weather sau ti-ai revenit? Pipici Isabelei 
Tzuni, sint convinsa ca vei fi la inaltime la party....petrecere frumoasa iti doresc.
Va pup,
Cristina
noi si poze mai noi
nastad spune:
Buna dragelor!
Am scapat si de conjunctivita(Oana a avut si noi ne-am chinuit sa nu o luam).
Saptamana viitoare sunt foarte ocupata: serviciu, serbare Oana ,vaccin Doruletz,pregatiri pentru Craciun.Nu stiu cand o sa mai intru pe forum, dar o sa incerc cat mai curand( macar sa pun poze de la serbare) .
Cu kg stau bine, stagnez,incerc sa raman la 60 pana dupa sarbatori.
toata gasca!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Tzuni spune:
Va scriu in direct de la chef.
Ii fain...ce sa spun... Sper sa reusesc sa va pun si niste poze.
PS. Am in fata mea o farfurie cu o felie de tort de ciocolata si inghetata de vanilie deasupra. Sa rezist tentatiei? Sa nu rezist....
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
roxana1974 spune:
Tzuni, da-o 'n basca ei de treaba, sper ca ai savurat minunatzia aia....
si acu' buna dimineatza girlz
...si ignoratzi randul de mai sus ![]()
je imi savrez cafelutza de dimineatza, in curand vine cafelutza nr. 2, mai mica decat prima ... mi-am spalat freza si stau c-o masca ... azi am si eu X-mas party..de la ora 5 si tre sa sa ma fac frumoasa
. Pana atuci mai intru...sper...
pupici si o zi minunata tuturor!
Zuzi, multumesc de incurajare ![]()
Delidana spune:
Buna dragelor,
Eu dau raportul azi pentru ca al meu calculator e pe moarte si nu stiu daca si cind voi mai putea intra saptamina care vine. Deci, stagnez.
Tzuni, sa-ti fie de bine. ![]()
Roxana, distractie placuta!
Sigrid, multa sanatate fetitei tale. 
Khristin, iti recomand o ora de alergare, asta daca n-ai timp sa mergi la sala. Nu uita sa faci citeva minute de incalzire inainte si de intindere a muschilor, dupa. Mai poti face si abdomene, acasa, la saltea si chiar
daca ai greutati acasa.
Mik, asta e ideea, sa facem cit mai multa miscare. Super ideea cu abdomenele. 
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Pup, fete dragi.
Crys, merci de idee cu blue-.. Incerc sa-l conving.
Tzuni si eu am zis in gindul meu ca Roxa despre felia aia de tort.
Zuzilici, la gradinita copilasii petrec singuri cu educatoare. Is independenti. Parintii aduc bunatatile si recupereaza tablalele de tort goale. ![]()
Khristin, mishto faza ta cu fetele din cor. Si eu cintam la cor cind eram in general si in ziua cind eram in sala si am ascultat acelasi cor nu mi s-a parut deloc armonios (asa ca un cor de magar).
Sigrid, curaj si rabdare in lupta cu scarlatina. Sanatate micutzei tale.
Eu is bine si ma pregatesc de oarece abuzuri (un tort mai ales). Daca a iesit bine va scriu reteta.
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Multumesc pt incurajari, chiar am nevoie de ele.O sa mai scriu pe marti -miercuri cand ar trebui sa fie mai bine.Pt raport 83.500.
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
ancadragoman spune:
Fetele am intrat si eu sa va salut si maine dau si raportul.
Pup
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Zuzilici spune:
Buna dimineata si eu la cafea.
Sigrid sanatate multa Adelei si tie putere multa sa faci fata. Of! bolile astea ale copilariei...Va pupic pe amandoua si va urez numai bine. 
Tzuni sa-ti fie de bine. Astept poze! 
Roxana petrecere frumoasa si sa ne pui si tu poze.
Khristin mi-am revenit dar Isabella e mai rau. Tot cu nasul infundat este. Mai ai putin si s-a terminat un semestru.
Fetelor mai revin acum chiar ca trebuie sa plec.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica