Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da, cam multa....

Azi am fost foarte obosita, se cunoaste ca e vineri. Am fost la sala ieri si azi si am alergat miercuri. Nu cred ca mai slabesc eu pina luni...

Carmen, sint si eu de acord ca noul raport sa fie in ianuarie si cu ocazia asta sa se inceapa o noua lista, fara porci si floricele, in care sa fim trecute cu greutatea pe care o avem atunci cind raportam.
Ce ziceti?

Tzuni, e greu sa imi dau cu parerea in ceea ce priveste adoptia...suna asa de frumos si nobil insa realitatea cine stie cum e...mai ales pentru un singur parinte. Eu as zice sa te mai gindesti. Nu zic sa renunti ci doar sa te mai gindesti.

LunaNoua, cred ca o perioada de relaxare ar fi nemaipomenita dupa sport. Eu stiu ca se recomanda sa maninci, in special carbohidrati, ca sa reimprospatezi energia corpului.
E foarte rau ca te-ai apucat de o dieta drastica, s-ar putea ca atunci cind renunti la ea sa te trezesti cu kg inapoi si atunci o sa fie si mai depresiv.

Zuzilici, faci cum crezi tu, ma stii pe mine, eu sustin sportul pina in pinzele albe...si inapoi.

Khristin, tu ce mai faci? Tii o dieta anume in prezent sau astepti pina dupa sarbatori?

Roxa-boxa, cum e vremea pe la Cluj?

Ca tot veni vorba de cadouri, eu i-am luat sotului o carte de Stephen King, "Cell". El tot zice sa nu-i iau cadouri insa parca nu pot.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Si eu ii pap obrajorii, de dimineatza pana seara ...dar nu-mi tin de foame.

Cum va petreceti week.?

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Delidana, ma trezesc cu kg in plus si de la diete usoare Nu cred ca tine neaparat de tipul dieta, caci daca te lenevesti si te apuci din nou de proastele obiceiuri, oricand te ingrasi la loc... Stiu la ce te referi.. eu sper sa nu fie cazul. Mizez si pe faptul ca deja nu imi mai apare senzatia de foame, mie care la ora 11 noaptea imi ardea de gretzosenii , si probabil o sa fie un fel de educatie a organismului.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare fete frumoase!
Meniul de azi:
MD - cagea neagra + un ananas mai micut
P - ciorba de varza + ostropel de vita
C - salata verde cu macrou afumat

Weekend placut tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, depunem si noi un pupic pe obrajorii aia dulci!

Tzuni, e foarte nobil gandul tau... Dar si o mare responsabilitate...E de cizia ta...

Weekend placut, fetelor!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragele mele

Gagici, dimineata aia de eram prastie, dupa ce v-am scris la scurt timp m-am simtit mult mai bine. Am mers la job si totul a fost absolut ok, parca n-a fost nimic c-o seara inainte. Am ramas masca, io am zis ca sigur zac 2-3 zile...asa era schema de obicei ... Doar durerea de gat a ramas si acum, in rest totul e ok. Sunt foarte fericita, asta fiindca maine am petrecerea cu colegii de la serviciu...si mi-am propus o tzinuta sexy . Imediat merg cu Serbanica la petrecerea copiilor, vine Mos Tataciun ... de Mos O'Laie v-am zis, nu? si sa vedem ce ne aduce... o sa pun si pozne cand voi avea... va si revin mai incolo cu vesti...

Delidana, la Cluj, ca de obicei in perioada asta, frig si ceatza...

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, natiune!

Sunt, ca de obicei, la munca
Pana spre seara, cand...draga Zuzilici , ma duc la cheful de Craciun al firmei. M-a sunat unul dintre actionarii firmei sa ma "certe" ca eu nu merg niciodata la chefuri si de jena, am spus ca "da, o sa merg". Sper sa fie ok.

Multumesc tuturor pentru parerile voastre referitoare la copil. Incheiem aici subiectul si o sa va tin la curent cu evolutia gandului.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna Dimineata si de la noi!
Tzuni petrecere frumoasa si Be yourself! cu siguranta ai sa-i dai gata. Asa am facut eu la petrecerea lui Florin la care am dansat de n-am mai stiut de mine si-am primit numai complimente. Am impresia ca astia pe aici nu stiu sa danseze nu ca n-ar apercia 'sportul' asta.
Roxana ma bucur ca esti bine si intr-un timp atat de scurt. Sistemul tau imunitar e bine pus la punct. Distractie placuta si tie 'sexoaso' si-asteptam pozne si de la petrecerea ta nu numai a baiatului.
Carmen tu ce program ai azi?
Mik cum a iesit petrecerea de la gradinita? Ceva poze si pentru noi?
Fetelor v-am pupat si weekend placut inca o data.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,

Am intrat sa va zic ca Adela are scarlatina si o sa scriu mai rar , trebui sa stau pe langa ea ca are febra mare si se simte rau,

va pup

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare si de la noi si distractie placuta la petrecerile de Craciun...
Zuzi, Mik, Tzuni,Roxa-boxa si toate cele care mai mergeti pe la petreceri va asteptam cu pozne...

Mergi la inceput