Nou stil de viatza (118)
Raspunsuri - Pagina 23
crystina spune:
Mik, nici io n-aveam nici o idee pana mai zilele trecute cand am hotarat sa ma uit putin pe net..si m-am hotarat sa-i iau (de fapt a si ajuns azi) un cd/mp3 player cu bluetooth pentru noua lui masina (de fapt, noua lui dragoste). Io recunosc ca-s practica rau de tot cu privire la cadouri..asa ca i-am luat cd playerul, se conecteaza cu telefonul si vede cine il suna, poate suna de pe el. Chiar n-ai nici o idee?
mephala30 spune:
Mik,
si
(desigur, frezii)
Crys, copilasii sunt bine.
Am fost azi cu Ius la vaccin si l-am amanat: are putin rosu in gat. Si-l vom trata homeopat.
Si www.totsites.com/totimages/11503/208365-IMG_0790.jpg" target="_blank">Teo e ok...poate putin mirat...:)
Lilly ce mai face? E bine, sanatoasa?
Tzuni, decizia e numai a ta. E ceva prea personal si nu pot sa-mi dau cu parerea. 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
crystina spune:
Carmen, m-ai dat gata cu motanelul falcos! Dragul de el! Si Ius tot asa falcos a fost cand era mic, nu?
Sanatate lui Ius..da, Lilly e bine, e si ea putin racita, foarte putin, dar vad ca totusi cu racelile se face bine de una singura, fara medicamente. Aici, dc mergi la medic, una-doua reteta cu antibiotic.
Daria, tu ce mai zici?
szivarvany spune:
Doamne, ce as mai putea pupaci cupilu` asta atat de frumos, Mephala, e un duuulce si un dragalas si e perfect, alaturi de frate`so, ofcorz
Mi`e dor si mie de un bb mic care sa depinda de mine ...
Cris - merci de intrebare, io`s bine, grasa si pufoasa, iar mandra e plina de personalitate ...
mandra_mea
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
szivarvany spune:
Io`st prezenta, am baut deja cafeluta, ciocolata calda si pepsi 
![]()
Merci de complimente Cris, intr`adevar este inaltuta ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
miag spune:
Mephala, eu m-am hotarat ce pap azi...o bucatzica de obrajor din ala dulce de la Teo...
Daria, vazut pozici cu Giulia....e o dulce...si o frumoasa...
LunaNoua spune:
Neata fetele frumoase [floare]
Eu tocmai am iesit de la dus, de la 30 de min de CARDIO pe bici eliptica. De 2 zile tin un regim drastic, sunt la a 3-a zi .. si dimineata am avut cu 2 kg in minus !!!! Abia astept sa vad cat o sa raportez luni.
Cine stie ce e indicat de facut imediat dupa ce facem sport?
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1