Nou stil de viatza (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, io cred ca Delidana noastra vrea sa ne calugarim!

Si io care ma gandesc s-o vizitez... M-o fugari prin toata Thailanda in ideea c-o sa mai slabesc...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Sigur ca da, Tzuni, las' ca vezi tu....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

ce nebuna esti Tzuni! Io cred ca Delidana o sa alerge cot la cot cu tine si daca ar putea m-ar fugari si pe mine...
Dar sa stii ca tot nu te iert. De ce i-ai dat cu Flit!!! individului?
Delidana multumesc de incurajari. Cand imi spui ca trebuie sa merg de 5 ori la sala sau chiar mai mult incep sa dau inapoi ca racul. Oricum am s-o iau usurel. Primul pas ar fi sa ajung la gym si sa-mi fac abonament.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzilici, eu cind m-am apucat de slabit imi faceam planuri ca in 3-4 luni o sa fiu o supla si uite ca mi-a trebuit mai mult de un an. Cel mai bine e sa nu-ti faci planuri din astea ci sa incepi si sa te tii de treaba. Odata ce faci din sport un obicei iti va fi mult mai usor sa slabesti si sa te mentii. Nu se stie niciodata, unele slabesc mai usor altele mai greu, nu este o regula, poate ca tot ce ai tu nevoie sint citeva luni bune de "tras" la sala, o alimentatie santoasa si gata, faceti loc pentru noua Miss Zuzilici!
Anunta-ma cind iti faci abonament si ce program urmezi. Imi amintesc ca si eu tot de sarbatori m-am inscris la sala, chiar la sfirsitul anului 2003 mi-am facut abonament si am inceput pe 5 ianuarie 2004, parca. Haide, curaj, eu te sustin!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Si eu fac galerie pentru fetele care au timp de sala !

Raport : 52,100, adica numai 300g pierdute. Rau !

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscuitei cu scortisoara
- peste la cuptor si ratatouille (mincarica de legume). un iaurt
- salata de crudidati. o felie de jambon. un fruct

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Miss Zuzilici hai sa-ti explic: nu-s chiar atat de disperata incat sa accept orice barbat in viata mea! Ca-s patita, stii tu... asa ca mai bine stau cuminte pana o fi sa vina EL. Asta nu merita atentie. E un smecheras care crede ca ma impresioneaza cu banii si atitudinea de macho. Nu c-as fi cu mari pretentii, dar nici chiar asa...

Mai Mik, de cate ori iti citesc meniul zilei, salivez! Cand ai timp si de gatit?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, pestele e pregatit de simbata, idem mincarica de legume. restul fac pe loc.

Tot pentru Tzuni : nu ma pricep le sfaturi de inima albastra, da' mi se pare ca faci bine. E acelasi care ti-a lasat acrea de vizita si ai rupt-o ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mik

Tot pentru Tzuni : nu ma pricep le sfaturi de inima albastra, da' mi se pare ca faci bine. E acelasi care ti-a lasat acrea de vizita si ai rupt-o ?

Mik.

...nu, ala era altul! Dupa ala plangea Delidana!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, eu zic sa incerci electrostimularea. Dar sa stii, prea multi cm nu se vor duce si odata ce intrerupi, dupa un timp, reapar.
Dar....electro plus o dieta sanatoasa = slabit.
Sau, cum te sfatuiesc si fetele: sala + dieta sanatoasa (si cu mancare mai putina) = slabit garantat.

La teorie sunt buna, sa ma vezi din ianuarie cum pun in aplicare dietele sanatoase!!!

Lunanoua, o sa treci peste starea de proasta indispozitie.

Mik, si eu sunt 'fermecata' de meniurile tale.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by Mik

Mik.

...nu, ala era altul! Dupa ala plangea Delidana!

_

Sper sa nu citeasca si sotul Delidanei ca cine stie ca concluzie mai trage. Cat despre ea ... cu siguranta o sa te alerge toata Thailanda.
Imi place cum gandesti si sper ca iubirea vietii tale s-apara-n calea ta cat mai curand.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Mergi la inceput