Nou stil de viatza (118)
Raspunsuri - Pagina 12
khristin spune:
Hai ca se vede treaba ca se apropie vacanta cat de curand din moment ce am inceput sa postez asa des
...de-abia astept sa mai apuc sa ma mai odihnesc un pic c-am tinut-o numai in priza pana acum...
Delidana, multumesc de primire, tu cu ce te mai lauzi? Tot asa sportiva esti? Cum merge scoala? Ce mai citesti? Eu trebuie sa recunosc plina de regret ca le-am abandonat pe amandoua si nu de voie, din pacate 
Zuzilici, ca sa-ti raspund la intrebare, fireste ca ma enerveaza scumpii mei elevi, si-nca cum uneori
, dar comparativ cu munca in companie, tot copii mici raman
...acum am inceput sa ne obisnuim unii cu altii din septembrie si nu mi se mai pare asa obositor....desi uneori e cam stresant si destul de mult de lucru (incomparabil cu ceea ce e in RO, din punctul de vedere al planificarii zilnice, evaluarilor)...eu zic ca se merita, daca iti place sa lucrezi cu oamenii in loc de ordinateur
, merita sa incerci macar... nu mi-ai spus ce face Isabella, tu te-ai intors la scarbiciu deja?
Crystina, ce mai faceti voi? Si draga de Lilly ? 
Tzuni, salutari si tie
, si speri sa treci cu bine de hopul de care ziceai.
Carmen, mai pune poze cu mititeii tai reusiti ![]()
Va pup acum,
Cristina
noi si poze mai noi
mephala30 spune:
Dau
in dimineatza asta.
Mai e cineva?
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Tzuni spune:
Mephala, primesc eu cafeaua. 
Is pe fuga si inca...stresata!
Da' am intrat sa va salut si sa va povestesc ca ma tot streseaza un nene de ceva timp...cu avansuri insistente, desi i-am explicat asa, mai pe ocolite, ca nu ma intereseaza. Ieri l-am repezit putin si i-am spus sa nu ma mai trateze ca pe o pustoaica, pt ca am trecut de 30. Si el ce-mi spune? Ca-i plac femeile cu o "veselie matura" si ca eu fac parte din categoria femeilor care nu imbatranesc, ci devin tot mai frumoase odata cu trecerea anilor! Si ce m-am gasit sa-i raspund? : sa ma caute cand oi fi pe patul de moarte ca sigur atunci oi fi la apogeul frumusetii mele
Doamne iarta-ma!
Sa aveti o zi faina ca mine la 80 de ani! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Sabina spune:
Eu suuunt:)
Hai sa o incurajez pe Luna Noua.
Daria mica simte ca tu ai alte ganduri si vrea sa iti atraga atentia. Asta e, o mama trebuie sa se dedice copilasului nu numai fizic, ci chiar si psihic.
Eu la fel patesc.Cand am cel mai mult de lucru, sau vreun eveniment important pt cariera, Sofia devine mofturoasa, razgaiata, plina de toane....sau se mai si imbolnaveste ![]()
Cred ca e normal ca ei sa simta tot cegandim noi.
Asa ca fii linistita, ca e o perioada care va trece, si nu faci nimica gresit....
Crystina, Sofia e bine, dar nu merge la gradi, cel putin pana in ianuarie. Mie imi pare extrem de rau :( .Nu a racit ca anul trecut, au fost incomparabil mai usoare bolile astea 2, dar sotul meu a zis ca nu risca de Sarbatori sa fie fata bolnava.
Tzunii...mai e putin si se rezolva totul:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
tot pt Tzuni:
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Tzuni spune:
Sabina, nu rade, ca-i grav! ![]()
Ia vedeti ce-am gasit azi rasfoind presa:
SLABESTE 7 KG PANA DE CRACIUN!
Sarbatorile de iarna sunt un adevarat inamic al siluetei. Pentru a nu fi nevoiti sa schimbam toata garderoba imediat dupa Anul Nou, e bine sa scapam de kilogramele in plus inainte de mesele copioase luate in familie. Regimul Scarsdale este cel care ne ajuta sa pierdem 7 kilograme in doar 14 zile.
Este o dieta restrictiva, dar nu foarte greu de tinut. Trebuie doar sa nu va aruncati asupra platourilor pline imediat dupa incheierea celor doua saptamani de chin pentru a nu suferi de tulburari digestive grave. Asa ca incercati de Craciun sa gustati din toate cate putin.
REGULI DE BAZA
Pentru a obtine rezultatele dorite trebuie sa aveti grija sa urmati exact meniurile indicate. Nici o abatere de la regula nu va fi trecuta cu vederea, deci finalul nu va fi cel asteptat. Trebuie sa renuntati complet la orice picatura de alcool. Daca nu rezistati intre mese fara o mica gustare, incercati sa mancati doar morcovi si telina, fierte si fara prea multa sare. Singurele bauturi permise sunt cafeua si ceaiul - fara zahar - apa minerala si sucurile dietetice. Salatele nu trebuie asezonate cu ulei, maioneza sau alte sosuri. Puteti folosi mustarul, otetul si sucul de lamaie pentru a da gust. In ceea ce priveste legumele permise - printre care nu se numara cartoful, mazarea sau lintea - trebuie preparate fara unt, margarina sau alte grasimi. Carnea trebuie sa fie foarte slaba, fara nici un firicel de grasime. Indepartati pielea de pe carena de pui sau de curcan.
NU SCHIMBA NIMIC
Chiar daca nu este necesar sa mancati tot ce e trecut pe lista, nu e deloc bine sa inlocuiti cu un aliment nepermis. Aportul zilnic de calorii trebuie sa se incadreze intre 850 si 1.000 si se poate ajunge pana la 1.200 in perioada de mentinere. Evitati supra-alimentarea. Nu este recomandat sa urmati acest regim mai mult de 14 zile. Daca in acest interval nu ati atins rezultatul dorit, faceti o pauza de doua saptamani, apoi reluati regimul.
Micul dejun (valabil In fiecare zi)
o jumatate de grepfrut, o jumatate de cana de ananas taiat bucati sau o jumatate de mango, sau o felie mica de pepene galben
o felie de paine integrala
cafea sau ceai fara zahar, lapte, frisca sau miere
Luni - Pranz:
felii de carne rece: porc, pui sau curcan
rosii fierte sau inabusite
cafea, ceai, apa (minerala, plata)
Cina:
orice fel de peste sau fructe de mare salata asortata din legume si verdeturi
o felie de paine integrala toast
grepfrut
cafea, ceai, apa
Marti - Pranz:
salata de fructe, orice combinatie
cafea, ceai, apa.
Cina:
carne slaba la gratar
rosii, salata verde, telina, masline, varza de Bruxelles sau castraveti
cafea, ceai, apa
Miercuri - Pranz:
salata de ton sau de somon cu lamaie
grepfrut sau pepene galben
cafea, ceai, apa
Cina:
friptura de miel fara grasime
salata de rosii, castraveti, telina si salata verde
cafea, ceai, apa
Joi - Pranz:
doua oua fierte
branza de vaci, fara grasime
rosii taiate sau inabusite
cafea, ceai, apa
Cina:
pui inabusit sau la gratar
spanac, ardei verde, fasole
cafea, ceai, apa
Vineri - Pranz:
cateva felii asortate de branzeturi
spanac
o felie de paine integrala
cafea, ceai, apa
Cina:
orice fel de peste
salata asortata din legume proaspete
cafea, ceai, apa
Sambata - Pranz:
salata de fructe
cafea, ceai, apa
Cina:
friptura de pui sau curcan la gratar
salata de rosii si salata verde
grepfrut
cafea, ceai, apa
Duminica - Pranz:
carne de pui sau curcan la gratar
rosii, morcovi, varza gatita fara grasime, broccoli sau conopida
grepfrut
cafea, ceai, apa
Cina:
carne de vitel fiarta, fara grasime
salata de telina, castraveti, salata verde, rosii
varza de Bruxelles
cafea, ceai, apa
INDICATII
Este recomandat sa gatiti mancarea cu diferite condimente, pentru a da gust. In a doua saptamana de dieta, se repeta acelasi meniu din fiecare zi.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Buna fetelor,
Zuzilici, eu nu zic sa nu folosesti masina de electrostimulare (chiar, cum arata, mai exact?) insa iti voi da argumente in favoarea practicarii sportului:
1. Pune tot singele in miscare si de asemenea multi muschi (unii pe care nu stiai ca-i ai), mai ales daca te apuci de aerobic, alergat sau 
2. Vei avea mai multa energie. Stiu ca pare greu de crezut insa eu de multe ori ma intorc de la sala mai vioaie si mai bine-dispusa decit la dus.
3. Pot sa zic ca mi-am luat adio de la durerile menstruale, eu care inainte eram cu calmantele dupa mine de fiecare data. Daca insa nu mai practic sportul cu regularitate, acestea se intorc. Ciudat, nu?
4.
dau o forma definita bratelor si tonifiaza muschii.
Tu de fapt stii toate astea dar vrei sa te convinga cineva sa te reapuci de sala. ![]()
Acum spune-mi tu, ce face masina aceea de electrostimulare? Sa comparam....
LunaNoua, capul sus! Si eu am momente in care imi vine sa las totul balta si sa-mi comand o pizza, numai asa de ciuda.
Perioadele astea depresive vin si trec, noi sintem alaturi de tine. 
Khristin, incerc sa fiu tot asa sportiva (in general vorbind), fac miscare sustinuta cam de 3 ori/saptamina.
Acum citesc "The Witching Hour" scrisa de Anne Rice, are citeva sute bune de pagini (daca nu chiar o mie
), mai am putin si o termin.
Tzuni, sa nu-mi spui ca te bate gindul sa tii dieta pe care ai postat-o. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Zuzilici spune:
Buna dimineata! Accept si eu cafeaua cu draga inima si pentru prima data in 3-2 saptamani o beau cu lapte. Bleah! Parca nu mai imi place cu lapte, cred c-o sa-mi fac alta cafea simpla.
Khristin, Isabella e o scumpa care creste asa de repede de nu-ti zic. Are deja 2 dintisori, am trecut si de faza cu durerile de urechiuse din cauza gaurilor de cercei, mancam numai cand vrem si doar ce ne place, iar mai nou aseara am plecat la plimbare prin casa. A inceput sa paseasca binisor dar trebui tinuta de manute. Inca mai tragem cu raceala care nu prea se da dusa si s-a transformat din runny nose in tuse. Dar in rest sunt o fericita cuasa copil cuminte.
Eu am fost la munca doar provizoriu pentru cateva saptamani deoarece au avut nevoie de mine. Acum stau cu Isabella si ma pregatesc de Craciun.
Va pupic pe-amandoua (mai mult pe Yasmine) si va urez o zi usoara si-o vacanta pe cinste. Ce planuri ai vacanta asta?
Delidana ce-am citit eu de bine despre masina suna cam asa:
1. iti salveaza timp deoarece 45 min de electo = 4-5 ore de fitness continuu
2. rezultate rapide fara un efort prea mare din partea mea
3. remodelarea corpului dupa cum iti place
Si uite cam asa arata: http://www.ultratone.co.uk/futura_range.htm
Tzuni da, vad ca stii sa dezamorsezi orice persoana care se apropie de tine din alte motive decat cele profesionale. De ce? Am inteles ca l-ai respins dar nu stiu exact motivul pentru care ai facut-o. ![]()
Revin.
Carmen de la tine ma asteptam la un raspun mai pozitiv. Chiar nu se merita sa fac electrostimulare????
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Zuzilici spune:
LunaNoua sa stii ca toate am trecut printr-o faza de genul asta. Imi pare rau ca printesa ta se comporta ca o rasfatata dar asta-i viata. Asa am facut si noi cu parintii nostri.
Sper doar sa treaca faza asta cat mai repede.
[/blue]
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica
Delidana spune:
Zuzilici, eu nu m-am prins cum e aparatul acela...cum se aplica pe corp adica. 
2. rezultate rapide fara un efort prea mare din partea mea
Cred ca aici de fapt e buba. Tu vrei sa slabesti dar fara sa depui efort. Eu iti spun ca daca vrei sa scapi de surplus va trebui sa depui foarte mult efort, va trebui sa mergi la sala de 3-4 (sau chiar 5) zile pe saptamina si sa stringi din dinti cind vei vedea cum cei de linga tine maninca toate prostiile din lume (junk-food, inghetate, chipsuri, etc.) Intr-un cuvint, va trebui sa faci niste sacrificii. Eu zic ca poti, trebuie doar sa vrei cu adevarat. Odata ce-ti pui ideea asta in cap nimeni n-o sa te mai opreasca. Insa trebuie sa vrei!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie