Nou stil de viatza (118)
Raspunsuri - Pagina 11
miag spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Inca mai dezbat ideea mental. Sa-mi iau un aparat sau un abonament la sala??? Voi ce parere aveti?
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png
abonament la sala...cred ca te vei simti mai motivata sa te tii de treaba daca te duci la sala si vezi ca si altii fac sport...acasa, cu siguranta vei gasi mereu altceva de facut....iti spun din proprie experienta
Delidana spune:
Zuzilici, si eu votez cu sala. Acolo daca te duci stii ca trebuie sa "muncesti" pe cind acasa trisezi, tentatiile sint mai greu de evitat. Cu cine o lasi pe Isabela?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Pt raport 83.700, ma mir si eu ......ca dieta nu prea am tinut.
Zuzulici imi pare rau ca dieta nu a dat rezultate, offff kg astea , nu scapam noi odata de ele pt totdeauna?O iesi soarele si pe strada noastra....
Mai fetelor ce ne facem ca vine Craciunul si atunci sa vezi purcei pe masa si pe lista , cine are de gand sa tina regim ????Delidana tu cum faci de sarbatori?
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
Zuzilici spune:
Fetelor s-ar putea sa ma fi pripit. E posibil ca sa fi luat
doar pentru ca am acumulat lichide din motive de rusi, care au si venit dealtfel.
Sigrid asta este. Sigur o sa dau si eu jos pana la urma. Ma bucur nespus pentru tine. Felicitarile mele.

Miag unde m-ai adaugat??? Care mess??
Delidana puteam sa jur c-ai sa-mi recomanzi sala. Dar acum daca tot am deschis subiectul hai s-avem si-o mica dezbatere pe tema asta. Care ar fi dezavantajele majore pentru care sa nu folosesc masina de electrostimulare, ca eu pana acum am citit numai de bine. ![]()
Carmen tu inca n-ai voie sa te sochezi. Cat alaptezi sa nu te-aud cu diete shoc, ok?
In alta ordine de idei vad ca mi s-a intors raceala. Tocmai am crezut c-am scapat de ea dar n-a fost sa fie.
Asa ca-s dinou pe ceaiuri calde cu miere si lamaie, portocale si hapuri.
O zi buna tuturor si sanatoasa ca-i mai importanta decat orice.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;47;1;1/c/85.4/t/60/s/86.6/k/d63b/weight.png
Mik spune:
Zuzilici, iti doresc multa sanatate.
Eu nu prea cred in electro-stimulare. E drept ca n-am incercat. daca as avea timp, as face sport. Am zis ! Tu alegi cum poti mai bine.
Eu nu m-am cintarit azi-dimineata, o voi face miine.
Meniul de azi :
- cafea si croissant
- ratza cu nates (acelasi de ieri). un iaurt
- salata verde, cruditati si o felie de jambon. un fruct
Va pup pe toate.
Zuzilici spune:
Alipiticot multumim de aprecieri.
Dar poze cu muschetarul tau pe unde putem viziona?
Zuzilici
Elefantica
mephala30 spune:
Zuzilici, daca zici ca tre sa-ti vina rusii...eu zic sa te iertam de
. Mai ales ca te-ai tinut de dieta saptamana trecuta.
In alta ordine de idei, iti doresc multa sanatate.
Despre electrostimulare, sa-ti zic si eu din experienta mea: e dureroasa si te scapa de cativa cm pentru o perioada...nu definitiv.
....
referitor la diete-soc, mai am rabdare vreo doua luni. Apoi abordez una, doua....
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
an-k spune:
Eu vreau porcu' am 82,5
, de azi am inceput SB! si am fost si la sala o ora le-am rupt aparatele de ciuda
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Zuzilici spune:
Mephala saru'mana de oferta
dar cred c-o sa se cam supere celelalte fete sau o sa ceara si ele acelasi 'regim'. E vorba totusi de un kg. in plus dar lasa ca dupa ce pleaca 'rusi' sigur am sa primesc o floare.
Meniul meu de azi:
Md - cafea neagra + o portocala
G - paine prajita cu gem de gutui + ceai cu miere si lamaie
P - salata de varza cu pastrama de miel + o portocala
C - salata verde cu piept de pui
Zuzilici
Elefantica
LunaNoua spune:
Delidana, la mine 2 porci ... ma asteptam
.. cum numai in mese si sarbatori am dus-o se vede ...
Azi sunt in plina depresie. M-a pleznit si plansul. Am o gramada de planuri, de idei, vreau sa mai fac si eu un banut sa avem pentru sarbatori, si uite ca nu pot
. Ajung la sfarsitul zilei si imi dau seama ca nu am facut decat sa sclavagesc dupa Daria, care e plina de fitze si e capoasa rau de tot, capricoarna adevarata. Face doar ce vrea ea, mananca doar ce vrea ea, si nu ar fi nici o problema in asta, dar sa faca mofturi dupa ce o sa fie in stare sa mi le si ceara !!!
Acum face mofturi si refuza ce nu vrea, dar ce vrea.. nu stiu, si prin urmare, ajung sa incerc toata ziua sa o multumesc
, iar eu .. pe ultimul loc.
S-a dus incolo sportul, s-a dus dieta.. mananc ce gasec, pe apucate... si plus de asta, nici nu fac nimic din ceea ce as avea nevoie 
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1