Copilasii din 2002 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

I-am luat Salin. Sper sa ne ajute, ca si eu sunt cu moralul la pamant... Va spun daca a mers.
Multumesc de urari si incurajari, sper sa fie bine. As vrea sa il tin acasa pana luni, dupa care cred ca nu mai pot... Vom vedea, va doresc multa sanatate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am si eu 5 min inainte sa plec la gradi!!!

Nicoleta sanatate lui Stefan!!! Sunt rele racelile astea dese...dar...eu cred ca sunt necesare pt imunitatea ulterioara...Ei la gradi au fiecare canita lor din care beau??? La gradi unde lucram eu in Ro erau la comun toate...

Karina, pupici lui Bogdan!! Cand vin de la gradi o sa ma uit si eu pe poze...acum sunt pe fuga...

Eu cred ca inaltimea la varsta lor nu este deloc relevanta (decat in ceea ce priveste sanatatea)...Copiii mai ales baietii cresc in salturi foarte diferit la maturitate si abia atunci se poate "determina" inaltimea finala...iar cel mai important este bineinteles mostenirea genetica (daca are cu cine sa semene inalt sau scund...)

Acum sunt foarte multi factori care le influenteaza lungimea...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multa sanatate bolnaviorilor!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

La multi ani Bogdan!, cu intarziere. Karina sa-ti traiasca puiul, sa fie mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Sunt extrem de "prinsa" la birou si nu mai reusesc sa intru pe forum.
Astazi abea am reusit sa va citesc, si la cat sunteti de prolifice n-a fost usor.
Referitor la greutate/inaltime -Rares are 1,12 ;i 21 kg. Pare mare, dar altfel ii innumeri coastele. Are oasele destul de mari.
Suntem inca relativ sanatosi, chiar daca are niste mucisori, noi luam zilnic Eurespal ca sa tinem mucisorii sub control, cred, ca de trecut nu ne trec.
Acum ne pregatim de petreceri si serbari: vineri vine mosu' la mine la birou, duminica mergem la o petrecere la o colega de gradinita, iar pe 19 dec. este serbarea la gradinita. El va fi fulgul de promoroaca si are o poezioara pe care o to repeta foarte mandru de sine. Apoi imi declara plin de el ca el zambeste cand spune poezia, in timp ce Gigel, Costel, etc. au fete incruntate

Sanatate lui Stefan si tuturor bolnaviorilor. Intr-adevar este foarte greu sa-l tii acasa cand nu ai cu cine; si noi suntem in acceasi situatie de cand bona noastra s-a imbolnavit foarte rau.

Nicole, daca se poate vreau si eu parola pentru albumul comun al copiilor.
Va pup,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va pupicesc si eu si pe voi si pe puiutii vostri!
V-am citit toate mesajele si acum ma delectez cu noile poze din albumul nostru comun! karina, inca o data, sa-ti traiasca baiatul ca tare frumos e! Si ce bunatati pe acolo. Si torturile frumoase si, cred, foarte bune!!
Nicoleta, imi pare rau ca nu se mai termina cu problemele lui Stafan, dar vorba Karinei, daca ai cum, fa tot posibilul si tine-l acasa dupa serbare! Faceti front comun, azi unul, maine altul si tot asa!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani cu intarziere, Bogdan!Sa fii sanatos si sa te fereasca Dumnezeu de rele!Nicoleta, numai bine lui Stefan!Noi suntem bine, maine vom merge la petrecerea de Mos Craciun organizata de firma sotului, Liviu nici macar nu stie, ca daca stia era vai de noi . Si asteptam sa vedem masina pe care o va primi.LUi i se pusese pata pe un BMW de metal caruia i se deschid usi, capota si pportbagaj, insa nu au vazut prin Metro sau Careffour asa ca se pare ca va primi o masinuta mai mare cu telecomanda.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Intru de acasa pe fuga mare... Vesti proaste, bona se pare ca este si ea bolnava, nu cred ca va veni maine, cred ca il vom duce la gradi de la 10 pana la serbare... Este mai bine Stefan, dar tot mai suiera din cand in cand...
Katty, cu cine sa fac front comun? Sotul meu isi va lua vineri liber, nu stam in acelasi oras cu parintii nostri, ei lucreaza toti... Bona, ai citit... Sper sa imi pot lua joi concediu sau liber. Maine va fi sau nu va fi de pomina...
Sinzi, sa fie dese racelile, dar nu cu manifestari astmatiforme... ca ma apuca frica! Cat despre inaltime, ma mai sperii si eu, stii cum este, stii teoria, dar cand vezi ca altii sunt asa sau altfel,nu poti sa nu te intrebi daca al tau este ok.
Lucia, sa ne spui cum a fost cu cadoul... Stefan a primit 2 masinute mai mici, o remorca (astea sunt un set) si un puzzle 3 in 1. I-au placut toate. Si tinand cont ca auprimit cadou peste 50 de copii ai angajatilor firmei la care lucram, nu mergea cu listuta de cadouri individualizate.
Mai stau putin si ma duc sa pun Salinul in priza, asta seara a stat Stefan si i-am pus sare pe piept timp de 20 de minute, ii mai pusesem si dupa-amiaza, sper sa fie bine, mi-e frica de ziua de maine totusi, poate ma credeti mama denaturata, dar nu pot mai mult, mi-e frica sa nu fortez nota la serviciu, joi sper sa reusesc sa imi iau liber, apoi va fi si vineri acasa sotul, mai este si week-endul... Nici pe bona nu o pot chema bolnava. Ce sa fac?
Nicoleta

Mergi la inceput

Nicoleta, si eu tot mama denaturata!!! hihi...Si eu l-as duce pe David la gradi...aici cel putin nu ii primeste decat daca au febra sau ceva contagios... (adica bolile copilariei). Bine macar ca ii invata sa tuseasca in cot si nu in palma!!!!
Cat despre manifestarile astmatiforme...am trecut si noi prin asta, din fericire de mai bine de un an nu am mai avut nici o pb!!!
Uite noi avem asta:
http://www.walgreens.com/store/product.jsp?CATID=100288&navAction=jump&navCount=0&skuid=sku316092&id=prod16092
in care se pune sare (de preferabil de mare ) si apa si optional o subst mentolata care il ajuta daca are muci si ii e greu sa respire si calmeaza tusea...E foarte bun si foarte simplu!!!

Lucia, si noi am facut prostia sa ii punem un cadou sub brad (impachetat desigur) si acum ne intreaba in fiecare dimineata de mii de ori daca e Craciunul si daca poate sa deschida cadoul...si daca este masina de facut inghetata acolo!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Karina, e frumos foc Bogdan si tortul tare dragut!!!!

:
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Si tot eu:
Katty, imi place tare mult poza asta!!!:
http://new.photos.yahoo.com/copiii_din_2002/album/576460762316789793/photo/294928803135271185/36

:
Imagini...fotografii

Mergi la inceput