Copilasii din 2002 (30)
Raspunsuri - Pagina 27
light spune:
Khristin bine ai revenit. V-am vazut pozele, sunteti doua frumusele, mamica si fiica. Si la noi e vreme de primavara, pe de o parte poate e bine, ca putem sa ne plimbam mai mult afara dar pe de alta parte, nu vreau sa ma gandesc la ce va urma la vara si in viitor cu clima asta.Nicoleta, sa dea Domnul ca STefan sa stapaneasca SANATOS patinele si sa le poarte cu placere cat de mult.Gabrielaghe bine ai venit, iu urez sanatate lui Mathew, sa se faca bine rapid si sa nu se mai imbolnaveasca.Si noi luam singulair, de un an si o luna, Liviu are astm alergic si suntem in tratament. Ideea e ca e posibil sa terminam si noi cu singulairul, insa avand in vedere ca o data la 2 luni eram la usa doctoritei noastre pentru diverse probleme, m-am cam saturat sa il duc la doctor si atunci cand nu e cazul, asa ca nu ne-am mai dus de data asta doar pentru a intreba ce facem cu singulairul. La primul control medical, daca e bine, sper sa nni-l scoata.
sinzi_ana spune:
Khristin am apucat si eu sa vad pozele...tare dulce printesa ta!!! si ce rochite are!!!
Gabbriela, ce mai face Julian? e bine?? cum mai e la gradinita???
Nicoleta, sa ne povestiti cum a fost la patinuoar...Si eu l-am dus pe David anul trecut dar nu prea s-a tinut bine pe patine!!! hihi...
Avem si aici, dar pt ca sunt atatea sporturi de vara care te tenteaza si am avut experienta cu patinajul anul trecut nu m-am gandit sa il duc...
Lucia, macar eu nu am de ce sa imi fac griji aici e cald oricum vara...bine ca exista aerul conditionat!!!
Dar imi aduc aminte ca si acum 2 ani a fost o ianuarie foarte calduroasa dupa care a nins f mult in februarie!!!
Si noi ne bucuram de vremea asta (respirabila) si iesim cat putem pe afara!!!)...
David e mucios, si vad ca a inceput si el sa tuseasca!!! La gradinita toti copiii sunt asa...uf...pana si pe mine m-a prins un pic!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
gabrielaghe spune:
Buma fetelor, ce bine imi pare ca exista acest forum, cind am timp, asta fac.
sinzi ana ce aproape locuim , cind am ajuns in florida am stat la o fam. in Holloyood , stiu ca e o mare comunitate de rom. acolo, mai mergem la Miami Beach , ultima data am fost la spec cu Doru O ctavian Dumitru la rest. Trans. poate ne vedem vreodata, cine stie.Cu Matthew am ajuns iar la doctor tot facea febra, i-au facut acel test in git si a iesit pozitiv, asa ca au trebuit sa-i faca o injectie in piciorus, l-am pregatit eu i-au spus ce urmeaza dar va dati seama a inceput sa plinga, dar acum e bine speram sa nu ne mai intoarcem asa repede la doctor.Ieri am fost si i-am luat un avion, e incintat de avioanele care merg cu telecomanda, ii plac trenurile(thomas), dinozauri, ii place sa deseneza, . In fiecare seara avem citim el primul, incepe sa recunoasca cuvinte si citeste propozitii scurte si eu trebuie sa-i citesc 2 carti, sau 2 povesti . E un copil f. intelegator f. diferit de fratele lui.i-AM FACUT SI LUI UN PROGRAM MARTI SEARA NE PREG. PTR. A DOUA ZI DE GRADINITA, INVATAM cuvinte noi, dupa ce venim de la grad. trebuie sa traseze , si sa scrie litere, cuvinte mici . As mai sta dar cred ca s-a sculat mai vb.Sa aveti o zi buna
gabriela(am si eu o intrebare:cum sa-mi fac un albun, tot incerc si nu reusesc)
sinzi_ana spune:
Gabriela incearca sa faci pe webshots http://www.webshots.com/ (mie mi se pare cel mai usor)...
Cand mai aveti drum pe aici sa nu ne ocoliti!!!!
Acum ati inceput gradinita?
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Gabbriela spune:
julian se lupta cu flus i puroi in gat :(.. eu le fel.. cu flu si cu invaatu.. sorry ca sunt absenta.
Multa sanatate la toata lumea.
PS: Gabi vezi pe YM - ti-am dat parola de la contul comun de poze si explicatii cum sa procedezi. Sanatate lui MATTHEW.
zi buna si sanatate la toata lumea!
Poze unde scrie la semnatura 7 la mine --- gasiti poze recente cate doriti de multe
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
gabrielaghe spune:
Buna, am putin timp , matthew inca doarme a inceput sa se simta mai bine cu toate ca mi-a spus ca-l doare dingia , nu stiu ca e timpul sa-i mai iasa o masea (v-a trebui sa citesc despre asta), i-am dat putin tylenol, si a adormit , de miine iar la gradinita.
sinzi ana chiar as dori sa ne vedem nu stim cind mai ajungem pe acolo, sintem ocupati cu casa, speram sa terminam curind cam intr-o luna, si apoi sa ne gindim la distractie dar cind vom ajunge acolo te anunt poate ne intilnim
Matthew merge la gradinita de la virsta de 4 luni, eu lucrez tot la gradinita si am fost nevoita sa ma intorc , nu puteam sta acasa prea mult asa ca l-am luat cu mine.Eadevarat ca s-a cam imbolnavit e vb. de comunitate dar i-a mers f. bine. Acum e la pre-k si academic e pregatit sa mearga la scoala.Trebuie sa merg la school choice sa-l inscriu la inceputul lunii feb.e f. incintat ca o sa mearga impreuna cu fratele lui( andrei este in cls. a 4a).Cel mic al tau merge la gradinita, cum e?
Nicole m-am uitat pe YM la adresa ta , n-am vazut nimic unde exact sa ma uit, nici o probl. vb. o sa mai incerc mai tirziu sa ma uit , poate n-am inteles bine, e ok.Cum te mai simti , dar Julian e mai bine, aveti grija de voi, mai vb. si o sa mai incerc sa vad ce fac cu albumul.Va pup, gabriela
Cristina_C spune:
Salutari tuturor!
Am intrat in mod special s-o felicit pe Katty pentru premiul I obtinut de Robert-Andrei la AT_Piticilor. Si felicitari si celorlalti participanti, daca au mai fost printre copilasii de 2002.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Nicoleta spune:
Katty, felicitari!
Gabriela, bine ati venit!
Stefan este bine, am fost sambata si duminica la patinoar. Se tine bine pe picioare (nu ii fug picioarele de sub el adica), ii place, dar nu stie sa alunece singur. Il tragem noi, si cum nici eu nu stiu, ieri am intrat cu el cu ghete in picioare. A fost ok, a fost vreme frumoasa.
Ne-a facut o amica poze. Daca nmi le da, vi le arat.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Noi avem liber azi (ziua lui Luther King) asa ca avem zi de voie!!!
De cum l-am "laudat" eu pe David ca nu prea face "teme"...si ieri s-a apucat singur ca picteze, sa faca puzzle (ca asa a vrut) si a stat concentrat sa il faca singur...
Gabrielaghe, si eu tot la o gradinita predau si David e cu mine. E o gradinita montessori si lui David ii place foarte mult (ca si mie de altfel). Noi de abia acum in feb implinim 4 ani si nu suntem pregatiti de scoala inca...
gabrielaghe spune:
Buna seara, ce repede a mai trecut si weed-end-ul asta.Nu am facut mai nimic, cumparaturi mincare si incercam sa terminam cu treaba prin casa(sintem la stadiul de vopsit)speram ca intr-o luna sa terminam.Chiar daca a fost sarbatoare astazi noi am avut gradinita deschisa , nu prea am avut multi copii, e bine cind e mai liniste
Sinzi ana eu sint la o gradinita 9BOBBIE NOONAN) CARE ARECENTRU LA cHICAGO, sint mai multe pe coasta de s-w este si o sc. pina la cls. a 8 a, imi place aici iar lui matthew ia mers f. bine( este o grad. cam stricta cu multe reguli, ceea ce-mi convine ptr. el).se simte mai bine, mai tuseste putin dar nu mai are febra . Multumesc ptr. site o sa incerc sa deschid un album de poze, sper sa reusesc.. As mai sta dar as vrea sa petrec putin timp si cu Andrei, de miine iar la scoala. S a aveti o sapt. buna pa
gabrielaghe , mama lui matthew