Copilasii din 2002 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Nicoleta spune:
Alina, ce dragut! Auzi, actrita! Si eu ziceam la fel cand eram mica, si mie imi placea sa "pun in scena" diverse povesti, dar nu am ajuns actrita... Si Stefan are inclinatii spre a povesti si a recita, cu gesturi si mimica... Cred ca este caracteristic unora dintre copii la varsta aceasta.
Elena, iti doresc spor la treaba, o vacanta frumoasa si tot ce va doriti.
Nicoleta
PS Eu probabil ca voi intra mai rar de sambata incolo, dar sper sa mai intru de cateva ori, mai mult noaptea, ziua voi avea si eu treaba, este o perioada aglomerata...
Cristina_C spune:
Cornelia, Alina, multumim de urari.
Karina, daca nu ne mai "citim" anul asta iti urez o vacanta placuta, cu multa zapada si sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Ma bucur ca Bogdan s-a insanatosit.
Sanatate multa si lui Stefan si Mandarinei!
De vineri la pranz Robert s-a stricat la burta, a avut diaree - mai ales vineri si sambata (dar si duminica dupa amiaza a avut 3 scaune moi). In timpul asta nu i-am dat sa manance decat orez, morcovi fierti, mar ras, sticksuri, grisine, piept de pui la gratar, banana, galbenus de ou - cam atat. Si i-am scos de tot lactatele, iar de baut a baut numai apa, ceai de menta si cola (la ultima am avut rezerve, dar tot i-am dat un pic). N-am mers la doctor pentru ca nu mi s-a parut grav - n-a varsat, n-a avut febra, starea generala era buna si mi-am zis c-o rezolvam doar cu regim. Sa vedem ce-o sa fie mai departe.
Azi insa am cumparat de la farmacie un sirop "naturist" contra diareei.
Nu stiu ce sa-i mai dau de mancare in afara de ce-am scris mai sus!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Nicoleta spune:
Cristina, imi pare rau ca ati patit asta, lsa case repara el la burtica si va fi bine. Eu cred ca ii poti da si supa de legume cu carne slaba de pui (piept). Alte idei nu am, dar daca imi vin, scriu.
Nicoleta
Alina spune:
Elena ,sa stii ca am cumparat si cd-ul corului Allegretto cu "Au venit colindatorii",il vindea cineva din echipa lor,10 euro/buc.E f frumos,l-am ascultat aseara in masina de 2 ori.
Nicoleta ,ma bucur ca si Stefan are inclinatii artistice,din categoria asta .Mai stii ca nu vor avea si meserii legate de latura asta...Intr-o seara,pe TVR 1,am vazut un interviu cu Vanessa Redgrawe si povestea ca primele contacte cu teatrul si filmul le-a avut incepind cu 4 ani cind isi imagina ca interpreta pe scena orice poveste sau poezie .
Cristina ,anul trecut si Marie a avut un episod de diaree,fara alte simptome.Cum era prima oara in viata ei,am dat repede fuguta la Apotheke si farmacistul(il cunosc bine,are copil in grupa cu fiica-mea)mi-a recomandat Lacteol ,e din microorganisme liofilizate si la noi a facut minuni.Sirop natural pt diaree aveam si eu de la pediatra,e facut de pectina din mar dar fiica-mea nu a putut sa-l bea,zicea ca e prea dulce si gretos.
Alina
Karina spune:
Multumim de urari.
Am intrat sa-i spun Cristinei ca poate sa-i dea lui Robert si mar copt, piine prajita, acum deja si telemea. Poti sa-i faci un sote de morcovi, fara unt doar cu un pic micmic de ulei, supa de zarzavat. Cit priveste cola - rau ai facut - parerea mea. Bogdan inca nici nu a gustat cola, daca cumva n-o fi baut la gradi la vreo serbare
F. bun pt. diaree e smecta, e un calciu carbonic cu ceva aroma. Ai grija sa bea mult ceai, apa nu prea e buna, mai ales la inceputul diareei.
Sanatate multa !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
Cristina_C spune:
Mersi, Nicoleta. Chiar o sa-i fac o supa de legume in care sa predomine morcovul.
Sa vedem daca o sa aiba vreun efect si siropelul.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
katty spune:
Buna dimineata si o saptamana cat mai linistita fiindca, in mod normal, agitatia de-acum incepe!
Karina, vacanta placuta si cu zapada cat mai multa!
Sarbatori Fericite si Un an nou cat mai Fericit!
Nicoleta, Nadina, sanatate multa micutilor vostri.
Nicoleta, am vazut pozele cu Mos Craciunul tau mititel. Ce dragut era imbracat asa! Si ce bucurie pe el sa descopere cadoul!
Cristina_C, sSanatate multa lui Robert!
Alina, cred ca a fost frumos la Allegretto. ce-am pregatit noi de mos? I-am pregatit un Action Man, un joc "Cine stie castiga" cu beculete ptr. raspuns corect ptr. varsta 3-8 ani, carticele cu Lipici mai multe, hainute si dulciuri!
Noi am gasit tot pentru costumul lui Andrei de miercuri cand are serbarea la gradinita. In fine i-am gasit si pantofiorii (albi sunt asa dulci), i-am terminat si pantalonii asa ca asteptam sa vina ziua Z. In weekend au predominat iesirile la cumparaturi care au fost foarte rodnice.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
Sanatate multa tuturor si insanatosire grabnica bolnaviorilor.
Nicoleta, mai trebe sa te ajut cu ceva, daca da scrie pe PM te rog.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Katty, bafta multa maine, sa fie o serbare reusita va doresc! Si astept si pozele!
Noi am fost ieri la medic, la o reevaluare, este mai bine Stefan, dar nu s-a vindecat de tot, tot se mai aude un usor suierat la plamanul drept... este de natura virala afectiunea, mi s-a spus sa il feresc de frig si colectivitate... insa de ultima nu il pot feri, de maine il voi duce la gradi pana vineri, sper sa nu ne-o facem cu mana noastra... dar nu mai avem incotro. Sper joi si vineri sa il las numai pana la pranz... Of, este greu fara bunici aproape, dar ce putem face?
Gabb, nu mai am nevoie de nimic :). Multumesc.
Nicoleta
Nicoleta spune:
Aseara...Adrian ii prinde mana lui Stefan la usa aseara... Stefan plange, tati este suparat... La un moment dat Stefan se linisteste, Adrian il cheama sa ii dea un pupic, iar Stefan zice: Lasa-ma, ca sunt plin de sange! Si nici nu-i cursese sange...
Nicoleta