sarcina si steriletul

sarcina si steriletul | Autor: jojo

Link direct la acest mesaj

Fetelor,vreau sa stiu daca a ramas cineva gravida avind sterilet,si daca da,au fost simptome ca la orice sarcina,sau altfel??Si inca ceva,de la cit timp dupa instalarea steriletului??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

da eu. la un an si 2 luni. subiectul a mai fost discutat pe forum.referitor la simptome, nu prea stiu ce sa-ti spun, oaresce greturi si lipsa ciclului, o stare oarecum de apatie.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Deci eu mi-am pus sterilet,clar ca nu vreau sa ramin insarcinata,dar mi l-am pus acum 3 luni,si asa ca nu prea am inteles cind vine ciclul cind doar niste singerari intre el.De doua saptamini mi sa marit rau pieptul si ma doare de nu mai stiu de mine,imi vin parca ace,mi s-au intunecat areolele...nu stiu ce sa zic.Am un baietel deja,si atunci stiu exact asta am simtit..piept greu si marit ,dureros tare,dupa aia mi-a trecut si mie prin cap sa-mi cumpar test.

Mergi la inceput

Si inca ceva,fetelor,dar cu steriletul ce faceti??Vi-l indepartati??si nu dauneaza la sarcina?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

daca ti s-au inchis aureolele asta e clas semn de sarcina inaintata.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Eu am avut sterilete timp de 9 ani (3 buc in tot timpul asta). Nu mi s-a intimplat sa ramin gravida sau macar sa imi fac oarece probleme/ginduri despre asa ceva....si kiar nu am tinut "regim" ...adik am facut sex netinind vreodata seama in ce perioada as fi a lunii, k nu ma interesa deloc.
E un mijloc de contraceptie f sigur...bnineinteles, dak e de calitatea corespunzatoare, dask nu e expirat, dak e montat cum trebuie si verificat cam la fiecare 6 luni la medic si bineinteles, dak se potriveste cu persoana respectiva, adik cu anatomia proprie. (pt k sint sterilete de toate felurile, pt cele care nu au nascut, pt cele cu o nastere, cu mai multe, cu diverse probl de anatomie a uterului etc).
Singerari intre s-a intimplat sa mai am dar f rar si nesemnificative dpdv cantitativ. Aveam ciclu regulat inainte (de fix 28 zile)...dar cit timp am avut sterilete, a fost dereglat tot timpul (intre 25 si 31 zile, uneori si de doua ori pe luna ...cum am mai zis).
Anul acesta l-am scos pe ultimul pt k am vrut sa fac bebe si am ramas gravi fara nici o problema, imediat.

Dak ai ramas avindu-l ...musca-l veninos pe dr care ti l-a montat, pt k ti l-a montat prost! In rest, nu stiu ce se intimpla cu steriletul dak totusi ai ramas insarcinata cit timp il aveai. Trebuie in cazul asta sa mergi la un dr pt consultatie dar...iti sugerez din tot sufletul sa alegi un alt dr, pt k e clar k cel care ti l-a pus nu prea stia ce face.

Pup si bafta!

Marce 29+

Vine bebelina mea, Patricia-Ioana!

Mergi la inceput

Este adevarat ca nu am respectat ce mi-a spus sa nu ridic greutati dupa ce mi l-am instalat ca s-ar putea sa se miste,al meu baiar inca are obiceiul sa-l tin in brate,si am mai ridicat citeva cutii foarte grele,cind faceam curatenie generala,dar sa se fi miscat oare??mi-a spus ca e safe 98% dar chiar am intrat in cele 2 %???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

.Nu stiu ce sa zic ca nu vreau sa te impacientez dar eu am sterilet si am un CM mult mai abundent ca inainte.Am steriletul de 10 luni si mi-a zis si dr ca daac vad ca am CM f redus cantitativ sa imi pun un semn de intrebare si sa iau un test de sarcinaam crezut ca glumeste.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

jojo, eu nu am avut sterilet niciodata; deci nu stiu sa-ti spun despre el; dar pot sa spun ca sanii durerosi si mariti, areolele innegrite sunt semne cla-re de sarcina! fugi si-ti ia un test!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

In primele luni de la instalarea steriletului e posbil sa ai simptomele astea.Sa ti se umfle piepitul ,sa ai singerarai mai abundente si durerei mai mari.Dar se regleaza cu timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoaneta1 spune:

Si eu am ramas gravida cu sterilet. Dupa 6 luni de la montare.

Mergi la inceput