Ce fel de pernute pt canapea imitatie piele?!

Ce fel de pernute pt canapea imitatie piele?! | Autor: Comi

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa-mi dati o sugestie ...

Nu sunt foarte sigura ce fel de pernute sa aleg pentru o canapea din imitatie piele de culoarea maro inchis ... Nu imi dau seama ce material se potriveste bine cu imitatia din piele. E un cadou pentru o prietena si m-ati ajuta mult daca ati putea sa-mi dati un raspuns cat mai curand. Pana duminica - cand vreau sa ma duc sa le caut.

M-am gandit la ceva din catifea sau un material asemanator, de culoare bej sau portocaliu. Ce parere aveti?

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Eu am canapele din imitatie de piele maro si am luat imitatie de piele galbena(la metru)si am facut pernite!Le-am umplut cu melana.Au iesit f. frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie mi se pare ca merge catifeaua la imitatie de piele si culorile merg, dar depinde si de ce culori are ea in rest in afara de maro. Covorul, peretii, mobila. Succes la cumparaturi!

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sfatul meu este sa nu cumperi pernute din alt material. De ce? Sunt convinsa ca pernutele decorative nu vor sta "in picioare" pe canapea si vor aluneca. Numai asa sa le lasi "aruncate".
Daca as fi in locul tau as cumpara material de imitatie de piele si as face niste pernute. Daca tot insisti pe ele.
Daca nu, te poti orienta pe o vaza mai interesanta care sa mearga cu canapeau respectiva, un tablout, un obiect decorativ.
Da o cautare pe google la canapele de piele si vezi ce pernute se potrivesc. Dar sunt convinsa ca nu vei vedea facute din alt material decat cel din care e facuta canapeaua.
Spor la cumparaturi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daveco spune:

quote:
Initial creeata de Comi

Va rog mult sa-mi dati o sugestie ...

Nu sunt foarte sigura ce fel de pernute sa aleg pentru o canapea din imitatie piele de culoarea maro inchis ... Nu imi dau seama ce material se potriveste bine cu imitatia din piele. E un cadou pentru o prietena si m-ati ajuta mult daca ati putea sa-mi dati un raspuns cat mai curand. Pana duminica - cand vreau sa ma duc sa le caut.

M-am gandit la ceva din catifea sau un material asemanator, de culoare bej sau portocaliu. Ce parere aveti?

Multumesc.

mie mi-ar placea niste pernute din imitatie de blana animal print.poti sa te sprijini pe ele ca sunt "primitoare"ar trebui sa gasesti fiindca sunt in trend.sigur ca poti cumpara si din catifea.acestea vor fi sigur ornamentate cu vreun snur ori tresa decorative pentru ca nimeni care confectioneaza perne nu le-ar face simple doar asa de amorul artei ca nu spun nimic si nu incanta ochiul.daca persoana are deja geamurile imbracate te poti orienta dupa culoarea draperiei.oricum ideea mea este ca pernele si canapeaua trebuie sa faca un contrast ca altfel e monoton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Depinde cum e pielea, daca e mata, trebuie un material mat si mai gros; daca e lucioasa, merge un material mai lucios si mai subtire. Cea mai buna solutie e totusi sa gasesti imitatie de piele de aceeasi culoare sau culoare apropiata de a canapelei, si cu aceeasi textura, si sa faci pernutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Comi spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Am gasit pernute foarte dragute la Bam boo. Sunt dintr-un material bej-auriu, un pic lucios, ce are dungulite de catifea (nu sunt cusute pe deasupra, fac parte din tesatura) de diferite marimi, cele mai late fiind maro inchis, iar restul bej si mov-gri (poate chiar ivoriu, nu stiu sa definesc bine culoarea). Pe margini au un snur auriu. Mi se pare ca se potrivesc de minune cu (,) canapeaua.
Nu as fi avut timpul necesar sa cumpar material ce imita pielea si sa caut pe cineva sa le confectioneze.

Mergi la inceput