S-a pierdut efectul contraceptiv?

S-a pierdut efectul contraceptiv? | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

La vreo 8 ore dupa am avut o indigestie (voma, deranj la stomac). Urmatoarea pastila am luat-o, ca de obicei, seara urmatoare. Eram la mijlocul foliei (Yasmin). In conditiile astea as putea ramane insarcinata, subt sanse mari, slabe sau deloc?
Eu iau in continuare pastile...

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu folosesc Yasmin, dar pe prospectul de la Marvelon-ul pe care il iau scrie ca:

"Siguranta scazuta: Cand acest produs se ia respectand regulile de intrebuintare, sarcina este foarte improbabila. Totusi, gradul de siguranta a contraceptivelor orale poate sa scada atunci cand: tabletele nu au fost luate in conformitate cu regulile de intrebuintare, de exemplu, s-a uitat o tableta; au aparut tulburari gastro-intestinale cu diaree si/sau voma pe parcursul duratei de 4 ore dupa ce s-a luat tableta"

ceea ce cred ca este valabil si pentru alte anticonceptionale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Si eu stiu ca in mod normal ia 4 ore sa se absoarba pilula, dar de exemplu pe prospectul pilulelor pe care le iau eu scrie ca indiferent la cate ore dupa ingestie apar aceste fenomene (ma rog, in termen de 24, pana la urmatoarea pilula), trebuie protectie suplimentara 7 zile. Mai bine sa te protejezi cu prezervativ sa fii tu impacata, ca doar 7 zile nu-i foc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mersi, eu nu mai gaseam prospectul. Deci e vorba de 4 ore. La mine au fost 8.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

cand luam ac, stiu ca citisem pe prospecte(am luat mai multe tipuri de ac), ca daca ai vomitat efectul contraceptiv al pastilelor nu e garantat si e bine sa te protejezi suplimentar pana la urmatoarea folie.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput